Gå til indhold
Samsung Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+: Underholdning og produktivitet udviklet til alle

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+: Underholdning og produktivitet udviklet til alle

Oplev en fantastisk ny verden med fordybende billeder, problemfri multitasking og nem økosystemtilslutning

Samsung Electronics annoncerede i dag sin nye Galaxy Tab A9-serie, der leverer Samsung Galaxys fantastiske tablet-oplevelser til en god pris. Serien, kommer med to modeller i to størrelser, og kombinerer imponerende video og lyd med lynhurtige tilslutningsmuligheder og den understøtter hverdagens behov for underholdning og produktivitet i en bærbar pakke. Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+ er eksempler på Samsung Galaxys forbundne økosystem, der tilbyder en kontinuerlig oplevelse på tværs af flere enheder samt innovative måder for brugere og deres kære at navigere sikkert i den digitale verden.

"Vi mener, at alle fortjener muligheden for at opleve de nyeste innovationer inden for tablet-teknologi," siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark. "Med den seneste lancering af Galaxy Tab A-serien gør vi det lettere end nogensinde før for alle at nyde god underholdning og produktiv multitasking på tværs af hele Samsung Galaxy-økosystemet."

Udviklet til ren seerglæde
Galaxy Tab A9 og A9+ har de hidtil største skærme i Galaxy A-serien med 8,7 og 11 tommer[1], så brugerne har mulighed for at fordybe sig i deres yndlingsfilm, -serier eller -spil.

Galaxy Tab A9+-brugere kan fortabe sig i biograflignende filmoplevelser takket være en opdateringshastighed på op til 90 Hz. Dermed har man spil og scrolling med minimal risiko for forsinkelser, samtidig med fordybende lyd takket være Quad-højttalere, der drives af Dolby Atmos. Med lynhurtig 5G-forbindelse[2]er der ingen grund til at bekymre sig om afbrudt streaming, når du er på farten. Galaxy Tab A9 har dobbelte højttalere og LTE-forbindelse. Begge tablets har et slankt unibody-design med en bagside i blød tekstur, som gør dem nemme at håndtere.

Fantastisk præstation
Galaxy Tab A9 og A9+ har en enestående ydeevne og hastighed, der giver brugerne mulighed for at opnå lidt ekstra. Med den største hukommelse og lagerplads, der findes på en Galaxy Tab A-serie, er der masser af plads til at gemme dokumenter, inspirationskilder og meget mere.

Galaxy Tab A9+ er udviklet til at forbedre produktiviteten og evnen til at lære og den bringer multitasking på pc-niveau til tabletten med Samsung DeX. Det multiaktive vindue giver mulighed for op til tre opdelte skærme[3]for at maksimere muligheden for at gøre mere på én gang. Brugere af Galaxy Tab A-serien kan nu optage deres skærm med Screen Recorder[4], så det er nemt at vende tilbage til information eller inspiration senere.

Din Galaxy, på din egen måde
Galaxy Tab A-serien muliggør problemfri tilslutning på tværs af Samsung Galaxy-enheder, så brugerne nemt kan flytte indhold mellem mobil, tablet og tv-skærme. Quick Share[5]forenkler fildeling uden at kræve parring af enheder, så brugerne kan sende deres yndlingsindhold mellem enheder.

Den nye Galaxy Tab A-serie sikrer også, at data er sikre med Samsung Knox, Samsungs prisbelønnede[6]sikkerhedsplatform. Security & Privacy Dashboard giver brugerne mulighed for nemt at se og kontrollere, hvad der sker med deres data. Med Private Share bliver indholdet krypteret, før det deles. Afsenderen kan indstille adgangstilladelser, udløbsdatoer og meget mere for at få ekstra ro i sindet, når der sendes følsomme oplysninger. Og med Secure Wi-Fi kan brugerne tage deres Galaxy Tab A9 eller A9+ med på farten uden at bekymre sig om risikable delte internetnetværk. Internettrafikken er krypteret, og sporingsapps er blokeret, så browsing foregår privat og sikkert.

Tablets er blevet en vigtig kilde til underholdning og læring for børn, og Samsung Kids hjælper børn med at navigere sikkert i den digitale verden. Med en enkel opsætningsproces kan forældre og omsorgspersoner overvåge og kontrollere børnenes digitale aktiviteter, få adgang til indstillinger, oprette børneprofiler, indstille spilletid og overvåge det indhold, som børnene bruger. Desuden bidrager Samsung Galaxys 'Edutainment' med sjovt og engagerende indhold på enheden.

Tilgængelighed
Galaxy Tab A9-serien vil være tilgængelig i Danmark fra den 1. januar 2024 med en vejledende pris fra 1499 DKK. Serien kommer i tre farver: Graphite, Silver og Navy [7]


[1]Målt diagonalt er Galaxy Tab A9's skærmstørrelse 8,7" i det fulde rektangel uden at tage højde for de afrundede hjørner. Galaxy Tab A9+'s skærmstørrelse er 11,0" i det fulde rektangel uden at tage højde for de afrundede hjørner. Det faktiske synlige område er mindre på grund af de afrundede hjørner.

[2]5G-forbindelse understøttes kun på Galaxy Tab A9+. Kræver optimal 5G-forbindelse. 5G-tjenester understøttes kun på steder med 5G-netværk. Den faktiske hastighed kan variere afhængigt af land, operatør og brugermiljø.

[3] Op til to apps kan vises samtidigt på Galaxy Tab A9. Op til tre apps kan vises samtidigt på Galaxy Tab A9+.

[4]Screen Recorder-funktionen er tilgængelig på tablets med One UI 2 eller nyere. Ikke alle skærme eller apps tillader optagelser eller skærmbilleder på grund af restriktioner som f.eks. copyright. Funktionen er ikke tilgængelig, når du bruger skærmspejling på samme tid.

[5]Tilgængelig på Galaxy mobiler/tablets med One UI 2.1 eller nyere versioner installeret, samt Galaxy Book-serien udgivet fra 2020. Kræver app-opdateringer til Quick Share, Quick Share Connectivity og Quick Share Agent. Bluetooth Low Energy og Wi-Fi-forbindelse er påkrævet for brug af Quick Share. Visse applikationer understøtter muligvis ikke Quick Share.

[6]Samsung har modtaget mange priser i årenes løb. Blandt andet vandt Samsung Knox prisen for Best Mobile Innovation for Building Trust in the Digital Age ved Mobile World Congress 2020, Global Mobile Awards, og Samsung KNOX Workspace blev udnævnt til Best Security/Anti-fraud Product ved Mobile World Congress 2015.
[7] Tilgængelige farvemuligheder kan variere afhængigt af land eller operatør.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån