Gå til indhold
Samsung fejrer Disneys 100-års jubilæum med en særlig udgave af The Frame

Pressemeddelelse -

Samsung fejrer Disneys 100-års jubilæum med en særlig udgave af The Frame

The Frame-Disney100 Edition bringer magien til live med unikke Disney-inspirerede designs, tilbehør og kunst, der hylder filmene.

Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerede i dag lanceringen af The Frame-Disney100 Edition i anledning af Disneys 100-års fødselsdag. Denne begrænsede udgave af The Frame fås i 65-tommer og leveres med en Disney-signeret elegant ramme, 100 unikke kunstværker fra Disney-samlingen og en Mickey Mouse-inspireret fjernbetjening, designet til at glæde Disney-fans over hele verden.[1]

I Danmark vil The Frame-Disney100 Edition være tilgængelig for bestilling på www.samsung.com fra i dag til en vejledende pris på DKK 16 999.

"Vi er glade for at kunne tilbyde denne unikke udgave af The Frame for at fejre Disneys store jubilæum," siger Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. "Samarbejder som disse er en spændende måde at fremhæve The Frame’s karakteristiske egenskaber, som har udviklet den måde, vi bruger vores skærme og forbruger indhold på. Vi håber, at denne unikke udgave af The Frame giver flere mennesker mulighed for at opleve den vidunderlige seeroplevelse, som TV'et har at tilbyde."

The Frame-Disney100 Edition er et eksempel på en skøn blanding af Samsung-teknologi og Disney-kreativitet. Når TV'et tændes, bliver seerne mødt af et Samsung x Disney100-logo på skærmen. TV'et har også eksklusive rammer i Disney100-signaturfarven – platina silver metal - der matches af en særlig Disney Edition-fjernbetjening med reference til Disneys mest elskede figur, Mickey Mouse.

Frame-Disney100 Edition kommer også med 100 dedikerede kunstværker fra Disney, som du kan få adgang til direkte i Samsung Art Store. Med indhold fra Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm og National Geographic kan Disney-fans sammensætte og fremvise et galleri af deres mest elskede figurer og indhold direkte på deres TV. Med Samsung Art Store kan du også nyde udvalgte samlinger fra førende internationale museer som Louvre og Tate, og kunstnere fra Monet til Van Gogh. Samsung Art Store gør det nemmere end nogensinde at få oplevelsen af et kunstgalleri direkte hjem til dig, og den nye kuraterede Disney-kollektion giver endnu flere værker at vælge imellem.

Siden lanceringen har The Frame omdefineret, hvordan vi bruger TV’et ved at forvandle traditionelle skærme til fantastiske kunstværker. TV'ets slanke design og matte skærm er blevet anerkendt af fans over hele verden som en fantastisk tilføjelse, der matcher hjem og indretningspræferencer, mens dets førsteklasses 4K QLED-billedkvalitet puster nyt liv i kunst og medieforbrug.

For mere information om The Frame og for at købe The Frame Disney100 Edition, så længe lager haves, besøg www.samsung.com.


[1] Frame-Disney100 Edition er tilgængelig i USA, Europa, Korea og Latinamerika.


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70