Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Tab A: En praktisk tablet til hele familien

Pressemeddelelse   •   Mar 30, 2015 13:00 CEST

Tynd tablet designet til at gøre hverdagen lettere


København, 30. marts 2015
– Samsung Electronics lancerer nu Samsung Galaxy Tab A, som er en brugervenlig tablet, der passer til hele familien. Den klarer de fleste af de ting, du kan forestille dig at skulle gøre i hverdagen; finde madopskrifter, læse bøger og magasiner, foretage videoopkald og holde dig ajour på de sociale medier.

Galaxy Tab A er designet med både voksne og børn for øje, hvilket er tydeligt både på inder- og ydersiden. Den er tynd, let og har et moderne design, og takket være bagcoveret, hvis materiale gør den let at holde fast om, ligger den trygt i hænderne på selv de mindste medlemmer af familien. 

Brug den udendørs

Med Galaxy Tab A kan du surfe og læse bøger, nærmest uanset hvor du er. Skærmen tilpasser sig omgivelserne, så du altid får den optimale oplevelse. I et mørkt soveværelse dæmpes lysstyrken, og udendørs øges den.

Sæt dine egne grænser

I tilstanden Kids Mode er der indhold tilpasset til børn i flotte farver. Du kan holde øje med, at barnets skærmtid ikke tager overhånd, fordi du med Kids Mode kan indstille en tidsbegrænsning. Når tiden er brugt, låses tabletten automatisk, hvorefter det kun er den, som kender pinkoden, der kan låse den op igen.

"Galaxy Tab A er en all-round tablet, som familien kan tage med sig overalt. Den lysstærke skærm gør, at den passer lige så godt til en aften på sofaen som en dag på stranden. Og alle i familien kan tage det indhold med, som de ønsker, fordi Galaxy Tab A understøtter et microSD-kort på op til 128 GB" siger Jimmy Voss, Sales Manager IM hos Samsung Danmark.

Familiens budgetter, fødselsdagsinvitationer og mail-korrespondancer kan også klares fra Galaxy Tab A. Tab har har præinstalleret Microsoft Office Mobile-pakken og to års gratis lagerplads på 100GB i Microsoft One Drive.


Fakta: Samsung Galaxy Tab A har en skærm på 9,7 tommer (1024 x 768, 4:3). Den fås i 4G- og WiFi-version. Den er udstyret med quad-core processor på 1,2 Ghz. Den har Android 5,0 (Lollipop). Den understøtter WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi direct, BT v4.0 LE, USB 2.0. Den har 1,5 RAM (2 GB til 4G-versionen) og 16/32GB intern hukommelse og understøtter microSD op til 128GB. Batteriet er 6.000mAh. Den findes i butikkerne fra maj med vejledende udsalgspriser fra 2.399-3.199 kr.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com