Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Tab 4 er landet

Pressemeddelelse   •   Apr 03, 2014 11:05 CEST

Ny serie fleksible tablets til arbejde eller underholdning – valget er dit

Samsung præsenterer nu Galaxy Tab 4, den nye generation af Galaxy Tab. Serien består af tre tablets, som giver alle i familien en god multimedieoplevelse, hvad enten formålet er underholdning, afkobling eller arbejde. Ligesom i den forrige serie fås Galaxy Tab 4 i størrelserne 10.1 tommer, 8.0 tommer og 7.0 tommer. De forskellige tablets har samme look og specifikationer, så det er størrelsen der skal afgøre valget. Alle tablets i serien er naturligvis både tynde og lette.

Galaxy Tab 4 10.1
En tablet til film, musik og arbejde, som ikke blot giver en bedre oplevelse af musik og film, men som også giver dig mulighed for at oprette, redigere og gemme dokumenter i Hancom Office. kompatibelt med Microsoft Office. Du kan have to vinduer åbne på samme tid, så hvorfor ikke kombinere arbejde og fornøjelse ved at sende mails i det ene vindue og afspille musikvideoer i det andet?

Galaxy Tab 4 8.0

Udgaven på 8 tommer er en fleksibel tablet, med en størrelse der både gør den let at tage med rundt, uden at gå på kompromis med multimedie-oplevelsen. Sammen med skærmens skarpe og klare farver, er tabletten som skabt til mobil underholdning i form af film, browsing eller opdatering på de sociale medier.

Galaxy Tab 4 7.0

Det lille format gør Tab 4 7.0 til en rigtig allrounder. Den passer i de fleste jakkelommer, så du kan eksempelvis tage den med på café eller bruge den til at læse avisen i bussen. Størrelsen er også praktisk for børn, og takket være det kraftfulde batteri, kan de underholde sig selv i timevis på bagsædet med musik og film. Samsung Galaxy Tab 4 7.0 vil blive værdsat af hele familien.

”Samsung udvikler produkter for enhver, og det er tydeligt i den flexibilitet, som Galaxy Tab 4-serien giver. Hvis der er flere brugere af 8- eller 10-tommer versionen, kan I alle – helt op til otte personer – få jeres egen brugerkonto. Det sikrer, at alle har deres eget indhold i fred. Med microSD-kort øges enhedens hukommelse markant, og mange flere dokumenter og billeder kan lagres uden at ydevnen påvirkes mærkbart”, udtaler Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.

Fakta: Alle modeller i Galaxy Tab 4-serien er udstyret med en 1.2 GHz Quad Core-processor og WXGA-skærm (1280 X 800). Operativsystem Android 4.4 (KitKat). Alle modeller er udstyret med WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, BT4.0, USB2.0. RAM hukommelse på 1.5GB*, 16GB* intern hukommelse + understøtter microSD på op til 64GB afhængigt af model. Batteri på 4,000 mAh – 6,800 mAh afhængig af model. Tab 4 10.1 med eller uden 4G og Tab 4 7.0 med WiFi fås i butikkerne i slutningen af april, Tab 4 8.0 med eller uden 4G og Tab 4 7.0 med 4G kommer i juni. Se bilaget for vejledende butikspriser.


*Brugshukommelsen kan være mindre end den samlede hukommelse pga. systemfiler.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.