Gå til indhold
Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE gør enestående funktioner tilgængelige for endnu flere brugere

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE gør enestående funktioner tilgængelige for endnu flere brugere

Samsung annoncerer nu den seneste tilføjelse i FE-serien til Samsung Galaxy-økosystemet - den nye Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og S9 FE+ samt Galaxy Buds FE. Serien er blandt andet kendt for dens ikoniske og holdbare design, avancerede ydeevne, banebrydende kamera- og lydfunktioner. Alt sammen noget der er med til at gøre denne serie til de mest episke FE-enheder til dato. For dem, der ønsker at opleve Samsung Galaxy-flagskibsenheder for første gang, er de nye FE-enheder den perfekte start.

"Hos Samsung er vi dedikerede til at bringe innovation i verdensklasse til alle gennem episke mobiloplevelser, der passer til deres livsstil," siger Claus Holm, som er landechef for Samsung i Danmark. "Vores nye FE-enheder er spækket med lækre premium-funktioner, der alene eller som en del af et tilsluttet økosystem lader Samsung Galaxy-brugere maksimere deres kreativitet og produktivitet."

Galaxy S23 FE: Galaxy S-seriens ikoniske design, professionelle kamera og gode spilydelse er designet til at løfte din hverdag
Galaxy S23 FE er tro mod det ikoniske design i S-serien med sit nye professionelle kamera og førsteklasses finish beskyttet med IP68[1]-vand- og støvtæthed, som giver en endnu slankere skærm. Galaxy S23 FE fås i helt nye farver, så brugerne kan vælge den farve, der passer bedst til deres stil.

Hverdagens øjeblikke kommer til live på Galaxy S23 FE med professionelle kamerafunktioner, der hjælper dig med at tage fantastiske fotos og videoer. Se skarpe detaljer i ethvert billede med et 50MP højopløsningsobjektiv og 3X optisk zoom. Efter mørkets frembrud kan du med Nightography på Galaxy S23 FE tage klare selfies og portrætter i livagtige farver. Med avanceret digital billedstabilisering (VDIS) kan du tage stabile billeder på farten ved hjælp af kameraet på bagsiden med optisk billedstabilisering (OIS).

Når det handler om at skabe perfekt delbart indhold, er Galaxy S23 FE et redigeringsstudie på farten. I Pro Mode kan du manuelt justere lukketid, blænde, ISO og meget mere efter dine præferencer. Tag skræddersyede billeder med appen Camera Assistant[2], og vælg, hvilke automatiserede funktioner du vil bruge for at få en fuldt tilpasset optageoplevelse. Galaxy S23 FE-kameraet har AI-drevne redigeringsværktøjer, der hjælper med at løfte dine kreationer og giver frihed til at skabe og tilpasse dine billeder.

Til gaming og streaming gør Galaxy S23 FE's kraftfulde processor hver handling hurtig og flydende med et dampkammer, der hjælper med at kontrollere varmen og opretholde ydeevnen. Det langtidsholdbare 4.500 mAh-batteri justerer selvintuitivt for at spare energi og oplades op til 50 procent på kun 30 minutter med en 25 W-adapter[3]. Alt denne kraft kommer til live på en lys, superjævn 6,4-tommers[4]Dynamic AMOLED 2X-skærm. Baseret på dine omgivelser registrerer Vision Booster-teknologien på Galaxy S23 FE automatisk lyse lysforhold og holder skærmen levende ligesom flagskibsmodellerne.

Galaxy S23 FE-serien fås i moderne, eventyrlige farver, herunder Mint, Cream, Graphite og Purple. Indigo og Tangerine er også tilgængelige eksklusivt på Samsung.com. Detaljer om vejledende udsalgspriser og tilgængelighed i Danmark vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.

Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+: Stor skærmvisning, IP68-holdbarhed og S Pen øger mulighederne for kreativitet og produktivitet
Når inspirationen rammer, leverer Galaxy Tab S9 FE og S9 FE+ vigtig underholdning, udtryksfuld kreativitet og problemfri produktivitet. Med to bærbare og kraftfulde enheder at vælge imellem kan endnu flere brugere opleve alsidigheden i Galaxy Tab S-serien. Digitale skabere, iværksættere, travle studerende, kunstnere, gamere og mange flere kan udforske deres passioner og få arbejdet klaret med forbedret enhedshastighed og endnu bedre ydeevne[5]sammenlignet med den tidligere FE-serie.

Responsiv og fordybende visning og skabelse kan ske hjemme, på arbejde, på campus eller endda i parken på Galaxy Tab S9 FE's 10,9-tommer og Tab S9 FE+'s 12,4-tommer skærm[6]- med en automatisk opdateringshastighed, der tilpasser sig op til 90Hz. Sollys er ingen hindring for Vision Booster, som forbedrer synligheden i udendørs miljøer ved at optimere farver og kontrast, især i det mørke område af skærmen. Ligesom den nyeste Galaxy Tab S9-serie har både Tab S9 FE og Tab S9 FE+ fået en IP68-klassificering[7], der giver forbedret holdbarhed, så du kan have ro i sindet på farten. Desuden betyder Tab S9 FE+'s langtidsholdbare batteri med op til 20 timers[8]videoafspilning på en enkelt opladning, at arbejde og leg ikke holder dig bundet til en ledning.

Ideer og noter er nemme at tage med Samsung Galaxys karakteristiske, IP68-klassificerede S Pen. Ligesom Galaxy Tab S9-serien indeholder Tab S9 FE og S9 FE+ en bred vifte af kreative værktøjer og apps, herunder fanfavoritter som Goodnotes[9], LumaFusion[10], Clip Studio Paint[11]og meget mere. Du kan nemt opbevare klassenoter, skitser, videoer og meget mere med op til dobbelt så meget lagerplads[12]plus muligheden for at opgradere til 1 TB med et microSD-kort.

Galaxy Tab S9 FE-serien fås fra vejledende pris 4.999 DKK i fire moderigtige farver[13]: Mint, sølv, grå og lavendel.

Galaxy Buds FE: Overlegen lyd, kraftfuld ANC og komfortabelt design udvider den fremragende lydoplevelse til flere brugere
Galaxy Buds FE bringer Samsungs avancerede lydoplevelse ud til flere brugere. Den kraftfulde bas giver en dyb og fyldig lyd, så du kan nyde musikken, som kunstneren havde tænkt sig, mens den kraftfulde Active Noise Cancellation (ANC) og Ambient Sound gør, at du kan høre mere af det, du elsker, og mindre af det, du ikke elsker. Desuden kan automatisk personlig stråleformning af det avancerede tremikrofonssystem, sammen med AI-drevet Deep Neutral Network (DNN), adskille din stemme fra uønsket baggrundsstøj for, at du går klarere igennem ved opkald.

Galaxy Buds FE har den længste batterilevetid i Buds-serien og giver op til 8,5 timers afspilning med ørepropper og i alt op til 30 timer inklusive opladningsetuiet[14]. Selv ved brug af ANC kan brugerne få op til 6 timers afspilning med ørepropper, og i alt op til 21 timer inklusive etuiet. Galaxy Buds FE er inspireret af seriens ikoniske og komfortable design og er konstrueret til at være behagelige nok til at have på i lang tid, og de giver mulighed for en mere tilpasset pasform med tre forskellige størrelser ørepropper og to forskellige størrelser vingespidser.

Galaxy Buds FE fås fra 899 DKK i to forskellige, moderne farver: Graphite og White[15].

Et nemt forbundet Samsung Galaxy-økosystem
Med de nye FE-enheder er det nemmere end nogensinde at opleve den fulde kraft i det forbundne Samsung Galaxy-økosystem. Produktiviteten er intuitiv med Multi Control[16], som gør det nemt for brugerne at trække og slippe indhold mellem flere Samsung Galaxy-enheder. Kopier og indsæt, eller træk og slip mellem smartphone og tablet. Når kreativiteten melder sig, kan du overføre videoer eller billeder fra smartphone til tablet med Quick Share, så det bliver nemmere at redigere.

Når det er tid til fordybende underholdning, er Galaxy Buds FE de perfekte ledsagere. Auto Switch skifter intelligent lyd mellem din smartphone, tablet og endda ur og tv - baseret på din brug uden behov for manuelle justeringer[17]. SmartThings Find hjælper dig også med at finde forlagte Buds og udløse en alarm, hvis de bliver efterladt[18].

Alle disse enheder og tilslutningsmuligheder understøtter Samsungs engagement i at levere sikre og private oplevelser. Galaxy S23 FE og Galaxy Tab S9 FE-serien understøttes af Samsung Knox-beskyttelse, hvilket betyder, at personlige oplysninger automatisk bliver lagret sikkert.

Den nye Galaxy S23 FE- og Galaxy Tab S9 FE-serie er designet til at holde med fire generationer af OS-opgraderinger og fem års sikkerhedsopdateringer. For at øge levetiden kan brugerne også udnytte programmer som Samsung Care+[19], en supporttjeneste til utilsigtede skader, reparationer og meget mere.

Tilgængelighed
Samsung Galaxy Buds FE og Samsung Galaxy Tab S9 og S9+ kan købes fra i dag. Detaljer om vejledende priser og tilgængelighed for Galaxy S23 FE i Danmark vil blive annonceret inden længe.
Hvis du vil vide mere om Galaxy S23 FE, kan du besøge: www.samsung.com/galaxy-s23/
Hvis du vil vide mere om Galaxy Tab S9 FE-serien, kan du besøge: www.samsung.com/galaxy-tab
Hvis du vil vide mere om Galaxy Buds FE, kan du besøge: www.samsung.com/galaxy-buds/

Find flere billeder her:

Om Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Virksomheden omdefinerer verdener af tv'er, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system LSI, foundry og LED-løsninger. For de seneste nyheder, besøg venligst Samsungs nyhedsrum på news.samsung.com.

[1] IP68-klassificering: Vandtæt i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter og beskyttet mod støv, snavs og sand. Skyl rester/tør efter vådt. Anbefales ikke til brug på stranden eller i poolen.

[2] Kan downloades på Galaxy Store. Tidspunktet for tilgængelighed kan variere efter marked, model og netværksudbyder.

[3] 25W strømadapter sælges separat. Super hurtig opladningshastighed afhænger af batteriniveau og andre faktorer; brug kun Samsung-godkendte opladere og kabler; brug ikke slidte eller beskadigede opladere eller kabler; inkompatibel oplader eller kabel kan forårsage alvorlige kvæstelser eller skader på din enhed.

[4] Skærmens mål er diagonale. Det faktiske synsfelt er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahul.

[5] Sammenlignet med Galaxy Tab S7 FE.

[6] Målt diagonalt er Galaxy Tab S9 FE's skærmstørrelse 10,9" i det fulde rektangel og 10,8", når man tager højde for de afrundede hjørner. Galaxy Tab S9 FE+'s skærmstørrelse er 12,4" i det fulde rektangel og 12,4", når man tager højde for de afrundede hjørner. Det faktiske visningsområde er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

[7] Galaxy Tab S9 FE, Tab S9 FE+ og inbox S Pen er klassificeret som IP68. Baseret på laboratorietestbetingelser for nedsænkning i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden eller i poolen. Enhedens vand- og støvbestandighed er ikke permanent og kan mindskes med tiden på grund af normal slitage.

Støvmodstandsevnen er testet under laboratorieforhold af en tredjepart: 2 kg talkum (maks. diameter på 0,05 mm) pr. kubikmeter blev blæst ind i et testkammer, der indeholdt enheden (lufttrykket i enheden blev holdt under den omgivende luft) i 2 timer. Klassificeret IP6X. Støvmodstand kan variere efter de faktiske brugsforhold.

[8] Baseret på Samsungs interne laboratorietestbetingelser med pre-release version af den givne model tilsluttet øretelefon via Bluetooth under standardindstillinger over LTE. Estimeret på baggrund af batterikapacitet og målt spænding over batteriets strømforbrug under videoafspilning (videofilopløsning 720p, gemt på enheden). Den faktiske videoafspilningstid varierer afhængigt af netværksforbindelse, indstillinger, videofilformat, skærmens lysstyrke, batteriets tilstand og mange andre faktorer.

[9] Goodnotes-appen kræver separat download og leveres med en 1-årig gratis fuldversion. Når den gratis fuldversionsperiode slutter, kræves der et ekstra køb for fortsat brug. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[10]LumaFusion-appen kræver separat køb og download. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[11]Clip Studio Paint-appen er forudinstalleret på udvalgte markeder. Clip Studio Paint-appen kan downloades fra Galaxy Store og leveres med en gratis prøveperiode på 6 måneder for førstegangsbrugere. Når den gratis prøveperiode er slut, skal man betale for et månedligt abonnement for at fortsætte med at bruge appen. Servicevilkårene kan variere efter land og region.

[12]Tilgængeligheden af 256 GB lagerplads kan variere afhængigt af land, region eller operatør, og den faktiske lagerplads kan variere afhængigt af den forudinstallerede software. MicroSD-kort sælges separat.

[13]Tilgængeligheden af farver og modeller kan variere afhængigt af land eller operatør.

[14]Ørepropperne giver op til 6 timers spilletid med ANC slået til (op til 8,5 timer med ANC slået fra), mens etuiet giver op til 15 timers batterilevetid med ANC slået til (op til 21,5 timer med ANC slået fra), når etuiet og ørepropperne er opladet til 100 %. Baseret på interne tests. Lydafspilningstid testet ved at parre en præproduktions Galaxy Buds FE med en nyligt udgivet Galaxy-smartphone med standardindstillinger, herunder ANC slået til. Den faktiske batterilevetid kan variere og afhænger af brugsforhold, indstillinger, antal opladninger, Bluetooth-signalstyrke og andre faktorer.

[15]Tilgængeligheden kan variere afhængigt af marked, operatør eller tilsluttede enheder.

[16] Samsung Multi Control fungerer på Galaxy-tablets med One UI 4.1 eller nyere, Galaxy-telefoner med One UI 5.1 eller nyere og enheder i Galaxy Book-serien, der blev lanceret i 2021 eller senere med enten Samsung Settings v1.5 (Intel) eller Samsung Settings v3.3 (ARM). Nogle modeller kan have begrænset understøttelse af funktioner, og både telefon og pc skal være logget ind på den samme Samsung-konto.

[17]Auto Switch-funktionen er kun tilgængelig på Samsung Galaxy smartphones og tablets med One UI 3.1 eller nyere og Galaxy Watch4-serien eller nyere. Samsung Galaxy-enheder skal være logget ind på Samsung Account for at aktivere Auto Switch-funktionen. Auto Switch-funktionen til Samsung TV er kun tilgængelig på Samsung TV'er, der blev lanceret 22. februar eller senere efter at have fået en firmwareopdatering fra 22. juli. Autoswitch med TV er kun tilgængelig til at foretage og modtage telefonopkald.

[18]Meddelelsen sendes, når Galaxy Buds FE kobles fra en parret telefon.

[19]Vilkår og betingelser gælder. Samsung Care+ dækning, servicetype og kampagne kan variere efter land/region, og der kan forekomme selvrisiko (ekstra servicegebyr). For detaljerede oplysninger om Samsung Care+, besøg venligst www.samsung.com/samsung-care-plus.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån