Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 rammer snart de danske butikker

Pressemeddelelse   •   Jan 16, 2015 12:00 CET

Allerede i dag kan du forudbestille de nye smartphones i metal, der sætter dig i fokus og forbedrer oplevelsen på de sociale medier

København – 16. januar, 2015 – Den 30. januar lander Samsungs to nye smartphones Galaxy A5 og Galaxy A3 på hylderne. Fra og med i dag kan du forudbestille de nye stilrene telefoner med smarte funktioner til sociale netværk. Telefonerne har en metalramme og er specielt designet til yngre brugere, som let vil kunne fange hverdagens specielleøjeblikke og dele dem på de sociale medier.

”Vi stræber efter at udvikle smartphones, der appellerer bredt, men som stadig er i front, når det kommer til sociale tendenser og design. Med vores seneste tilføjelse sætter vi social interaktion og brugeren i fokus”, siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM i Samsung Danmark.

Enestående design til en god pris

Galaxy A5 og Galaxy A3 er Samsungs tyndeste smartphones til dato og er designet til dem, som efterspørger et enkelt og stilrent design. Med Galaxy A5 og Galaxy A3 kan du skabe din personlige smartphone, ikke kun på grund af en lang række forskellige funktioner, men også med hensyn til farve og størrelse - Galaxy A5 har en 5-tommer skærm og Galaxy A3 en 4,5-tommer skærm, og begge telefoner kommer i farverne Peal White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Social interaktion hvor du er i fokus

Begge modeller har et 5 megapixel kamera og innovative funktioner, der gør det nemt at tage selfies. Funktioner som ”Ultra Wide Shot" og "Auto Selfie Mode” gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden og med det samme dele det på sociale medier. Når du foretager et opkald, reducerer "Always Clear Voice Auto Control"-funktionen støj fra omgivelserne, og uploading af billeder og videoer til sociale medier er hurtigt og nemt takket være 4G.

Galaxy A7 på vej

Senere i kvartalet lanceres Galaxy A7, som med en 5,5-tommer skærm er perfekt til dig, der bruger din smartphone til at se film, eller som ønsker at gøre flere ting på én gang - Galaxy A7 har nemlig ”Multiwindow”, en skærmtilstand, der gør det muligt at have flere apps åbne samtidig.


Fakta:

Galaxy A5 og A3 er tilgængelige i butikkerne fra 30. januar og kommer i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, og Champagne Gold. Den vejledende pris for A5 er 3.300 kr og 2.500 kr for A3. Galaxy A7 er i butikkerne i slutningen af første kvartal og vil være tilgængelig i samme farver som A5 og A3. Prisen er endnu ikke fastlagt.

For detaljeret produktinformation, besøg venligst: www.samsungmobilepress.com.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer og halvledere. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for digital sundhed og det intelligente hjem. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com