Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition til alle deltagere i Sommer-OL

Pressemeddelelse   •   Jul 11, 2016 16:25 CEST

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition

Samsung giver alle deltagerne i sommerens OL mulighed for at få mest ud af deres ophold ved at levere specialdesignede Galaxy S7 edge og Gear IconX. Sammen med apps og aktiviteter i løbet af OL, vil Samsung øge engagementet omkring legene.

København – den 11. juli 2016 – For at fejre Sommer-OL 2016 i Rio lancerer Samsung en Olympic Limited Edition udgave af sin Galaxy S7 edge telefon. Samtidig lancerer de også en Sommer-OL 2016 app og vil arrangere aktiviteter forskellige steder i Brasilien for at markere lanceringen af Samsungs globale OL-kampagne.

- Sport handler om et individs stærke rejse og udfordring. De Olympiske Lege er den ultimative globale fejring af den rejse og atleternes bedrifter, hvor landene og deres tilhængere står sammen og forener verden. Samsung beundrer den gnist, der er hos de de olympiske atleter og deres fans, som alle er med til at drive legene, siger Younghee Lee, Executive Vice President of Worldwide Marketing, Mobile Communications Business hos Samsung Electronics.

Sammen med den Internationale Olympiske Komité (IOC) vil Samsung levere 12.500 stk. Galaxy S7 edge Olympic Games Limitied Editon og Gear IconX til alle deltagere til Sommer-OL 2016. Dette er for at hjælpe deltagerne med at få mest ud af deres ophold i Rio og for at lette kontakten med familie og venner rundt omkring i verden.

Speciel app til alle deltagere
App’en "Olympic Athletes’ Hub" er udviklet af IOC og vil blive installeret på alle deltagernes telefoner. I app’en vil de kunne finde relevante oplysninger, som kan hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres ophold i Rio. Med appen vil deltagerne kunne kontakte IOC direkte, og de kan også læse om de ressourcer og aktiviteter, der er tilgængelige for dem.

Telefonerne vil have et unikt olympisk design og et brugerdefineret farvemønster baseret på farverne på de fem olympiske ringe. På telefonerne vil der også blive installeret baggrundsbilleder med temaet "Rio 2016". Sammen med Galaxy S7 edge får atleterne også Samsungs nye accessories, de trådløse høretelefoner Gear IconX, som vil give deltagerne en helt ny træningsoplevelse. Sammen vil de to enheder hjælpe atleter med at holde styr på deres træning gennem Samsungs S Health app.

– Samsungs teknologi engagerer fans og unge rundt omkring i verden. IOC er taknemmelig for samarbejdet med Samsung, som giver alle deltagere til Sommer-OL 2016 mulighed for at få en Galaxy S7 edge. Det gør det nemt for dem at holde kontakt med familie, venner og fans, og muligheden for at dele deres oplevelser i Rio. Med støtte fra Samsung, ser vi frem til at inspirere folk i hele verden med de olympiske værdier, den unikke oplevelse et OL giver, og den betydning sporten har, siger Thomas Bach, formand for IOC.

Den officielle OL-app
"The Rio 2016 app" er den officielle app til De Olympiske Lege. App'en er udviklet af Samsung i samarbejde med IOC. App’en vil give sportsfolk, fans og andre brugere de seneste OL-nyheder. I august vil app’en blive opdateret med information om tidsplaner, lokationer, begivenhedsinformation, resultater, medalje-tælling, samt flere live opdateringer fra konkurrencerne. Brugeren kan også tilpasse sine oplevelser med app’en ved at benytte Samsungs S-translator, som tilpasses de Olympiske Lege. App’en er tilgængelig til gratis download via Samsung Galaxy Apps, Google Play til Android og App Store til iOS.

Yderligere information om Samsungs deltagelse i de olympiske lege, kan findes på: www.samsungmobilepress.com/Olympics/

Om Samsungs involvering i De Olympiske Lege

Samsung indledte sit arbejde med OL som en lokal sponsor for De Olympiske Lege i Seoul i 1988. Gennem de olympiske vinterlege i Nagano i 1998, har virksomheden udvidet sit engagement og blev en olympisk partner i hele verden i kategorien "Trådløs kommunikation". Indenfor kategorien bidrager de med sin egenudviklede trådløse kommunikationsplatform WOW (Wireless Olympic Works) og mobile enheder. De innovative mobile enheder giver den olympiske familie lokationsbaserede informationstjenester, interaktiv kommunikation og mobile betalingsløsninger tilgængelige i området. Samsung er vært for forskellige olympiske kampagner for at udbrede den olympiske følelse til mennesker over hele verden og giver alle mulighed for at deltage i spil gennem sin innovative teknologi. Samsungs mission som sponsor fortsætter gennem Rio 2016, Pyeongchang 2018 og Tokyo i 2020.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/