Få vores nyheder på mail

Samsung GALAXY Note 10.1 med indbygget samfundsansvar og bæredygtighed

Pressemeddelelse   •   Maj 24, 2013 11:56 CEST

Samsungs tablet er den første i verden som opfylder kravene fra TCO Certified Tablets

København d. 24. Maj 2013 – Samsungs GALAXY Note 10.1 er energieffektiv, produceret af genanvendelige materialer og ergonomisk udformet. Desuden er indholdet af farlige stoffer bragt ned til de lavest mulige niveauer. Derfor er GALAXY Note 10.1 den første tablet i verden, som har fået tildelt standarden TCO Certified Tablets 2. Certificeringen er en garanti for, at produktet opfylder en række standarder for bæredygtighed, som er testet og kontrolleret af en tredjepart.

TCO Certified har fokus på, hvordan IT-produkter kan produceres ud fra miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn. Og dette hensyn til bæredygtighed gennemsyrer altså GALAXY Note 10.1 fra komponent-niveau til tablettens genanvendelighed. Med TCO Certified bliver det nemmere for virksomheder at sikre, at deres produkter er bæredygtige. Opfølgningsarbejdet holdes inden for certificeringens rammer, hvilket indebærer, at uafhængige og anerkendte aktører tester og undersøger, om IT-produkterne opfylder kravene for TCO Certified Tablets

TCO Certified Tablets gør det enkelt for virksomheder at få sikkerhed for, at den tablet, de har valgt, bliver produceret med bæredygtighed i fokus. Samsungs GALAXY Note 10 er den første tablet i verden, der opfylder alle de krav TCO Certified stiller til et produkt. Det er meget positivt, at en markedsledende virksomhed som Samsung satser på bæredygtighed, når det gælder mobile produkter og løsninger,” siger Niclas Rydell, chef for certificeringen hos TCO Development TCO.

Øget effektivitet derhjemme

Med GALAXY Note 10.1 har brugeren adgang til at arbejde online med sine dokumenter både på kontoret og på farten. Den delbare skærm gør det desuden muligt at lave flere ting samtidigt; for eksempel kan man korrekturlæse et dokument på den ene side i Polaris Office og skrive anmærkninger på den anden i S Note.

Andre bærbare Samsung-produkter med stor skærm, der opfylder kravene for TCO Certified Tablets inkluderer Samsung ATIV Smart PC og Samsung Slate PC.

Fakta: GALAXY Note 10.1 er en tablet med den interaktive S Pen, delbar skærm og telefonfunktion. Ti tommer LCD-skærm (1280x800), operativsystemet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) og brugergrænsefladen Touchwiz. Quad core-processor på 1,4 GHz med 2GB RAM-hukommelse. Dobbelt kamera. Bluetooth v 4.0, USB, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi direct, Allshare. 16 gigabyte hukommelse og plads til et hukommelseskort (microSD) op til 64 gigabyte. 7000 mAh batteri.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.