Gå til indhold
Samsung er førende inden for holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro

Pressemeddelelse -

Samsung er førende inden for holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro

Den nye Galaxy Watch5-serie giver indsigtsfuld søvnregistrering, personligt design og forbedret holdbarhed, der former hverdagens vaner

København, Danmark - 10. august 2022 - Samsung præsenterede i dag Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro, der former sundheds- og wellness-vaner med intuitiv indsigt og avancerede og endnu mere kraftfulde funktioner. Galaxy Watch5 forbedrer de funktioner, som forbrugerne stoler på hver dag, mens Galaxy Watch5 Pro - den nyeste tilføjelse til Galaxy Watch-serien - er Samsungs mest holdbare og funktionsrige ur til dato. Disse nye enheder er et løfte til brugerne om, at deres mål og milepæle kan opfyldes, og Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro er der for at hjælpe dem.

"Vi er dedikeret til at give vores Galaxy Watch-fællesskab de værktøjer, data og ressourcer, der er nødvendige for ikke blot at give dem en bedre forståelse af deres generelle sundhed og velvære, men også for at hjælpe dem på deres rejse. Og med Samsungs banebrydende BioActive-sensor giver vi brugerne det hidtil mest komplette billede af deres sundhed," siger Claus Holm som er IM director og landechef for Samsung i Danmark.

Banebrydende sensorteknologi til bedre at forstå dig

Med et voksende ønske om bedre at forstå og handle på individuelle sundhedsmål har Samsung sat sig for at levere dybdegående overvågning og praktiske data, der giver brugerne de oplysninger, de har brug for, til at hjælpe dem på deres sundheds- og wellness-rejse. Galaxy Watch5 er udstyret med Samsungs unikke BioActive-sensor, der driver den næste æra af digitale sundhedsdata. BioActive-sensoren, der først blev introduceret på Galaxy Watch4-serien, bruger en enkelt unik chip, der kombinerer tre kraftfulde sundhedssensorer - optisk hjerterytme, elektrisk hjertesignal og bioelektrisk impedansanalyse, som leverer omfattende aflæsninger, der omfatter hjerterytme, iltniveau i blodet og endda stressniveauer[1]. Derudover kan brugerne få en dybere forståelse af deres hjertesundhed ved at overvåge blodtryk[2]og EKG[3], når som helst og hvor som helst[4]. Siden 2020 har Samsung udvidet disse funktioner til 63 markeder, herunder fem nye - Bolivia, Nicaragua, Réunion Island, Türkiye og Venezuela - for at sikre, at alle kan følge hjertesundheden bedre hver dag.

Med et større overfladeareal og mere direkte kontakt med dit håndled registrerer Galaxy Watch5 sundhedsdata nu med endnu større nøjagtighed. Desuden fungerer den kraftfulde 3-i-1 BioActive-sensor i kombination med de andre sensorer i Galaxy Watch5-serien, herunder den nyligt introducerede temperatursensor, for at give brugerne en dybdegående forståelse af deres velvære. Temperatursensoren bruger infrarød teknologi til mere præcise aflæsninger, selv hvis temperaturen i dine omgivelser ændrer sig.

Holistisk sundhedsindsigt forbedrer din wellness-rejse

Galaxy Watch5 er designet til hverdagens sejre og tilbyder en end-to-end-oplevelse, der omfatter fitnessaktiviteter, hvile og restitution. Værktøjet til måling af kropssammensætning[5]giver et komplet øjebliksbillede af brugerens generelle sundhed og giver dem en skræddersyet tilgang til at sætte mål, guide dem gennem personlig træning og følge deres fremskridt. Og når det er tid til at hvile, giver Galaxy Watch5-serien brugerne mulighed for at få data om restitution, herunder puls efter en intens træning[6]og tilpassede anbefalinger om vandforbrug baseret på svedtab[7].

En god nats søvn er vigtig for velvære, og derfor hjælper vi brugerne med at få en bedre nattesøvn[8]. Forstå søvnmønstre gennem Sleep Scores, der overvåger søvnstadier, sammen med snorkeregistrering[9] og iltniveauer i blodet. Opnå bedre søvnvaner med Sleep Coaching, der giver et skræddersyet månedlangt guidet program. Gennem SmartThings integration indstiller Galaxy Watch5 automatisk tilsluttede lys, AC-enheder og tv'er til forudbestemte indstillinger, der giver et ideelt sovemiljø[10]. Brugere kan desuden sove trygt og sikkert i vished om, at den forbedrede faldregistrering sikrer, at en nødkontakt bliver underrettet, hvis du eller din samlever snubler i hjemmet eller falder ud af sengen[11].

Du behøver ikke at bekymre dig om, at dit ur løber tør for strøm eller bliver beskadiget. Galaxy Watch5 har et 13 % større batteri[12]og giver otte timers søvnsporing med kun otte minutters opladning, hvilket er 30 % hurtigere end Galaxy Watch4[13]. Galaxy Watch5 er vores første smartwatch-skærm med en Sapphire Crystal-skærm, som giver et 60 % hårdere ydre lag. Du kan starte din yndlingssang på Spotify med blot din stemme ved hjælp af Google Assistant og snart kan du finde vej med Google Maps fra dit håndled[14]uden en smartphone-forbindelse[15]. Musik- og lydelskere vil sætte pris på opdateringer, der omfatter nye apps som SoundCloud og Deezer[16]. Derudover giver One UI Watch4.5 en mere fyldig skriveoplevelse, en nemmere måde at foretage opkald på og et væld af nye tilgængelighedsfunktioner, der gør Galaxy Watch mere intuitivt.

Galaxy Watch5 Pro, flere funktioner og større holdbarhed til udendørs brug

Galaxy Watch5 Pro er skabt til dem, der elsker naturen, og er den nyeste tilføjelse til Galaxy Watch-porteføljen. Watch5 Pro er klar til alle udfordringer, lige fra vandreture til cykling og mere, takket være sine førsteklasses materialer. Den er udstyret med forbedret safirglas, der er endnu hårdere, så den bedre modstår slitage og et titaniumkabinet, der er fem gange mere holdbart[17] og beskytter skærmen med et fremskudt design med en fremskudt ramme. Galaxy Watch5 Pro leveres også med et helt nyt D-Buckle Sport Band[18], der giver robust holdbarhed med en slank og ren pasform.

Galaxy Watch5 Pro er bygget stærkt og bygget til at holde, og har det største batteri i et Galaxy Watch. Det er 60 % større end Galaxy Watch4, hvilket er nøglen til at holde længere, mens du erobrer en ny løbe eller cykelrute. Udnyt GPX, der for første gang er tilgængelig på et Galaxy Watch. Tag ud på en vandretur, og optag den og del den med andre vandreelskere i Samsung Health-appen med Route Workout. Du kan også downloade vandre- og cykelruter, når du træner til dit næste løb eller ønsker at ændre din rutine. Når du vandrer eller cykler, kan du holde øjnene på stien og væk fra kortet med intuitive Turn-by-turn-vejledninger[19]. Når du er klar til at tage hjem, kan Galaxy Watch5 Pro nemt føre dig derhen med Track back-funktionen, der fører dig tilbage ad den vej, du kom[20].

Priser og tilgængelighed[21]

Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro kan forudbestilles på udvalgte markeder fra den 10. august, og de vil være tilgængelige i detailhandlen fra den 26. august.

Galaxy Watch5 har et moderne og minimalistisk design og funktioner, der hjælper dig med at opnå mere hver dag. Det leveres med helt nye neutrale farveindstillinger. Den store 44 mm-variant fås i Graphite, Sapphire og Silver, og den lille 40 mm-variant kan fås i Graphite, Pink Gold og Silver, som har en Bora Purple-rem, der passer perfekt til Galaxy Z Flip4.

Galaxy Watch5 starter ved DKK 2299 for Bluetooth-versionen og DKK 2699 for 4G-versionen.

For eventyrlystne, der er på udkig efter holdbarhed, ydeevne og stil, er Galaxy Watch5 Pro det rette valg. Det vil være tilgængeligt i Black Titanium og Gray Titanium, med en 45 mm stor skærm. Prisen vil starte fra DKK 3499 for Bluetooth-versionen og DKK 3999 for 4G-versionen.

Design dit eget ur ved at vælge model, størrelse, farve på ur-kasse og rem i op til 1.032 unikke kombinationer i Galaxy Watch5 Bespoke Studio på Samsung.com[22]. Med et større udvalg af remme og urskiver kan de blande og matche for at udtrykke deres personlige stil med det nye Sport Band eller dele deres støtte til målene for bæredygtig udvikling med Global Goals Band[23].

Forudbestilling

Når du forudbestiller Samsung Galaxy Buds2 Pro i kampagneperioden, får du en sort Wireless Charger Duo (værdi ca. DKK 649) med i købet[24].

Ved forudkøb af Samsung Galaxy Watch5 | Galaxy Watch5 Pro i kampagneperioden får du et par sorte Galaxy Buds Live (værdi ca. DKK 1.299) ved købet[25].

Hvis du vil vide mere om Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro, kan du besøge:

Galaxy Watch5: www.samsung.com/galaxy-watch5

Galaxy Watch5 Pro: www.samsung.com/galaxy-watch5-pro

Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro Produktspecifikationer[26][27]

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Pro

Materiale & farve

Armor Aluminum case med Sport Band

- 44mm: Graphite, Sapphire, Silver

- 40mm: Graphite, Pink Gold, Sliver

Titanium case med D-Buckle Sport Band

- Black Titanium, Gray Titanium

Dimensioner[28]
& vægt[29]

- 44mm: 43.3 x 44.4 x 9.8 mm, 33.5g

- 40mm: 39.3 x 40.4 x 9.8 mm, 28.7g

45.4 x 45.4 x 10.5 mm, 46.5g

Skærm

Sapphire Crystal

- 44mm: 1.4" (34.6mm) 450x450 Super AMOLED, Full Color Always On Display

- 40mm: 1.2" (30.4mm) 396x396 Super AMOLED, Full Color Always On Display

Sapphire Crystal

- 1.4" (34.6mm) 450x450 Super AMOLED, Full Color Always On Display

Processor

Exynos W920 Dual-Core 1.18GHz

Hukommelse

1.5GB RAM + 16GB intern lagerplads

Batteri[30]

- 44mm: 410mAh (typical)

- 40mm: 284mAh (typical)

590mAh (typical)

Opladning

Faster Charging (WPC-based wireless charging)

OS

Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 3.5)[31]

UI

One UI Watch4.5

Sensorer

Samsung BioActive Sensor (Optical Heart Rate + Electrical Heart Signal + Bioelectrical Impedance Analysis), Temperature Sensor, Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Light Sensor

Forbindelse

4G[32], Bluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo

Holdbarhed

5ATM + IP68 / MIL-STD-810H

Kompatibilitet

Android 8.0 eller højere og med mere end 1,5 GB RAM[33]


[1] Disse funktioner er kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. De er ikke beregnet til brug til påvisning, diagnosticering eller behandling af nogen medicinsk tilstand eller sygdom. Tilgængeligheden af disse funktioner kan variere alt efter marked eller enhed.

[2] Blodtryksfunktionen er ikke beregnet til brug ved diagnosticering af sygdomme eller andre tilstande eller til helbredelse, lindring, behandling eller forebyggelse af sygdomme.

[3] EKG-funktionen er ikke beregnet til brugere under 22 år og er ikke beregnet til at erstatte traditionelle metoder til diagnose eller behandling.

[4] Blodtryks- og EKG-funktionen kan variere fra marked til marked. På grund af markedsrestriktioner i forbindelse med opnåelse af godkendelse/registrering som medicinsk udstyr fungerer blodtryk og EKG kun på ure og smartphones, der er købt på de markeder, hvor tjenesten er tilgængelig i øjeblikket (tjenesten kan dog være begrænset, når brugerne rejser til lande uden service). Se https://www.samsung.com/apps/s... for flere oplysninger og den seneste opdatering om servicemarkederne.

[5] Intended for general wellness and fitness purposes only. Not intended for use in detection, diagnosis, treatment, monitoring or management of any medical condition or disease. Any health-related information accessed through the device and/or application should not be treated as medical advice. Users should seek any medical advice from a physician.

[6] For at måle skal du vælge din øvelse, før du begynder at træne.

[7] For at måle den skal du vælge "Running" på dit ur og løbe mindst 5 km/t i mindst 2,5 km. Kun til brug ved udendørs løb.

[8] Søvnfunktioner er kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. De er ikke beregnet til brug til påvisning, diagnose eller behandling af medicinske tilstande eller søvnforstyrrelser.

[9] Hvis du vil registrere din snorken, skal du bære uret, mens du sover, og placere telefonen på en stabil overflade i nærheden af dit hoved, f.eks. et natbord, med bunden af telefonen rettet mod dig.

[10] Kræver de nyeste versioner af Samsung Clock-mobilappen (v. 12.1.10.5 eller højere), Samsung SmartThings-mobilappen (v. 1.7.59.23 eller højere) og SmartThings Framework-mobilappen (v1.4.1 eller højere). Tilgængelig på smarte enheder, der er registreret i SmartThings.

[11] Der kræves en netværksforbindelse for at underrette en nødkontakt. GPS-nøjagtigheden kan blive påvirket af hindringer for satellitsignalet, f.eks. bygninger.

[12] Sammenlignet med batterikapaciteten i Galaxy Watch4.

[13] Test udført af Samsung i juni 2022 ved hjælp af en præudgivet version af Galaxy Watch 5 (BT og LTE), hver parret med en Samsung-telefon; alle enheder testet med præudgivet software, Galaxy Watch Magnetic Fast Charging USB C-kabel (EP-OR900) og Samsung 25W USB C-strømadapter (EP-TA800). Opladningstiden varierer alt efter område, indstillinger, brugsmønster og miljømæssige faktorer; de faktiske resultater kan variere. Samsung 25W USB C Power Adapter (EP-TA800) sælges separat.

[14] Der kræves en netværksforbindelse.

[15] Appens tilgængelighed kan variere alt efter marked, operatør eller enhed. Nogle apps kan være omfattet af abonnementsgebyrer.

[16] Appens tilgængelighed kan variere alt efter marked, operatør eller enhed. Nogle apps kan være omfattet af abonnementsgebyrer.

[17] Sammenlignet med Galaxy Watch4 holdbarhed.

[18] Opbevar ikke enheden og båndet i nærheden af magnetfelter. Kort med magnetstribe, herunder kreditkort, telefonkort, pasbøger og boardingkort, kan blive beskadiget af magnetfelter.

[19] Leveres, når der importeres en rutefil i GPX-format til vandreture og cykling, og ruten er angivet som mål under Samsung Health-indstillinger.

[20] Denne funktion skal være aktiveret til vandreture eller cykling under Samsung Health-indstillingerne.

[21]Tilgængeligheden kan variere alt efter marked eller operatør. Understøttede modeller, farver og remme kan variere afhængigt af marked eller operatør.

[22]Tilgængelig på Samsung.com på udvalgte markeder. Antallet af kombinationer afhænger af det enkelte marked.

[23] Vælg udskiftelige urremme, der sælges separat.

[24] Tilbuddet gælder for forbrugerkøb foretaget i Sverige, Norge, Finland og Danmark fra den 10. august 2022 til den 25. august 2022.

[25] Tilbuddet gælder for forbrugerkøb foretaget i Sverige, Norge, Finland og Danmark fra den 10. august 2022 til den 25. august 2022.

[26]Tilgængelighed kan variere afhængigt af marked, model og den forbundne smartphone

[27] Alt funktionalitet, funktioner, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument inkluderet men ikke begrænset til produktets fordele, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed, egenskaber kan ændres uden varsel.

[28] Målt uden sundhedssensorer.

[29] Målt uden rem.

[30] Faktisk batteritid kan variere afhængigt af netværksmiljø, forbrugsmønstre og andre faktorer.

[31] Wear OS Powered by Samsung fungerer med telefoner, der kører den nyeste version af Android (undtagen Go-udgaven og telefoner uden Google Play Store). De understøttede funktioner kan variere mellem platforme og markeder, og kompatibiliteten kan ændres.

[32] 4G-forbindelse er kun tilgængelig i 4G-modeller.

[33] Enheds aktivering er kun tilgængelig ved tilslutning til en smartphone der understøtter Google Mobile Services. Kompatible enheder kan variere fra marked, operatører eller brand.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån