Gå til indhold
Samsung fremmer en ny æra af skærme med sit nye 2023 Neo QLED-, MICRO LED- og Samsung OLED-sortiment

Pressemeddelelse -

Samsung fremmer en ny æra af skærme med sit nye 2023 Neo QLED-, MICRO LED- og Samsung OLED-sortiment

København, Danmark – 4. januar, 2023 – Ved CES 2023 har Samsung Electronics Co., Ltd. i dag præsenteret det nye NEO QLED, MICRO LED og Samsung OLED-sortiment samt livsstilsprodukter og tilbehør. Dette års sortiment inkluderer teknisk avancerede og innovative produkter med fokus på øgede forbindelser og personaliserede forbrugeroplevelser.

Samsungs brede portefølje tilbyder forbrugere at bygge deres egne skræddersyede oplevelser på de produkter de bruger hver dag, men med mere intuitiv teknologi end nogensinde før. Dette år tager Samsung skridtet videre i deres kontinuerlige udviklingsrejse mod at simplificere forbrugernes hverdagsliv med flere enhedsintegrationer på tværs af hele økosystemet gennem platformen, SmartThings.

"I 2023 vil vi flytte grænserne for innovation for at kunne tilbyde forbrugerne mere end blot førsteklasses billedkvalitet, men også en enhedsoplevelse, der kan skræddersyes hvert behov og hjem. Med avanceret teknologi og intuitive funktioner, bliver underholdningen mere tilgængelig og mulig hver dag”, siger Magnus Nørgaard, produktansvarlig for TV og lyd hos Samsung Danmark.

Forøget premiumoplevelse med Neo QLED

Samsungs nyeste serie af Neo QLED 8K- og 4K-fjernsyn giver forbrugerne førsteklasses muligheder, der passer til ethvert behov. Neo QLED-billedkvaliteten er drevet af Samsungs avancerede Neural Quantum-processor, som understøtter Quantum Mini LED-belyst tv med 14-bit behandling og AI-opskalering. Dette muliggør funktioner som Shape Adaptive Light Control og Real Depth Enhancer Pro der giver et tredimensionelt og livagtigt billede.

Samsungs 2023 Neo QLED-skærme er mere end blot et klart billede. Med et højopløst panel og Samsungs egen algoritme, der driver Samsungs nye Auto HDR Remastering. Den bruger AI-drevet læringsteknologi til at analysere og anvende realtidseffekter af High Dynamic Range (HDR) på Standard Dynamic Range-indhold (SDR) på en scene-for-scene basis, hvilket gør SDR-indhold lysere og mere levende for absolut fordybelse.

SmartThings-brugere behøver ikke længere at købe en separat SmartThings-dongle for at tilslutte og styre Zigbee- og Thread-enheder. Fra og med 2023 vil SmartThings Zigbee og Matter Thread One-Chip Module nemlig blive indbygget direkte i Samsung-produkter. For at få den ultimative oplevelse med tilsluttede enheder synkroniserer SmartThings automatisk enheder for nemmere at styre ikke kun Samsung-enheder, men også apparater og IoT-enheder[1]fra tredjeparter med henblik på problemfri forbindelser.

  • Chat sammen: Brugerne kan nemt gå ind i en live chat-gruppe for at dele tanker og reagere i realtid med andre, der også ser det samme indhold.
  • ConnecTime: Gør det nemmere at tage videoopkald fra tilsluttede enheder og giver en større platform til videoopkald på TV'et og en problemfri overgang til en mindre enhed, hvis en bruger ønsker at flytte sig og overføre opkaldet til en anden skærm.
  • 3D Map View: Samsungs 3D Map View er designet til at gøre det nemt for brugerne at styre og overvåge tilsluttede enheder, og giver brugerne et overblik af deres hjem og alle deres SmartThings-enheder på et øjeblik.

Udvidede visningsmuligheder med MICRO LED og Samsung OLED

2023 MICRO LED-sortiment byder på nye modeller fra 50 til 140 tommer[2] for at give forbrugerne en bred vifte af enestående billedkvalitet og skærmoplevelser. Takket være sin fleksible karakter er MICRO LED ikke bundet af form, billedforhold og størrelse, hvilket gør den fuldstæ[i]ndig tilpasningsdygtig, så den passer til forbrugerens ønskede opsætning. Desuden leveres den uden ramme, hvilket gør grænsen mellem skærmen og det virkelige liv sømløst uanset konfiguration.

For at give forbrugerne endnu flere visningsmuligheder bliver Samsungs 2023 OLED-sortiment nu tilgængelige i 55-, 65- og den nye ultrastore 77 tommer. Samsungs nyeste OLED kommer med Quantum Dot-teknologi, der er udviklet til Samsungs Neo QLED'er samt Neural Quantum-processorer for at bevare OLED-teknologiens kernestyrker og samtidig forbedre begrænsninger i dens lysstyrke og farvegengivelse.

Det udvidede sortiment leveres med en opdateringsfrekvens på 144Hz og alle Samsungs smarte funktioner, herunder Samsung Gaming Hub. For første gang på et OLED-tv leveres Samsung OLED-tv med AMD's FreeSync Premium Pro-certificering for den ultimative OLED-gamingoplevelse.

Samsung TV Plus kommer på samtlige af Samsungs smarte TV lineup. Den gratis reklamefinansierede TV- (FAST) og video-on-demand-tjeneste leverer over 1 800 kanaler globalt, herunder over 50 egne kanaler, og når ud til 24 lande og 465 millioner enheder globalt på tværs af virksomhedens TV- og mobilenheder. Tjenesten er helt gratis og kræver ingen downloads, abonnementer eller ekstra enheder.

Udforsk en ny verden af spil med Samsung Gaming Hub

Samsung Gaming Hub, det nye hjemsted for spil på Samsung Smart TV, giver brugerne ubegrænset adgang til tusindvis af deres yndlingsspil fra partnere som Xbox, NVIDIA GeForce Now, Amazon Luna og Utomik. Dette kræver ingen download, lagerbegrænsninger eller konsoller. Brugere kan blot tænde for deres TV og spille, hvilket skaber en intuitiv spiloplevelse.

Samsung Gaming Hub, som blev lanceret sidste år, leverer en høj billedkvalitet og en helt ny måde at gribe spil an på - med multitasking, udvidede partnerskaber og 4K-streaming. Spillere kan endda se flere typer indhold på samme tid.

I 2023 vil opgraderinger til GameBar 3.0med MiniMap Sharing[3] og Virtual Aim Point forbedre oplevelsen for alle typer af spillere. MiniMap Sharing giver spillerne mulighed for at se kortet over deres spil på et øjeblik på en hvilken som helst skærm, mens Virtual Aim Point, der er designet til first-person shooters-spil (FPS-spil), giver spillerne mulighed for et mere tydeligt sigte i ethvert spil, så de kan tage det perfekte skud.

Samsung Gaming Hub er også tilgængelig på Samsung Smart Monitors og gamingskærme - herunder Odyssey-serien. Med Odyssey Ark kan gamere rotere deres skærme vertikalt eller horisontalt afhængigt af deres fortrukne tilpasning og nyde fordybende spil med en 55" 1000R buet skærm med kraftig lyd.

Opgraderet livsstilssortiment og nye funktioner

Forbrugernes livsstilsbehov ændrer sig konstant og for at øge brugeroplevelsen til et nyt niveau, så alle brugere kan tilpasse deres skærmoplevelser, præsenterer Samsung nye livsstilsprodukter og funktioner.

  • The Premiere 8K: I 2023 lancerer Samsung en ny udgave af sin laserprojektor, Premiere 8K. The Premiere er Samsungs Ultra short throw-projektor og kommer nu i en 8K-model, hvilket giver samme store skærm i en endnu højere opløsning. Den når en maksimal skærmstørrelse på 150 tommer og tilbyder en massiv skærm med enestående opløsning.
  • The Freestyle med Smart EDGE Blending: Freestyle er den ultimative fleksible enhed, der giver forbrugerne mulighed for at se, hvad de vil, hvor de vil, og når de vil. I 2023 kan brugerne drage fordel af den nye Smart EDGE Blending-funktion, som gør det muligt for brugerne at bruge to af enhederne og se indhold i en 21:9-konfiguration uden at skulle indstille eller justere manuelt. The Freestyle 2023 vil også understøtte Samsung Gaming Hub for mere underholdning på farten.
  • Ny brugerflade og nyt tilbehør: I 2023, introducerer Samsung en ny og forbedret Samsung Art Store med funktioner såsom forenklede forhåndsvisninger og udvidet indholdsudbud, som efterligner oplevelsen af at besøge et galleri eller museum. For et moderne og luksuriøst ydre introduceres der også en metalramme til The Frame. Samsungs nyeste TV-sortiment kan monteres med Auto Rotating Wall Mount & Stand, som bringer den automatiske rotation og vertikale medievisningsoplevelse fra The Sero til andre TV-modeller, herunder The Frame og Neo QLED.

Forpligtelser til Samsungs skærme

I overensstemmelse med den seneste miljøstrategi, der blev annonceret i 2022, samarbejder Samsung med partnere og kunder om at øge miljøbevidstheden og stræber efter at mindske produkternes miljøpåvirkning. I arbejdet mod at nå dette mål stræber Samsung sig efter at effektivisere fremstillingsprocessen samt reducere mængden af emballage, nedenfor kan du læse mere om konkrete handlinger, der indgår i dette arbejde.

  • · Genbrugsmaterialer: I 2023-sortimentet vil Samsung erstatte 20 % af de beslagdele, der anvendes til SolarCell Remote med genanvendt havplast. Desuden anvendes der genbrugte aluminiumsdåser og kobber i hoveddelene af strømkortet, hvilket erstatter ca. 12 % af de oprindeligt anvendte materialer.
  • AI Energy Saving Mode: Via SmartThings understøtter Samsungs 2023-TV'er AI Energy Saving Mode, der hjælper brugerne med at spare mere energi på nye måder. SmartThings Energy Service på TV hjælper med at reducere energiforbruget med enkle ændringer, såsom automatisk skift til energibesparende tilstand på bestemte enheder, når de ikke er i brug. Med 3D Map View bliver det nemmere at få et holistisk overblik over tilsluttede enheder og omsætte energibesparende idéer til praksis.
  • · Emballager: I 2023 vil Samsungs Electronics TV-emballager have mindre printet tryk, så der forbruges mindre blæk i produktionen. Samsung vil også bruge papirtape for at reducere brugen af plastik i emballagen. Desuden vil pakkestørrelserne blive reduceret for at reducere unødvendig emballage.

Multidimensionelt lydbillede og lydkvalitet med AI

En førsteklasses skærmoplevelse er ikke komplet uden en opslugende lyd. Samsungs TV'er har imponerende indbyggede højttalere, og de har kraftfulde lydfunktioner og enheder til at forbedre seeroplevelsen og give den en virkelig filmisk oplevelse.

  • AI Sound Remastering: I 2023 tilbyder Samsungs flagskibs-TV og soundbar Sound Remastering, som bruger AI på hvert enkelt lydobjekt for at sikre, at stemmer er klare, at omgivelseslyde er helt omsluttende, og at hver komponent har den helt rigtige lydstyrke.
  • Nye Soundbarer: Ud over flagskibssoundbaren, HW-Q990C, med 11.1.4-kanallyd, der understøtter Dolby Atmos, tilbyder den ultraslanke HW-S800Bkraftfuld, fordybende lyd i Dolby Atmos fra en 3.1.2-kanalenhed, der kun er 40 mm høj og 38 mm dyb. Den kan nemt placeres sammen med ethvert tv og giver stadig klar lyd med kraftig bas.
  • Q-Symphony: Den nye 2023 Q-Symphony er en ny generation af harmoni mellem TV og soundbar, og giver en højtudviklet lyd, hvor soundbaren bruger TV'ets Neural Processing Unit til at analysere lydsignaler og behandle hver lyd for at opnå flere detaljer end nogensinde før.

Denne oversigt opsummerer Samsungs globale nyheder som præsenteres under CES 2023. Tilgængelighed på modeller og funktioner for de nordiske lande og andre regioner kan variere. For at læse mere om Samsungs produkter, som annonceres på CES, besøg det globale nyhedsrum: https://news.samsung.com/global/

* Alle funktioner, egenskaber, specifikationer og andre produktoplysninger i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktets fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapacitet, kan ændres uden varsel eller forpligtelse. Tilgængeligheden af de ovennævnte produkter, tjenester og funktioner kan variere fra region til region.


[1] SmartThings vil understøtte Matter og HCA 2023. Dette vil gøre det muligt for SmartThings-brugere at tilføje tusindvis af kompatible enheder problemfrit i deres SmartThings-hjemmemiljø.

[2] Samsungs MICRO LED-serie vil blive tilbudt i størrelserne 50-, 63-, 76-, 89-, 101-, 114- og 140-tommer 2023.

[3] MiniMap Sharing vil være tilgængelig via en softwareopdatering i føralvdel af 2023


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån