Gå til indhold
Samsung Electronics præsenterer ny 990 PRO SSD

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics præsenterer ny 990 PRO SSD

De lynhurtige hastigheder på 990 PRO reducerer indlæsningstider og øger reaktionsevnen, mens dens termiske kontrolløsninger sikrer optimal temperatur på drevet og en uafbrudt gaming-oplevelse.

København, Danmark – 24. august, 2022 Samsung Electronics lancerer nu den nye 990 PRO, som er en NVMe SSD med høj ydeevne baseret på PCIe 4.0. SSD'en leverer hurtige hastigheder, energieffektivitet og er velegnet til grafisk krævende spil, herunder 3D-rendering, 4K-videoredigering og dataanalyse.

- Med konstante innovationer inden for gaming, 4K- og 8K-teknologier og AI-drevne applikationer, stiger forbrugernes behov for højtydende lagring. 990 PRO giver en god balance mellem hastighed, energieffektivitet og pålidelighed, hvilket gør den til et fremragende valg for gamere og professionelle," siger Jani Laaksonen, produktchef hos Samsung i Norden.

Ekstrem ydeevne til en medrivende spiloplevelse

Med Samsungs nyeste V-NAND og en ny controller tilbyder 990 PRO-serien en PCIe 4.0-grænseflade[1]med høj hastighed. SSD'en giver sekventielle læse- og skrivehastigheder på henholdsvis op til 7.450 MB/s og 6.900 MB/s, mens tilfældige læse- og skrivehastigheder er op til 1.400.000 og 1.550.000 IOPS[2]. Med op til 55% bedre tilfældig ydeevne end 980 PRO, er 990 PRO særligt velegnet til tunge spil, kreative og produktive opgaver.

Med NVMe SSD'er kan du også drage fordel af den nyeste teknologi til spilkonsoller og spil. 990 PRO er drevet af NVMe og giver hurtigere indlæsningstider på pc'er og konsoller, hvilket skaber en mere medrivende spiloplevelse. I en test udført af Samsung med Forspoken[3] (Luminous Productions kommende actionrollespil, der understøtter den nyeste teknologi til indlæsning af spil) var kortets indlæsningstid ca. et sekund sammenlignet med fire sekunder for en SATA SSD og 28 sekunder for en harddisk (HDD).

Udnyttelse af effekt og pålidelig termisk kontrol

Den nye SSD har et lavt strømforbrug og forbedrer drevets energieffektivitet med op til 50% ved sekventiel skrivning sammenlignet med 980 PRO[4]. 990 PRO har desuden en nikkelbelægning på controlleren og en termisk spray-etiket til varmestyring. Samsungs Dynamic Thermal Guard-teknologi sikrer, at enhedens temperatur justeres inden for et passende interval.

SSD'en er også en fremragende løsning til opgraderinger af bærbare og stationære computere samt til selvbyggede computere, da den kan give et betydeligt ydelsesløft og høj energieffektivitet. 990 PRO er tilgængelig i Norden fra oktober 2022 med en vejledende udsalgspris på DKK 2.999 for 2 TB-modellen. En version med en kapacitet på 4 TB er tilgængelig fra 2023.

Samsung NVMe SSD 990 PRO Series Specifications


[1]
PCIe 4.0's maksimale teoretiske sekventielle læsehastighed er 8.000 MB/s - 990 PRO vil nå op på 7.450 MB/s inden Q3 2022.

[2]Målinger af sekventiel og tilfældig ydeevne er baseret på IOmeter1.1.0. Ydelsen kan variere afhængigt af SSD'ens firmwareversion, systemhardware og konfiguration.

[3] FORSPOKEN © Luminous Productions Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes. FORSPOKEN, LUMINOUS PRODUCTIONS og LUMINOUS PRODUCTIONS-logoet er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Square Enix Co., Ltd.

* Testsystemkonfiguration: Testsystem: AMD Ryzen 9 5900X 12-core processor 3,70 GHz, AMD Radeon RX 6900 XT 16 GB, DDR4-2666 (16 GB x2), Windows 11 Pro 21H2.

[4] 980 PRO har en energieffektivitet på 1.129/877 MB pr. watt for sekventiel læsning/skrivning, mens 990 PRO har en energieffektivitet på 1.380/1.319 MB pr. watt for sekventiel læsning/skrivning, baseret på interne testresultater for modellen med en kapacitet på 1 TB.

[5] 1 GB = 1 000 000 000 000 000 bytes i henhold til IDEMA. En del af kapaciteten kan bruges til systemfiler og vedligeholdelse, så den faktiske kapacitet kan afvige fra den kapacitet, der er angivet i produktspecifikationen.

[6] Samsung Electronics er ikke ansvarlig for tab, herunder, men ikke begrænset til tab af data eller andre oplysninger i Samsung Electronics-produktet eller tab af fortjeneste eller indtægter, som brugeren måtte lide. Du kan få flere oplysninger om garantien på samsung.com/SSD eller semiconductor.samsung.com/internal-ssd/.

[7] Fem år eller det samlede antal skrevne bytes (TBW), alt efter hvad der kommer først. For yderligere oplysninger om garantien henvises til det garantidokument, der er vedlagt i pakken.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån