Gå til indhold
Samsung Electronics udkommer med nyt line-up af vaskemaskiner med optimeret energiforbrug og avancerede AI-funktioner inklusiv AI Energy Mode

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics udkommer med nyt line-up af vaskemaskiner med optimeret energiforbrug og avancerede AI-funktioner inklusiv AI Energy Mode

København den 3, april, 2024 – Samsung Electronics har i annonceret deres nye line-up af vaskemaskiner i Europa. Det blev præsenteret for første gang ved det globale lanceringsevent, ‘Welcome to BESPOKE AI’, der blev afholdt ved les Pavillon des Étangs i Paris i dag.

“Vi ved, at vaskemaskiner har stor mulighed for at blive effektiviserede, så de kan bidrage til en mere energibesparende livsstil”, siger Moohyung Lee, Executive Vice President og Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business at Samsung Electronics. ”Med vores nyeste line-up af vaskemaskiner tager Samsung det næste skridt mod at revolutionere hverdagens gøremål med vasketøjet.”

Modellerne der blev præsenterede til eventet, bliver lancerede på tværs af de fire produktserier; A-10% og A-20% ekstra energibesparende modeller med hhv. 9- og 11 kg kapacitet, og A-40% ekstra energibesparende vaskemaskine med 11 kg. Det skal være med til at give forbrugerne vished om, at ethvert valg af model, er det energibesparende valg. Og takket være SpaceMax™-teknologien, som er videreført fra den tidligere serie, har de nye produkter en stor kapacitet på 11 kg inden for en dybde på 60 cm, hvilket letter installationen. Og så de kommer også med det æstetiske Bespoke-design[1].

Mere effektiv end A-klasse takket være Samsungs avancerede teknologier

Det nye line-up giver betydelige energibesparelser i vaskeprocessen, og den mest bemærkelsesværdige præstation er A-40% ekstra energibesparende model. Samsung anvender avancerede teknologier, som de introducerer for første gang i deres serie af vaskemaskiner for at opnå op til 40% mindre energiforbrug end minimumskravene til energieffektivitet for klasse A-klassificering[2].

Kerneteknologien der giver anledning til øget energibesparelse, er Bubble Shot[3]. Den sprøjter med sæbevand på tøjet inde i tromlen gennem en cirkulationspumpe. Det gør, at vasketøjet let bliver gennemvædet, og at vaskemidlet trænger jævnt ind, hvilket forbedrer den samlede vaskeeffektivitet.

Bubble Shot-teknologien hjælper også brugerne med at spare vand og cyklustid, når de bruger Cotton-cyklussen. Den bruger op til 20% mindre vand[4] end konventionelle vaskemaskiner og tætheden af vaskemidlet i vandet bliver højere, når mængden af vaskemiddel er den samme. Det forbedrer vaskeevnen og forkorter samtidig vaskecyklustiden med op til 25%[5].

Med AI Energy Mode[6] i SmartThings Energy, bliver energimonitorering udvidet endnu mere. Brugere kan monitorere deres daglige-, ugentlige-, og månedlige energiforbrug og funktionen estimerer endda brugernes månedlige elregning. Hvis den månedlige elregning måske overstiger brugerens budget, kan SmartThings Energy tænde for energibesparende tilstand, som smart reducerer energiforbruget med op til 70% sammenlignet med vask i varmt vand.[7]

Løfter brugeroplevelsen med AI-baserede teknologier

Mens det nye line-up forbedrer ydelse og energiforbruget, hjælper kernefunktionerne med at lette arbejdsbyrden, når brugere skal vaske.

AI Ecobubble™[8] gør det muligt at tilpasse programmerne til vasketøjet. Afhængigt af den registrerede stoftype justerer den mængden af bobler, der hurtigt løsner snavs og pletter, samt vasketid, vandtemperatur og centrifugeringshastighed. Så den vasker lige så effektivt i koldt vand som i varmt, hvilket reducerer energiforbruget med op til 70%[9]sammenlignet med vask i varmt vand. Og den beskytter også tøjets farve og struktur med op til 45,5% bedre stofpleje.[10]

Derudover vasker AI Wash tøjet blidt men omhyggeligt[11] med mindre vand og vaskemiddel. Ved hjælp af avanceret sensing registrerer AI Wash stoffets vægt og blødhed i en vask og overvåger aktivt det aktuelle tilsmudsningsniveau. AI Wash bruger de indsamlede oplysninger til at dosere den rette mængde vand og vaskemiddel. Den justerer løbende iblødsætnings-, skylle- og centrifugeringstiderne for at opnå de bedste resultater.[12] Som resultat heraf, forbedrer AI Wash vaskeydelsen og reducerer spild.

Et bredt sortiment af imponerende vaskefunktioner

Samsung har anvendt og udvidet funktioner inden for tre vigtige områder af vaskeoplevelsen - reduktion af frigivelse af mikroplast, brugervenlighed og vasketid. Her er hvordan:

Less Microfiber™ Cycle: Alle produkter i serien leveres med standardcyklussen Less Microfiber™. Den blev skabt for at få tøjet til at fælde mindre mikroplast, der udledes i spildevandet. Ved at justere motorens omdrejningshastighed og vaskeintensiteten reducerer denne cyklus mængden af mikrofiber, der udledes i afløbsvandet, med op til 54%.[13]

Detergent Scan[14] og Care Label Scan[15]: SmartThings’ Clothing Care[16] tilbyder nye funktioner til forbrugerne, så det er nemt at bruge vaskemaskinen. Detergent Scan hjælper brugerne med at tilsætte den rette mængde vaskemiddel og skyllemiddel. Når brugerne scanner deres vaskemiddel eller skyllemiddel med SmartThings, sender den informationen til vaskemaskinen, så den tilføjer den rette mængde til deres vasketøj. Derudover kan brugerne finde en funktion, der hedder Care Label Scan. SmartThings verificerer og videresender vaskevejledningen til vaskemaskinen, så vasketøjet kan blive behandlet korrekt baseret på de plejemærker, som brugerne har scannet.

Super Speed: med Super Speed, kan vasken klares på bare 39 minutter.[17] Denne korte vasketid er mulig takket være QuickDrive™, som dynamisk flytter tøjet. Skylletiden forkortes også ved hjælp af Speed Spray, som skyder kraftige vandstråler ud for hurtigt at fjerne rester af vaskemiddel. Og vaskemaskinen accelererer centrifugeringshastigheden baseret på mængden af vasketøj for også hurtigt at centrifugere tøjet.

Tilgængelighed

Der er 15 farve- og designvariationer på tværs af de fire produktserier totalt (WW8/7/6/5000D). Alle modeller er tilgængelige for forudbestilling på udvalgte markeder i Europa med forudbestillingsfordele[18].

Bespoke Washer A-40% kommer på det nordiske marked i uge 18 og har en vejledende startpris på 11 749 DKK
Bespoke Jet Bot Combo kommer på det nordiske marked i andet kvartal og har en vejledende startpris på 11 249 DKK
Bespoke 4-Door French Door Refrigerator med AI Family Hub™ kommer på det nordiske marked i uge 18 og har en vejledende startpris på 37 999 DKK.

For at læse mere om forudbestilling, besøg venligst Samsung.com.


[1]Gælder kun for modellerne WW11DB8******, WW11DB7******

[2] Baseret på Samsungs interne test. Modellerne i WW8400D-serien er 40 % mere effektive end krævet for at opnå energieffektivitetsklasse A i henhold til forordning (EU) nr. 2019/2014. Resultaterne kan variere afhængigt af brugsmiljøet.

[3]Applicable models only (WW**DB8******, WW**DB7******)

[4]Baseret på intern test med bomuldsprogrammet på en WW7400D-model med Bubble Shot sammenlignet med en konventionel Samsung-vaskemaskine uden Bubble Shot. Resultaterne kan variere afhængigt af typen af vasketøj og brugsmiljøet.

[5]Baseret på intern test med bomuldsprogrammet på en WW7400D-model med Bubble Shot sammenlignet med en konventionel Samsung-vaskemaskine uden Bubble Shot. Resultaterne kan variere afhængigt af typen af vasketøj og brugsmiljøet.

[6] Available on Android and iOS devices. A Wi-Fi connection and a Samsung account are required.

[7]Kan anvendes, når den valgte vasketemperatur er 20~40°C.

[8] AI Ecobubble™ aktiveres kun, når der er valgt specifikke kurser, herunder Bomuld, Syntetik og AI Wash med en vask på mindre end 2 kg.

[9]Sammenlignet med vask i varmt vand. Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010 / 4 kg vask / Super Eco Wash kold (WF80F5E5U4W) vs. Bomuld 40°C uden Ecobubble™ (WF0702WKU). Individuelle resultater kan variere.

[10]Baseret på en EMPA-test af en 9 kg-model (WF906U4SAGD, Synthetics), med og uden Ecobubble™. Data indsamlet fra individuelle tests. Faktiske resultater kan variere afhængigt af individuel brug.

[11] Baseret på en algoritme skabt af AI. Faktiske resultater kan variere afhængigt af individuel brug.

[12] Sammenlignet med en almindelig Samsung auto-dispenser, som er indstillet til at dosere den anbefalede mængde vaskemiddel. Baseret på løbende analyse af den mængde vaskemiddel, der er brugt i de sidste 10 cyklusser. De faktiske resultater kan variere afhængigt af den individuelle brug.

[13] Baseret på test udført af Ocean Wise Plastics Lab med en belastning på 2 kg hættetrøjer i 100 % polyester, der sammenligner Synthetics-cyklussen på en konventionel Samsung-model WW4000T og Less Microfiber-cyklussen på WW7000B. Resultaterne kan variere afhængigt af det faktiske tøj og brugsbetingelserne.

[14] Gælder kun modeller (WW**DB8*9***, WW**DB7*9***). Denne funktion er kun tilgængelig, når du bruger visse vaskemidler og blødgøringsmidler, der er registreret i SmartThings-databasen (fra december 2023).

[15] Gælder kun modeller (WW**DB8*9***, WW**DB7*9***, WW**DB7*3***). Brugeren er eneansvarlig for enhver konsekvens, der måtte opstå, herunder, men ikke begrænset til, enhver skade forårsaget af forkerte oplysninger fra brugeren.

[16] Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Wi-Fi-forbindelse er påkrævet.

[17] Baseret på brug af Super Speed ved standardindstillingerne med en last på 5 kg.

[18] Dette kan variere afhængigt af marked.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån