Gå til indhold
Samsung fortsætter med at udvide sin 5G-portefølje med lanceringen af Galaxy A22 5G

Pressemeddelelse -

Samsung fortsætter med at udvide sin 5G-portefølje med lanceringen af Galaxy A22 5G

En superhurtig 5G-enhed[1] med 90Hz-skærm - en perfekt daglig følgesvend.

København, 3. juni 2021 - I begyndelsen af juni afslørede Samsung den nye Galaxy A22 5G, den seneste tilføjelse til 5G-familien. A-serien er designet til at gøre ny og avanceret teknologi tilgængelig til en overkommelig pris. Galaxy A22 5G er en kraftfuld enhed, der med sin avancerede grafik forbedrer den visuelle oplevelse ved streaming og spil. Samsung Galaxy A22 5G er udstyret med et alsidigt kamera, der er perfekt til at fange din hverdag. Enheden fås i flere farver og kommer i et stilfuldt design.

- Med Galaxy A22 5G lever Samsung op til sit løfte om at tilbyde prisvenlige enheder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Galaxy A22 5G har både en imponerende skærm, der er 5G-klar[2] og tilbyder dermed forbrugerne næste generations hastighed og ydeevne til en overkommelig pris. En længeventet tilføjelse til vores voksende Galaxy A-serie, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

En skærmoplevelse af høj kvalitet

Galaxy A22 5G har en 6,6” FHD+[3] Infinity-V-skærm. Den høje opløsning sammen med 5G-forbindelse garanterer en visuel oplevelse af høj kvalitet[4], når du oplever dit yndlingsindhold. Streaming og spil bliver en ekstra god oplevelse med 90Hz opdateringshastighed og 5.000 mAh batteri, der holder til flere timers underholdning[5].

Fang hverdagen

Galaxy A22 5G er udstyret med et alsidigt kamera, der hjælper dig med at fange ethvert øjeblik. Med et 48MP hovedkamera, 5MP ultra-vidvinkel kamera, 2MP dybdekamera og 8MP frontkamera kan du nemt tage billeder og selfies som en professionel.

Designet til dig

Galaxy A22 5G kommer i farverne Gray, White og Pink. Kombineret med en grebsvenlig form og behagelige afrundede kanter er dette perfekt til dig, der ønsker at udtrykke din stil. Med ekstra funktioner som One UI Core 3.1 er Galaxy A22 5G designet, så du kan være produktiv og kreativ hver dag.

Priser og tilgængelighed

Galaxy A22 5G vil være til salg fra 1. juli 2021. Vejledende pris er DKK 1.699.

Find flere billeder af A22 5G her: https://we.tl/t-4BXvXqlo1Q 

Specifikationer[6]


[1]Produktet er klar til at understøtte 5G-netværk. 5G-hastighed kan variere og kræver optimalt netværk og forbindelse (faktorer inkluderer frekvens, båndbredde, trafik); Kontakt din operatør for tilgængelighed.

[2] 5G Ready betyder, at produktet er klar til at understøtte 5G-netværk. 5G-hastighed kan variere og kræver optimalt netværk og forbindelse (faktorer inkluderer frekvens, båndbredde, trafik); Kontakt din operatør for tilgængelighed.

[3] Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel, og de afrundede hjørner er ikke taget i betragtning. Det faktiske skærmområde er derfor lidt mindre på grund af de afrundede hjørner og frontkameraet.

[4]Kvaliteten kan påvirkes af ydre faktorer såsom opkobling og netværk

[5]Typiske værdier testet under tredjepartsbetingelser. Den typiske værdi er en estimeret gennemsnitsværdi med hensyn til afvigelse i batterikapacitet af batterier testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominel (minimum) kapacitet er 4.860 mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

[6] Al funktionalitet, funktioner, specifikationer og anden produktinformation inklusive, men ikke begrænset til, fortjenester, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produkterne kan ændres uden varsel.

[7]Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel, og de afrundede hjørner er ikke taget i betragtning. Det faktiske skærmområde er derfor lidt mindre på grund af de afrundede hjørner og frontkameraet.

[8]Typiske værdier testet under tredjepartsbetingelser. Den typiske værdi er en estimeret gennemsnitsværdi med hensyn til afvigelse i batterikapacitet af batterier testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominel (minimum) kapacitet er 4.860 mAh. Den faktiske batteritid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

Andreas Zannin

PR Manager IM

RelationsPeople

For test og udlån