Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy A20s lanceres i Danmark

Pressemeddelelse   •   Jul 20, 2020 08:30 CEST

Den populære Galaxy A-serie udvides med den nye tilføjelse Samsung Galaxy A20s - En prisvenlig alsidig telefon i et stilfuldt design, der gør hverdagen lettere og mere underholdende.

København, 20. juli 2020 - Samsung lancerer i dag Samsung Galaxy A20s i Danmark. Den nye telefon er en prisvenlig mobil i et elegant og slankt design med tredobbelt kamera, Infinity V-skærm i høj opløsning og et batteri, der holder længe.

- Med A20s fortsætter vi med at udvide vores populære A-serie, som bidrager til, at flere får adgang til innovativ teknologi, der gør hverdagen lettere og mere underholdende. Den nye telefon har høj kamerakvalitet og funktionalitet, som man kender fra vores flagskibsmodeller, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

A20s er udstyret med et kraftfuldt kamera, som giver brugeren mulighed for at fange ethvert øjeblik og være sikker på klare og skarpe billeder både på foto og video. På bagsiden har telefonen tre kameraer: et 13 MP hovedkamera, et 8MP ultravidvinkelskamera i 120°, der giver brugeren mulighed for at få mere med på sine billeder og et 5 MP dybdekamera med Live Focus og Bokeh-effekt, som fokuserer på de vigtigste ting på billedet og fremhæver motivet yderligere. Derudover har telefonen et 8 MP frontkamera med Selfie Focus, som giver smukke selfies med en blød sløring i baggrunden.

Galaxy A20s har en 6,5” Infinity V-skærm i HD+, som giver brugeren mulighed for at tage billeder, filme eller streame video i høj opløsning komfortabelt i hånden. Telefonen er udstyret med et stort og kraftigt 4000 mAh batteri, som sikrer, at telefonen holder længe, og takket være 15 W hurtig opladning er det hurtigt at vende tilbage til 100%, når det er tid til opladning.

A20s har en fingeraftrykslæser på bagsiden og ansigtsgenkendelse via frontkameraet. Dette sikrer, at brugeren nemt kan låse op for sin telefon, mens det sikrer, at andre ikke kan komme ind i telefonen. Telefonen kommer i et flot design med en blank bagside og afrundede kanter, der gør den behagelig at have i hånden. A20s kommer i farverne sort, hvid og blå.

Tilgængelighed

Samsung Galaxy A20s har salgsstart i slutningen af juli med en anbefalet pris på 1.399 DKK.

Galaxy A20s
Display1 6,5” HD+ Infinity V-display 720 x 1560
Kamera (Bagkamera) Hovedkamera: 13 MP, F1.8. Ultravidvinkel: 8MP, F2.2. Dybdekamera: 5 MP, F2.2.

(Frontkamera):

8MP, F2.0.

Dimensioner & vægt ‎163.3 x 77.5 x 8.0‎. Vægt 183g.
Processor Octa Core. CPU, 1.8GHz.
Hukommelse & lagring 3GB ROM32GB intern lagring. MicroSD op til 512 GB.
Batteri2 4,000 mAh (Typisk) 15 W hurtigopladning

[1] Målt diagonalt som en hel rektangel med afrundede hjørner inkluderet. Det faktisk synlige skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.

[2] Typisk værdi testet i et laboratoriemiljø fra tredjepart. Typisk værdi er den anslåede værdi i henhold til forskelle i batterikapacitet blandt de testede batterier i IEC 61960-standarden. Den faktiske batteritid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter

PR-bureau RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/