Få vores nyheder på mail

Samsung fremviser innovative produkter til det intelligente hjem

Pressemeddelelse   •   Feb 15, 2016 10:00 CET

EU Forum 2016:

EU Forum, Monaco den 15. februar 2016 – Samsung har netop fremvist årets produktnyheder på EU Forum 2016 i Monaco. Fælles for alle de fremviste produkter er, at de er tilpasset en moderne livsstil, hvor de enkelte enheder er gjort smarte og kan kobles med hinanden. Produkterne forventes at blive lanceret på det europæiske marked i løbet af 2016.

På EU Forum introducerede Samsung desuden det nyeste medlem af Samsungs Club des Chefs, nemlig den fransk-engelske Michelin-kok Michel Roux Jr., der udover at være kendt for sin madlavning, også er kendt for at være en del af juryen i den engelske version af Masterchef. Siden juni 2013 har Samsung, som en del af Club des Chefs, allieret sig med stjernekokke fra hele verden og brugt deres ideer og erfaringer til at udvikle en ny generation af køkkenudstyr.

Intelligente hvidevarer
Samsungs Family Hub-køleskab og AddWash-vaskemaskine er en del af den nyeste generation af intelligente hvidevarer. Family Hub-køleskabet har allerede tiltrukket en del opmærksomhed på grund af den 21,5 tommer store, indbyggede skærm i køleskabsdøren. Køleskabet gør det nemt at holde styr på madvarer og hjælper med at håndtere indkøbene. Via skærmen vil det også være muligt at søge efter opskrifter og madlavningstips fra kokkene i Samsung Club des Chefs.

”Ved at samarbejde med nogle af verdens dygtigste kokke er det blevet muligt for os at dele deres madlavningstips med vores brugere. Via Club des Chefs-appen, der vil være tilgængelig fra Family Hub, vil man kunne finde deres tips og tricks,” siger Jonas Holm, salgschef for HA hos Samsung Danmark.

AddWash-vaskemaskinen hjælper også med at forenkle hverdagen. En ekstra lem i lågen på vaskemaskinen gør det nemlig muligt at tilføje ekstra tøj i maskinen, efter den er gået i gang med en vask. AddWash kan også styres fra din smartphone for at gøre vasketiden endnu mere fleksibel.

Nye standarder inden for billede og lyd
På EU Forum præsenterede Samsung også seneste skud på stammen inden for billede og lyd. Heriblandt den nye SUHD-TV-serie, der har en forbedret billedkvalitet takket være Quantum Dot-teknologien og et smukt rammeløst design. SUHD-serien er baseret på operativsystemet Tizen, og er udstyret med en smart brugergrænseflade, Smart Hub, der er udviklet så man nemt og enkelt kan finde sine favoritprogrammer og –tjenester. Med den nye brugergrænseflade kan man nemlig skræddersy sin ”hjemmeskærm”, så man har hurtig tilgang til ens favoritprogrammer, så snart TV’et tændes.

Udover SUHD-serien fremviste Samsung sin første Ultra HD Blu-ray afspiller, som giver brugerne en fire gange så høj billedopløsning og hele 64 gange bedre farvegengivelse end almindelige afspillere. Samsung fremviste også soundbaren HW-K950, branchens første soundbar med to Dolby Atmos®-aktiverede baghøjttalere, der er med til at give en realistisk biograflyd.

På EU Forum kunne Samsung også præsentere fire nye skærme med avancerede billedfunktioner: CF591 og CF390, der med sine buede skærme giver brugeren en mere naturlig billedoplevelse. Begge skærme er udstyret med indbyggede funktioner, som hjælper brugere mod træthed i øjnene efter lang tids brug.

Samsungs UE850 UHD-monitor har en fire gange bedre billedkvalitet end Full HD, hvilket giver mere realistiske og krystalklare billeder. SE370 har udover avancerede billedfunktioner også et trådløst opladningsområde, der er baseret på Q1-standard, hvilket gør det muligt at oplade mobile enheder på skærmens fod.  

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global