Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy S5 lander i de danske butikker

Pressemeddelelse   •   Apr 10, 2014 09:00 CEST

Fredag ​​d. 11. april er der premiere på Samsung Galaxy S5 i danske butikker. Samsungs nye Galaxy S5 går ’back to basics’ og har fokus på de funktioner som er vigtigst for dig.

København, d. 10. april, 2014 – Den nye Galaxy S5 indeholder et avanceret kamera, hurtig forbindelse, vand- og støvsikkerhed, en dedikeret træningsfunktion og forbedrede sikkerhedsfunktioner.

- Med Galaxy S5 har vi taget udgangspunkt i feedback fra vores brugere. Derfor har vi øget sikkerheden med en fingeraftrykslæser, et forbedret og forenklet kamera og sørget for, at telefonen kan modstå støv og vand, hvilket passer godt til en aktiv livsstil, fortæller Morten Witt, Key Account Manager for Telekom, Samsung Danmark.

Samsungs produkter er udviklet til at gøre de daglige opgaver lettere. Galaxy S5 kan, takket være sin IP67-klassificering, tages med overalt og kan modstå støv og vand. Den opdaterede ’S-Health’-funktion og den indbyggede pulsmåler gør din telefon til den perfekte træningsmakker. Med fingeraftrykslæseren kan der foretages køb via PayPal og dit indhold er sikret. Ud over de tekniske forbedringer, er Galaxy S5 udstyret med en række smarte funktioner såsom ’Ultra Power Saving Mode’, der gør skærmen sort og hvid og lukker alle unødvendige funktioner, hvilket øger batteriets levetid betydeligt. At glemme opladeren derhjemme er ikke længere et stort problem.

Dagene op til påske lanceres også den næste generation af Gear-produkter, Gear 2 og Gear 2 Neo og det nye Gear Fit, branchens første buede AMOLED -baserede wearable til den aktive forbruger.

Fakta: Samsung Galaxy S5 er udstyret med en 2,5 GHz quad-core processor og FullHD skærm . Android styresystem 4.4.2 (Kitkat ). Udstyret med BT 4.0, WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac HT80, MIMO (2x2), USB 3.0, NFC, IR fjernbetjening. RAM på 2 GB og 16/32GB intern hukommelse + * understøtter microSD på op til 128 GB. Batteri 2800mAh.

Vejledende udsalgspris: Galaxy S5: 5.500 kr. Gear Fit: 1.695 kr. Gear 2 Neo: 1.695 kr. Gear 2: 2.495 kr.
* Brugerhukommelse kan være mindre end den samlede hukommelse på grund af systemfiler


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.