Få vores nyheder på mail

Samsung er tilbage på PC-markedet – ultratynde bærbare computere med QLED og enestående batteritid

Pressemeddelelse   •   Jun 12, 2020 10:00 CEST

Samsung er tilbage med tre nye bærbare computere Galaxy Book S, Galaxy Book Ion og Galaxy Book Flex. Samsung har kombineret stilrene og superlette kabinetter med ydeevne i topklasse, enestående batteritid og skærme med QLED-teknologi.

København, 12. juni 2020 – Samsung er endelig tilbage med PC’er i Norden med lanceringen af Galaxy Book-seriens bærbare computere. Serien omfatter Galaxy Book S, som introducerer den nye processor Intel® Core™ med Intel® Hybrid Technology, kraftfulde Galaxy Book Ion og alsidige Galaxy Book Flex. Galaxy Book-serien er udstyret med et let og meget stærkt kabinet, som gør computerne nemme at tage med sig, exceptionel batteritid samt ydeevne i topklasse. Galaxy Book Ion og Book Flex er Samsungs første bærbare computere med QLED-teknologi, som giver et superskarpt billede og realistisk farvegengivelse uanset lysforhold.

Med Galaxy Book-serien kan vi nu tilbyde vores kunder i Danmark kraftfulde premium-laptops med markedsledende batteritid og QLED-teknologi, alt i et meget fleksibelt design. Galaxy Book-serien kombinerer de bedste egenskaber fra vores forskellige produktkategorier og er en stærk tilføjelse til vores økosystem af mobile produkter med de seneste tekniske innovationer, siger Fredrik Pantzar, chef for Connected Devices for Samsung i Norden.

Galaxy Book S kombinerer høj funktionalitet med ultratyndt design

Den ultratynde, stilrene computer er 11,8 mm tynd med en vægt på kun 950 gram. Galaxy Book S er designet uden ventilator, hvilket både muliggør et tyndere kabinet og hjælper computeren med at køre lydløst selv under intensive arbejdsperioder. Det sofistikerede og lette design i kombination med op til 17 timers batteritid, gør den perfekt for brugeren, der ofte er på farten.

Galaxy Book S er udstyret med 13” TFT LCD-skærm med touch screen, hvilket gør, at du kan bladre og zoome med fingrene direkte på skærmen. Med udendørstilstand aktiveret får Galaxy Book S en maximal lysstyrke på 600 nit og gør, at alle detaljer ses tydeligt, selv ved stærkt sollys. Gennem 512GB hukommelse og plads til et microSD-kort er det enkelt at øge lagerpladsen til 1TB. Galaxy Book S er også udstyret med næste generations Wi-Fi med Wi-Fi 6 (Gig+) som giver effektivt og hurtigt internet uden at konkurrere med andre enheder om netværksforbindelsen.

Kraftfulde Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion er en PC for dem, som ikke vil gå på kompromis med fleksibilitet og ydeevne. Den er ultratynd, bygget i elegant sølvfarvet og ultralet magnesium, som holder kabinettet køligt. Galaxy Book Ion kommer i størrelserne 15” og 13”. Modellen i 13’’ vejer under et kilo. Størrelsen til trods har den en batteritid på op til 22 timer og er en af de første enheder med den nye 10:e generationens Intel® Core™-processorer. Skærmen har QLED-teknologi, som giver unik farvegengivelse i kombination med justerbar og kraftfuld lysstyrke. Den trådløse batterideling gør det nemt at oplade andre enheder, f.eks. Smartphones, Galaxy buds+ og Galaxy Watch, via computerens Touchpad. 15 ”modellen skiller sig ud på grund af sin ekstremt lette vægt på under 1,2 kg. 15 ”modellen kan også udvides med ekstra hukommelse og opbevaring.

Galaxy Book S: 9.800 DKK

Book Ion:

  • 13” med i5: 12.100 DKK
  • 13” med i7: 14.300 DKK
  • 15”: 15.100 DKK

Galaxy Book Flex: 15.500 DKK

Find flere billeder her og her

For mere information, venligst besøg: https://www.samsung.com/dk/laptops/

Tekniske specifikationer Galaxy Book S, Galaxy Book Ion 13” i5, Galaxy Book Ion 13” i7 & 15 samt Galaxy Book Flex


Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
PR-bureau RelationsPeople / samsung@rekationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/