Få vores nyheder på mail

Samsung fremviser nye konceptprintere på IFA

Pressemeddelelse   •   Sep 05, 2014 10:00 CEST

Innovative printere med utraditionelle former og klimavenlige egenskaber

IFA Berlin, 5. september 2014 - De nye konceptprintere fra Samsung har i 2014 fået tildelt iF Design Award i kategorien Concept Design. Alle printere har forskellige lyse farver, utraditionelle former og klimavenlige funktioner, som eksempelvis at kunne udskrive på genbrugspapir.

Samsung ser de nye, konceptuelle printere som en vigtig del af udviklingen inden for ​​printløsninger - en tendens som vil vokse fremover. Printerne er designet til at imødekomme tre specifikke krav på kontoret eller derhjemme: Det skal være enkelt, mobilt og hurtigt. Printerne hedder Vase, One&One og Mate, samt toneren Egg Tray.  


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.