Gå til indhold
Samsung Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G: Spændende innovationer og sikkerhed skabt til enhver

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G: Spændende innovationer og sikkerhed skabt til enhver

Samsung Electronics har i dag annonceret Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G, to nye smartphones, der understøtter Samsungs dedikation til at gøre de nyeste mobilinnovationer tilgængelige for enhver smartphone-bruger. Begge enheder kommer med udbyggede sikkerhedsfunktioner, som Knox Vault, samt nye fotograferingsmuligheder inspireret af kameraerne i Samsung Galaxy flagskibsmodellerne, og en smuk skærm, der tilpasser sig brugerens omgivelser ved hjælp af Vision Booster.

“Med den nye Galaxy A-serie udvider vi vores seneste teknologier til en bredere brugerskare, så vi bedre kan imødekomme forskellige brugertyper”, siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark. ”Vi glæder os over at kunne åbne for flere muligheder med Galaxy A-serien, der for første gang i år også kommer med Samsung Knox Vault. Vi er stolte over at gøre det muligt for brugere af Galaxy A-serien at nyde enestående mobiloplevelser på en sikker og pålidelig måde.”

En underholdnings- og kreativitetshub med alsidig fotografi og smuk skærm

Med forbedret nattefotografi (Nightography) kan Galaxy A55 5G tage endnu klarere og mere levende billeder under mørke forhold. Galaxy A55 5G’s avancerede AI Image Signal Processing (ISP) giver smukke low-light-billeder, der ikke er set tidligere i Galaxy A-serien – og det er ikke kun landskabet, der er forbedret. Night Portrait og 12-bit HDR-video sikrer, at kameraet tydeligt kan fange personer uagtet omgivelsernes belysning.

Både Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G tilbyder de fotograferingsmuligheder, som Samsung Galaxy er kendt for; inklusiv funktioner som Optical Image Stabilization (OIS) og Video Digital Image Stabilization (VDIS), der holder billeder og videoer skarpe – selv når du filmer på farten.

De nye enheder følger selvfølgeligt også Galaxy A-seriens tradition for at tilbyde fordybende mobilopleveler, der er tilgængelige for alle. Brugere kan slappe af med underholdning eller klikke sig ind på sociale medier på en Super AMOLED-skærm, der giver klarhed i Full High Definition. Brugere kan tilmed regne med, at den 6,6”[1]skærm på både Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G ser klar og tydelig ud i en bred vifte af vejrforhold takket være Vision Booster.

Samsungs mest kraftfulde sikkerhedsfunktioner beskytter flere brugere i længere tid

I år kombinerer Samsung en af sine mest innovative flagskibssikkerhedsfunktioner, Samsung Knox Vault til brugere af Galaxy A-serien for allerførste gang, herunder på den nye Galaxy A55 5G og Galaxy A33 5G. En hardware-baseret og manipulationsresistent sikkerhedsløsning, der tilbyder omfattende beskyttelse mod både hardware- og software-angreb, ved at opbygge et sikkert eksekveringsmiljø, der er fysisk isoleret fra systemets hovedprocessor og hukommelse. Det kan hjælpe med at beskytte de mest kritiske data på en enhed, herunder legitimationsoplysninger på låseskærmen (som PIN-kode, adgangskoder og mønstre). Samsung Knox Vault hjælper også med at beskytte enhedens krypteringsnøgler og krypterer brugerens private data, der er gemt på enheden. Kun en bruger med de korrekte legitimationsoplysninger til låseskærmen, kan få adgang til data – selv hvis enheden mistes eller stjæles.

Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G er også sikret med Samsung Knox, Samsung Galaxys multilags sikkerhedsplatform. Samsung Knox har en holistisk tilgang til brugerens sikkerhed og er designet til at sikre kritisk information og beskytte mod sårbarheder med end-to-end sikker hardware, trusselsregistrering i realtid og samarbejdsbeskyttelse på tværs af hele Samsung Galaxy-økosystemet.

Og sikkerheden stopper ikke her. Galaxy A-serien tilbyder Auto Blocker, en valgfri pakke af ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Når Auto Blocker er slået til, kan den blokere app-installationer fra uautoriserede kilder, give app-sikkerhedstjek for at scanne for potentiel malware og blokere potentielt skadelige kommandoer og softwareinstallationer på din enhed, når den er tilsluttet med USB-kabel. Brugere af den nye Galaxy A-serie får også adgang til Galaxy Security and Privacy Dashboard, hvilket gør det nemmere at se og kontrollere, hvad der sker med deres data og tilbagekalde enhver tilladelse, når de vil. De kan også anvende Private Sharing (del af Quick Share), der gør det muligt at sikre og kryptere deling af private filer, der indeholder personlige eller økonomiske informationer. For at sikre fortrolighed kan brugerne kontrollere modtagerens adgangstilladelser og filens udløbsdato samt sætte begrænsninger for skærmbilleder og downloads.

De nye Galaxy A-serie-modeller er et eksempel på Samsungs dedikation til at sikre Samsung Galaxy-enheder og holde dem opdaterede i længere tid. Med Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G, kan brugere stadig nyde godt af op til fire generationer af Android OS- og One UI-opgraderinger og fem år med sikkerhedsopdateringer, så enheden holder længere med de seneste Samsung Galaxy- og Android-funktioner.

Smidig forbindelse med det kontinuerligt voksende Samsung Galaxy-økosystem

Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G er begge fuldt kompatible med Samsung Galaxy-økosystemet, hvilket giver brugerne en fleksibel og integreret brugeroplevelse på tværs af Samsung Galaxy-enheder. Brugere kan holde sig ajour på deres fitness-mål ved at forbinde til Galaxy Watch6 med deres Galaxy A-smartphone. Og, takket være Auto Switch, vil indkommende kald automatisk blive sendt videre forbundne til Galaxy Buds for en bedre oplevelse.

Tilgængelighed[2]

Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G bliver gradvist tilgængelige i Norden og kommer i farverne Awesome Iceblue, Awesome Lemon, Awesome Lilac og Awesome Navy. Pris og tilgængelighed for Danmark vil blive annonceret senere i 2024.

For at læse mere om Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G og andre Galaxy smartphones, besøg venligst: Samsung Newsroom, Samsung Mobile Press og Samsung.com.

Specifikationer:

Galaxy A55 5G

Skærm

6.6” FHD+

Super AMOLED Display

Op til 120Hz refresh rate

Vision Booster

*Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6,6 tommer i det fulde rektangel og 6,4 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner; det faktiske synsfelt er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

Dimensioner & vægt

161.1 x 77.4 x 8.2mm, 213g

*Enhedens vægt kan variere fra marked til marked.

Kamera

12MP Ultra-vidvinkel kamera

  • F2.2
  • F1.8, AF, OIS
  • F2.4
  • F2.2
  • F2.2
  • F1.8, AF, OIS
  • F2.4
  • F2.2

50MP Hovedkamera

5MP Makro kamera

32MP Frontkamera

Hukommelse & lagringsplads

8GB + 128GB

8GB + 256GB

12GB + 256GB

* Lagringsmuligheder og tilgængelighed kan variere efter operatør, marked eller region. Den faktiske tilgængelighed af lagerplads kan variere afhængigt af forudinstalleret software.

Batteri

5,000mAh (typisk)

*Typisk værdi testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk værdi er den estimerede gennemsnitsværdi under hensyntagen til afvigelsen i batterikapacitet blandt de batteriprøver, der er testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominel (minimum) kapacitet er 4.905 mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

OS

Android 14

One UI 6.1

Sikkerhed

Samsung Knox


Galaxy A35 5G

Skærm

6.6” FHD+

Super AMOLED Display

Up to 120Hz refresh rate

Vision Booster

*Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6,6 tommer i det fulde rektangel og 6,4 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner; det faktiske synsfelt er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

Dimensioner & vægt

161.7 x 78.0 x 8.2mm, 209g

Kamera

8MP Ultra-vidvinkel kamera

50MP Hovedkamera

5MP Makro kamera

13MP Frontkamera

Hukommelse & lagringsplads

6GB + 128GB

8GB + 128GB

8GB + 256GB

*Lagringsmuligheder og tilgængelighed kan variere efter operatør, marked eller region. Den faktiske tilgængelighed af lagerplads kan variere afhængigt af forudinstalleret software.

Batteri

5,000mAh (typisk)

*Typisk værdi testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk værdi er den anslåede gennemsnitsværdi, der tager højde for afvigelsen i batterikapacitet blandt de batteriprøver, der er testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominel (minimum) kapacitet er 4.905 mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

OS

Android 14

One UI 6.1

Sikkerhed

Samsung Knox

*Specifikationer kan variere afhængigt af marked

*Alle funktioner, egenskaber, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktets fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og muligheder, kan ændres uden varsel.


[1]Målt diagonalt er skærmstørrelsen 6,6 tommer i det fulde rektangel og 6,4 tommer, når der tages højde for de afrundede hjørner; det faktiske synsfelt er mindre på grund af de afrundede hjørner og kamerahullet.

[2] Tilgængeligheden kan variere fra marked til marked. Understøttede modeller, farver og størrelser kan variere afhængigt af markedet.


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån