Gå til indhold
Samsung Galaxy SmartTag2: Smartere måder at holde styr på værdigenstande på

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy SmartTag2: Smartere måder at holde styr på værdigenstande på

Nye funktioner og design giver brugerne magt over deres sporingsoplevelse.

København den 5. oktober - Samsung har i dag lanceret Galaxy SmartTag2. Galaxy SmartTag2 er en forbedring af Galaxy SmartTag-serien, som gør det muligt at holde styr på værdigenstande på nye og bedre måder. Opgraderinger af design og brugervenlighed skaber endnu flere anvendelsesmuligheder for enheden end nogensinde før.

"Hos Samsung stræber vi altid efter at forenkle folks liv gennem vores innovationer. Med Galaxy SmartTag2 kan brugerne nemt og hurtigt holde styr på deres ejendele. Med forbedrede søgefunktioner og forlænget batterilevetid giver Galaxy SmartTag2 en mere sikker oplevelse i mange situationer," siger Claus Holm, som er Landechef for Samsung i Danmark.

Intuitive funktioner gør det lettere at finde tabte genstande[1]

Galaxy SmartTag2's helt nye Lost Mode[2]giver brugerne mulighed for at indtaste deres kontaktoplysninger via en besked. Derefter kan enhver, der opdager en genstand med en Galaxy SmartTag2 påsat, bruge sin smartphone til at scanne tagget og se ejerens besked og kontaktoplysninger. Det betyder, at en Galaxy SmartTag2 fastgjort til et kæledyrs halsbånd nu er en praktisk måde at sikre, at kæledyrsejerens kontaktoplysninger altid følger dyret. Lost Mode fungerer med alle mobile enheder med NFC-læser og webbrowser.

Galaxy SmartTag2 har nu også en forbedret Compass View-funktion, der forbedrer brugeroplevelsen ved at vise pile, der viser retning og afstand til Galaxy SmartTag2 i forhold til brugeren. Denne tilstand er tilgængelig på alle UWB-understøttede Samsung Galaxy-smartphones, såsom Galaxy S23 Ultra[3].

SmartThings Find-appen er også blevet opgraderet med nyregistrerede Galaxy SmartTags, der nu installerer en genvej til appen på brugerens smartphone, så brugerne hurtigere kan starte SmartThings Find. Derudover har appen nu en fuldskærms kortvisning og en intuitiv grænseflade, der gør brugeroplevelsen endnu lettere.

Endelig, når du skifter Samsung Galaxy-smartphone, synkroniserer SmartTag2 nu automatisk din nye Samsung Galaxy-smartphone med din Samsung-konto.

Nye tilstande betyder længere batteritid[4]

Brugere kan nu nyde Galaxy SmartTag2 i længere tid med den helt nye Power Saving Mode, der er tilgængelig sammen med en forbedret Normal mode. For brugere, der er afhængige af SmartTag til løbende at spore genstande, er Power Saving Mode den perfekte mulighed for at opretholde batteriets levetid og samtidig sikre, at du kan holde øje med dine ting. Med Power Saving Mode holder Galaxy SmartTag2's batteri nu i op til 700[5]dage, mere end dobbelt så længe som tidligere Galaxy SmartTag-modeller. Selv i Normal Mode er batterilevetiden nu forlænget til 500 dage[6], en stigning på 50% i forhold til tidligere modeller. Med fleksibiliteten til at skifte mellem to tilstande kan brugerne spore deres værdigenstande - fra bilnøgler til cykler - i længere tid.

Stilfuldt design til flere situationer og anvendelser

Galaxy SmartTag2's nye, kompakte størrelse og ringformede design er skabt med brugervenlighed for øje. Den store metalsløjfe forbedrer produktets holdbarhed ved at bruge metal på indersiden af ringen for større modstandsdygtighed, der kan understøtte tilbehør som clips og nøgleringe. Dette tilbehør kan også fastgøres til tasker og bagage.

Galaxy SmartTag2's holdbarhed er også blevet opgraderet med en IP67[7]-klassificering for vand- og støvmodstand. Det giver brugerne mulighed for at spore deres genstande i endnu mere udfordrende miljøer, f.eks. når SmartTag2 bruges udendørs.

Ro i sindet med nyt design

Galaxy SmartTag2 bevarer mange af de populære funktioner fra Galaxy SmartTag og Galaxy SmartTag+. Den udnytter både Bluetooth Low Energy (BLE) og UWB-funktionerne, og den udnytter Augmented Reality (AR) Find-teknologien til visuelt at guide brugerne hen til deres genstand ved hjælp af deres Samsung Galaxy-smartphone-kamera. Derudover fungerer Galaxy SmartTag2 inden for en maksimal Bluetooth-rækkevidde på 120 meter og kan styre smarte husholdningsapparater via SmartThings-appen.

Samsung er fortsat forpligtet til at sikre Samsung Galaxy-brugernes privatliv, idet enhedens placering kun gøres tilgængelig med brugerens tilladelse. SmartThings Find krypterer også brugerdata og understøttes af Samsung Knox, som giver et ekstra lag af sikkerhed. Desuden skjuler deaktivering af Lost Mode straks ejerens kontaktoplysninger og sletter den besked, som ejeren har efterladt på enheden.

For Samsung Galaxy-brugere kan SmartThings Find også give sikkerhed gennem funktionen "Unknown tag alerts". Denne funktion advarer brugerne om uautoriseret sporing ved at sende dem en meddelelse, hvis SmartThings Find opdager et ukendt SmartTag, der følger dem. Det er med til at beskytte brugerne og forhindre misbrug af lokationssporingstjenester.

Galaxy SmartTag2 fungerer også problemfrit med SmartThings Station, som er integreret med SmartThings Find - og fungerer som en enhedsscanner, der altid er i hjemmet - og hjælper brugerne med at holde styr på værdigenstande, der har en SmartTag påsat. SmartThings Station giver brugerne besked om, hvor deres taggede genstand befinder sig – lige fra personlige genstande som fjernbetjeninger, tegnebøger, nøgler og registrerede enheder som smartphones, tablets, ure og høretelefoner. Kæledyrsejere vil også modtage en advarsel, når et tagget halsbånd bevæger sig for langt væk fra SmartThings Station, hvilket hjælper dem med at holde de pelsede venner tæt på hjemmet.

Tilgængelighed

SmartTag2 er tilgængelig fra i dag den 5. oktober på det nordiske marked og vejledende priser er:

Produkt

Farve

EUR

SEK

NOK

DKK

SmartTag2

Sort

39,90

449

449

299

SmartTag2

Hvid

39,90

449

449

299

SmartTag2 (4 Pack)

Sort + Hvid

129,90

1 499

1 499

999

[1] For Galaxy SmartTag2 kræves log-in til Samsung-konto og registrering på SmartThings Find. Galaxy SmartTag2 skal parres med ultra-wideband(UWB)-aktiverede Galaxy-smartphones med Android 11 eller nyere for at fungere fuldt ud. Nøjagtigheden kan blive reduceret, hvis der er en forhindring mellem dig og tagget, f.eks. når tagget ligger i en skuffe, bag en væg eller i en bil.

[2] Kontaktoplysninger og besked, der vises i Lost Mode, skal registreres på forhånd i SmartThings-appen.

[3]Aktuelle Galaxy-produkter, der understøtter UWB, omfatter Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold2, Z Fold3, Z Fold4, Z Fold5

[4] Batterilevetiden er baseret på resultater fra interne laboratorietests for typiske brugsscenarier udført af Samsung. Testet med resultater fra en pre-release version af enheden med et CR2032-batteri i indbakken. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af forskellige brugsmønstre, enhedsmodel eller batteriproducent.

[5]Ibid

[6]Ibid

[7]Galaxy SmartTag2 er klassificeret som IP67. Baseret på laboratorietestbetingelser for nedsænkning i op til 1 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden, i poolen eller i sæbevand. Enhedens vand- og støvtæthed er ikke permanent og kan mindskes med tiden.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån