Gå til indhold
Samsung Monitor 2022 lineup
Samsung Monitor 2022 lineup

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics præsenterer 2022 monitor-lineup ved CES

Nye monitors i kategorierne Odyssey, Smart Monitor og højopløsningsskærme kombinerer enestående billedkvalitet med intuitiv brugervenlighed

Las Vegas, NV – 3. januar 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. præsenterer i dag nye modeller i deres monitor-lineup, som leverer smuk billedkvalitet og intuitive funktioner, der giver forbrugerne flere valgmuligheder.

Monitorporteføljen for 2022 muliggør de bedste oplevelser til arbejde, gaming eller underholdning. De nye monitors inkluderer funktioner til højtydende spil samt den seneste monitor teknologi, såsom Odysseys Quantum Mini LED-baggrundsbelysningspanel og HDR 2000 Smart Monitors do-it-all-skærm med smarte funktioner og højtopløselige monitorers komfortable ergonomi.

"Samsungs sortiment for 2022 viser den næste generation inden for innovation til monitors og møder kravene fra alt fra konkurrence-gamers til professionelle designere. I takt med at muligheder for arbejds- og underholdningsverdenen udvikles, er vi stolte af at tilbyde produkter, som forbedrer brugernes oplevelser og tilgodeser varierende behov”, siger Hyesung Ha, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics..

Odyssey Neo G8

Odyssey Neo G8 32” (modelnavn: G85NB) er verdens første billedskærm, der har en 4K (3.840x2.160) 1000R buet skærm med 240Hz opdateringshastighed og 1ms responstid (GtG). Monitoren tilbyder dermed en knivskarp ydeevne til selv de mest dedikerede pc-spillere. Dens ydeevne matcher dens fantastiske billedkvalitet med Quantum Mini LED'er, Quantum HDR 2000 med en maksimal lysstyrke på 2.000 nit og et statisk kontrastforhold, hvilket frembringer de mest subtile detaljer.

Den nye Odyssey Neo G8 er bygget med et lignende design som Odyssey Neo G9 med et slankt hvidt ydre. Monitoren smelter endda sammen med brugerens rigtige miljø med hjælp fra CoreSync-belysning. CoreSync, som findes på bagsiden af skærmen, registrerer automatisk farver på skærmen og projicerer dem i virkeligheden for at skabe en stærkere indlevelse.

Smart Monitor M8

Med en tykkelse på 11,4 mm er 2022 Smart Monitor M8 32” (modelnavn: M80B) omkring tre fjerdedele tyndere end den tidligere model. Den nye monitor har et sofistikeret design med flad bagside og forbedret ydeevne, og kommer også i en ny varm hvid farve. UHD-panelet giver 99 procent sRGB farveskala, mens den understøtter 1,07 milliarder farver ved 400nit lysstyrke.

Smart TV og produktivitetsapps er indbygget direkte i skærmen og kan bruges til underholdning og arbejde, mens de fungerer som en SmartThings kontrolhub, selv uden behov for en pc. Smart Monitor M8 32" er derfor et godt alternativ, hvis man arbejder uden for kontoret. Den leveres med et bevægeligt magnetisk SlimFit-kamera, der muliggør videoopkald i høj opløsning til den, der arbejder hjemmefra. Dens indbyggede applikation til videoopkald understøtter de mest populære opkalds-apps, inklusive Google Duo. Med en USB Type-C-port, der muliggør opladningsforbindelser på 65 W, giver Smart Monitor M8 en strømlinet alt-i-en-arbejdsstationsoplevelse, der ikke kræver en ekstra dockingstation.

Højopløst S8 monitor

Samsung High Resolution Monitor S8 (modelnavn: S80PB), tilgængelig i 27" og 32" modeller, leverer professionel UHD-ydeevne f.eks. til designere. S80PB leverer op til 98% af DCI-P3-farveskalaen og giver et bredt udvalg af rige og nuancerede farver. Med Video Electronics Standards Association (VESA) Display HDR™ 6001 giver denne højopløselige skærm en fordybende seeroplevelse, der bringer indhold til live. Som verdens første UL (Underwriter Laboratories) verificerede Glare Free-skærm, er Matte Display påført på toppen af panelet, hvilket reducerer lysrefleksion, selv når der ikke bruges et monitorfilter.

Begge modeller har USB Type-C 90W opladning og LAN-porte for at hjælpe brugerne med at skabe en forenklet arbejdsstation, der kan oplade bærbare computere og mobile enheder uden yderligere dockingstation.

Bygget med VESA-monteringskompatibilitetsstandarderne samt et højdejusterbart stativ (HAS) med vippe- og drejekontrolpunkter, kan brugere montere deres skærm, så den passer til ethvert miljø.

Besøg news.samsung.com/global/ces-2022 for mere information, herunder billeder eller video om de produkter, Samsung annoncerer på CES 2022.

For mere information, besøg venligst: https://displaysolutions.samsung.com/main/index

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70