Gå til indhold
Samsung Galaxy Tab S2: Udviklet til meget andet end bare browsing

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Tab S2: Udviklet til meget andet end bare browsing

Samsungs hidtil tyndeste tablet skaber en fleksibel brugeroplevelse

København d. 20. juli 2015 – I dag lancerer Samsung Galaxy Tab S2, efterfølgeren til Galaxy Tab S. Med sine kun 5,6 mm er det den hidtil tyndeste tablet fra Samsung, udformet i stilrent design med en metalramme. Med sin Super AMOLED-skærm er Galaxy Tab S2 perfekt til fremvisning af alle typer digitalt indhold, lige fra digitale tidsskrifter og e-bøger til billeder og video. Den høje ydeevne og de smarte funktioner som findes på indersiden gør også Galaxy Tab S2 perfekt til arbejdsbrug.

”Vi kan se, at tabletten efterhånden bliver brugt til lidt af hvert. Man tager ikke kun tabletten med rundt i hjemmet, men også med sig på farten. De forskellige brugssituationer øger kravene til både ydeevne og skærm. Derfor er vi glade for at kunne præsentere Galaxy Tab S2, som er designet til at passe til både underholdning og arbejde,” forklarer Claus Holm, landedirektør, Samsung Danmark.

Som at bladre i en bog

Galaxy Tab S2 er optimeret til at give dig den bedste visuelle oplevelse uanset om du læser eller surfer på nettet. Ved at efterligne følelsen af at blade i et magasin eller en bog bliver læsning af digitalt indhold mere bekvemt. Læseoplevelsen foregår sømløst uden unødvendig scrollen.

Den forbedrede Super AMOLED-skærm gør online-shopping til en fornøjelse. Billeder gengives i naturlige toner og virkelighedstro farver med dyb kontrast. Uanset om du ligger på sofaen eller sidder på terassen tilpasses skærmens lysstyrke automatisk, så du kan bruge tabletten i længere tid ad gangen uden at anstrenge øjnene.

Produktivitet og multitasking 

Lav dine festinvitationer eller hold styr på familiens budgetter ved hjælp af de præ-installerede Microsoft Office-programmer. Dokumenterne kan lagres i skyen ved hjælp af OneDrive og der følger 100GB med gratis i to år. Den nye funktion ’Multitasking’ lader dig køre to programmer samtidig med pop-up-vinduer, der gør navigering mellem programmer super enkelt. For at give lidt ekstra fleksibilitet kan der købes et separat cover, der indeholder tastatur og indbygget touchpad.

Samsung Galaxy Tab S2 findes i størrelserne 9,7 og 8,0 tommer (wifi og 4G) med 32GB hukommelse og plads til microSD på op til 128GB. Alle udgaver af Galaxy Tab S2 kommer i butikkerne til september 2015 til en vejledende udsalgspris på hhv:

Galaxy Tab S2 9,7 (4G)4.999 kr.

Galaxy Tab S2 9,7 (wifi)4.299 kr.

Galaxy Tab S2 8 (4G)4.199 kr.

Galaxy Tab S2 8 (wifi)3.499 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92