Gå til indhold
Samsung Electronics lancerer 2024 Neo QLED-, MICRO LED-, OLED- og livsstilsskærme for at sætte gang i AI-skærmæraen og nye måder at leve på

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics lancerer 2024 Neo QLED-, MICRO LED-, OLED- og livsstilsskærme for at sætte gang i AI-skærmæraen og nye måder at leve på

Neo QLED 8K tager billed- og lydkvalitet til et nyt niveau med den nye NQ8 AI Gen3-processor. Mere effektive processorer i Neo QLED 4K, lysere OLED-skærme og ekspertfremstillede MICRO-LED'er øger seeroplevelsen. Livsstilsserien tilføjer Music Frame-højttaleren, der kan tilpasses, og Premiere 8K, branchens første trådløse 8K-projektor.

København, Danmark - 8. januar 2024 - Samsung Electronics annoncerede i dag sine nyeste QLED-, MICRO LED-, OLED- og Lifestyle-skærme forud for CES® 2024[1]. Annonceringen er også startskuddet til AI-skærmens æra med introduktionen af en næstegenerations AI-processor, der er klar til at tilbyde en ny opfattelse af smarte skærmfunktioner. Ud over forbedret billed- og lydkvalitet giver de nye serier også forbrugerne AI-drevne funktioner sikret af Samsung Knox, som har fokus på at inspirere og styrke individuelle livsstile.

"Nu, hvor vi lever i den hyperforbundne æra, handler det ikke længere kun om at levere visuelle kvalitetsoplevelser. Skærme skal forbedre vores liv både ved og uden for skærmen," siger Magnus Nørgaard, TV/AV talsperson for Samsung Danmark. "Samsungs AI-skærme, der er drevet af on-device AI-teknologi, er designet til at være midtpunktet i brugernes hjem og forbinde alle kompatible enheder for at give brugerne en mere fleksibel livsstil."

Dobbelt så høj AI-ydeevne for forbedret Neo QLED 8K-billedkvalitet

Samsungs nyeste Neo QLED 8K- og 4K-tv tilbyder den fulde pakke, herunder naturtro billedkvalitet, førsteklasses lydteknologi og et rigt udvalg af apps og tjenester. Kernen i 2024 Neo QLED 8K er Samsungs nyeste og mest innovative tv-processor til dato: NQ8 AI Gen3, som har en neural processorenhed (NPU), der er op til dobbelt så hurtig som forgængerens. Mængden af neurale netværk er også ottedoblet fra 64 til 512, så alt på skærmen kan vises i skarpe detaljer. Takket være denne avancerede processor er 2024-serien udstyret med opdaterede og hidtil usete ydelsesopgraderinger. Neo QLED-serien har også en række billedkvalitets- og designforbedrende funktioner, bl.a:

 • 8K AI Upscaling Pro:[2] Udnytter NQ8 AI Gen3 til forbedret 8K-opskalering og gør indhold med lav opløsning skarpere, så det vises i ultrahøj opløsning.
 • AI Motion Enhancer Pro: Løser almindelige problemer, der typisk opstår, når man ser sport - fx boldforvrængning - ved at streame sportskampe i høj opløsning gennem denne funktion[3], der drives af NQ8 AI Gen3. Funktionen registrerer automatisk sportstypen og bruger deep learning til at anvende den korrekte boldregistreringsmodel.
 • Real Depth Enhancer Pro: Tilføjer detaljer til scener med hurtig bevægelse gennem brug af AI til præcis styring af mini-LED'er. Ved at registrere den del af en scene, som det menneskelige øje naturligt ville fokusere på, og bringe den i forgrunden, ser billederne mere livagtige og tredimensionelle ud i seeroplevelsen.
 • Infinity Air Design: Komplementerer Neo QLED 8K's upåklagelige billedkvalitet med en skærm, der kun er 12,9 mm dyb[4], hvilket giver mulighed for en fordybende seeroplevelse med fokus på høj opløsning og enestående lydkvalitet. Det giver også en unik spejleffekt, hvor tv'et ser ud til at svæve i sine omgivelser.

Neo QLED 8K's ydeevne fuldendes af en upåklagelig lydkvalitet, der er på højde med den fantastiske 8K-billedkvalitet på skærmen.

 • 2024 Q-Symphony: Giver brugerne mulighed for at tilslutte flere trådløse højttalere og en soundbar til et tv eller en projektor for perfekt lydsynkronisering på tværs af shows, film og afspilningslister. Det er en teknologi, der synkroniserer TV med trådløse højttalere og en soundbar til perfektion.
 • Active Voice Amplifier Pro: En patenteret AI-dialogforstærker, der bruger eksklusiv deep-learning-teknologi til at forbedre dialog og stemmer på skærmen. Den adskiller og forbedrer stemmeinput fra baggrundslyden, så man nemt kan følge med i samtalen på skærmen ved enhver lydstyrke.
 • Samsung TV Plus: Den opdaterede brugergrænseflade (UI) inkluderer en ny startskærm med en oversigt over tilgængeligt indhold inddelt i kategorier, så man hurtigere kan opdage nyt indhold. Tjenesten vil også blive forbundet med Samsung-konti, så man nemt kan få adgang til sine yndlingskanaler og -indhold, samtidig med at man bliver tilbudt skræddersyede indholdsforslag baseret på seerens historik.

2024 Tizen OS strømliner tv-oplevelsen i hjemmet

2024 Tizen OS bringer indholdet i centrum på Neo QLED 8K-serien. Det tilbyder en personlig indholds- og serviceoplevelse baseret på de forskellige konti, der er oprettet på smart-tv'er. Nu kan forskellige medlemmer af hver husstand med et Samsung Smart TV oprette en profil og få personlige anbefalinger og en tilpasset seeroplevelse.

Forbundne, inkluderende oplevelser med Samsungs økosystem

Med Samsung TV i centrum af hjemmet kan brugerne nyde godt af de nyeste innovationer og problemfri forbindelse mellem enheder. I 2024 vil Samsung forbedre sin opkoblede oplevelse betydeligt med Samsung Daily+[5] - et knudepunkt for aktiviteter i hjemmet. Det giver en bred vifte af tjenester og funktioner i en enkelt grænseflade. De nye funktioner omfatter følgende:

 • Workout Tracker[6]: lægger træningsdata - fx træningens varighed og puls fra bærbare enheder – ind på brugerens Samsung-skærme i realtid, så brugerne både kan føle sig underholdt og informeret ved hjemmetræning.
 • Multi Control: gør det muligt at arbejde mere effektivt hjemmefra ved at give brugerne kontrol over alle deres skærme - herunder tv, smartphones og monitorer - med et Bluetooth-tastatur eller en mus. Det betyder, at man kan opleve en anderledes måde at arbejde på ved at kopiere og indsætte indhold, læse dokumenter og meget mere på tværs af enheder.
 • 360 Audio: Lydfunktionen, som tidligere blev tilbudt på SamsungGalaxy-enheder, er også blevet udvidet til Samsungs tv'er og skærme. Nu kan Samsung Galaxy Buds problemfrit forbindes til tv'er for at levere rumlig lyd til film, serier og endda spiltitler, så man har de bedste forudsætninger for at fordybe sig i visuelt indhold og gameplay.

Samsungs nyeste 2024 TV og skærme har også større kompatibilitet på tværs af forskellige enheder i økosystemet, hvilket giver en mere integreret forbindelse mellem TV og smartphones eller bærbare enheder.

Mobile Smart Connect: Alle de nye apps og tjenester er nemme at styre med SmartThings Mobile Plugin, som forvandler smartphonen til en multifunktionel fjernbetjening, der giver større kontrol over skærme. Med en enkel pop-up-grænseflade og en brugergrænseflade, der kan tilpasses, giver appen bekvemmelighed og forbedret tilgængelighed.

Den nye serie af TV og skærme har også forbedret tilgængelighed, så flere forbrugere kan nyde deres yndlingsindhold på Samsung Neo QLED end nogensinde før.

 • Audio Subtitle: Verdens første tv-funktion på en enhed, der bruger AI og OCR-teknologi (Optical Character Recognition) til at give en stemmeguide til indlejrede undertekster i realtid.
 • Relumino Together Mode: Relumino er en funktion, der gør det muligt for folk med nedsat syn at nyde deres yndlings-tv-serier, film og spil uden behov for bærbar hardware. Med AI-teknologi, der dynamisk skitserer kanterne på skærmelementer og rebalancerer farver, gør funktionen det muligt for brugere med nedsat syn at se personer og objekter tydeligere. Relumino Together Mode giver mulighed for at se standardskærme og Relumino Mode-skærme side om side, så personer med nedsat syn og deres familier kan nyde tv sammen.

MICRO LED: Skubber grænserne for skærmteknologi

Med den nye gennemsigtige MICRO LED viser Samsung verden, at der er uendelige muligheder for skærme. Skærmen, der ligner et stykke gennemsigtigt glas, har en ekstremt lille MICRO LED-chip og en præcisionsfremstillingsproces, der reducerer samlinger og lysbrydning. Det gør det muligt for den gennemsigtige MICRO LED at skabe et klart, uhindret billede til forskellige anvendelser i både hjem og B2B-miljøer.

MICRO LED er en innovativ skærmteknologi med et modulært design, der giver mulighed for at tilpasse skærmens form, størrelse og forhold, så den passer til ethvert rum. Samsungs mangeårige forskning og udvikling - som stammer fra deres ekspertise inden for halvledere - har ført til en effektiv proces, der gør det muligt at deponere LED-chipkredsløb direkte på glasset og dermed mindske det tab af lysstyrke, som brugerne kan opleve med konventionelle skærme.

Tilbyder bredere OLED-sortimenter for at imødekomme forbrugernes præferencer

Samsungs 2024 OLED-TV'er bygger videre på arven fra sidste års modeller, og S95D tilbyder et ultrastort 77-tommers lærred for høj detaljegrad, høj billedhastighed og intenst levende video. Skærmen er 20 % lysere end tidligere modeller, med dyb og fyldig sort og AI-forbedret farvenøjagtighed så ren, at den er Pantone Valideret™. Samsung har også introduceret S90D og S85D i forskellige størrelser - fra 42-tommer til 83-tommer.[7]

Den nye 'OLED Glare Free'-teknologi[8] - specielt designet til 2024 OLED-skærme - bevarer farvenøjagtigheden og reducerer refleksioner, samtidig med at billedskarpheden bevares for at sikre en fordybende seeroplevelse selv i dagslys. Den OLED-optimerede belægning med lav refleksion overvinder kompromiset mellem glans og refleksion takket være et nyt, specialiseret hardcoating-lag og overfladebelægningsmønster.

S95D's skærm vil betage publikum med avancerede, proprietære billedkvalitetsmotorer, der bevarer perfekt hvid, dybere sort og nøjagtige farver. Ud over at være Samsungs hidtil mest lysstærke OLED-skærm har den også høje opdateringshastigheder på op til 144 Hz, så sportsfans og gamere kan nyde flydende bevægelser og krystalklar action på deres skærme.

Nye livsstilsprodukter leverer skræddersyede løsninger til at berige enhver livsstil

Ud over sin livsstilsserie, der omfatter The Frame, The Serif og The Terrace, bekræfter Samsung sit engagement i "Screens Everywhere, Screens for All" med de forskellige nye produkter i sin seneste livsstilsserie. Disse nye tilføjelser giver endnu et niveau af tilpasning og personalisering, som det ses nedenfor:

 • The Frame: The Frame er allerede Samsungs bedst sælgende livsstilsskærm og kommer med nye forbedringer for at booste kunstoplevelsen. Med over 2.500 kunstværker fra verdenskendte museer og gallerier i Art Store kan brugerne nu nyde en Art Store-oplevelse, der er endnu bedre end før[9]. The Frames nye kunststreaming-funktion giver brugerne en smagsprøve på Art Stores mangfoldige samling ved at give dem gratis håndplukkede kunstværker månedligt.
 • The Premiere 8K Projector: Premiere 8K er verdens første projektor med trådløs tilslutning. Denne løsning fjerner behovet for kabler og gør det muligt at holde boligen pæn og ryddelig. Projektoren med ultrakort kastelængde er spækket med smarte funktioner - såsom picture-off premium home audio, cloud gaming[10], always-on voice med far-field mic og fire multi-view screen splits - for at udvide brugervenligheden og anvendelsesmuligheder. Projektoren indeholder Samsungs patenterede "Sound-on-Screen"-teknologi, der integrerer det øverste højttalermodul og softwarealgoritmer for at give en fordybende lydoplevelse.
 • The Freestyle 2ndGen: Den anden udgave af den bærbare projektor har Smart Edge Blending, som understøtter problemfri sammensmeltning af projektioner fra to The Freestyle-enheder for at skabe et stort lærred til billeder og videoer. Det gør det muligt for to enheder at projicere et billede på helt op til 160-tommer med et skærmforhold på 21:9, uden at det er nødvendigt med manuel justering.

Nye soundbars til fordybende lydoplevelser

Som prikken over i'et i et entertainment-setup til hjemmet tilbyder 2024-soundbar-serien nyligt opdaterede modeller til endnu mere fordybende lydoplevelser, som især understøttes af avancerede AI-algoritmer.

 • Music Frame: Denne højttaler, der kan tilpasses, er kompatibel med SmartThings og giver surround sound, når den parres med Samsung TV og soundbars. Music Frame kan enten fungere som en selvstændig trådløs højttaler eller parres med et Samsung TV og en soundbar via Q-Symphony for at forstærke bas og surround sound. Music Frame passer perfekt ind i omgivelserne ved at camouflere sig i moderne billedrammer og giver højkvalitetslyd uden at være en torn i øjet.
 • HW-Q990D (nordisk navn HW-Q995D): Denne soundbar kommer med en 11.1.4-kanals konfiguration, fordybende Dolby Atmos-lyd, og understøtter indhold i 4K 120Hz. Den analyserer lyden og bruger AI til at optimere den, så du får en fantastisk lydoplevelse på tværs af en bred vifte af indhold.
 • HW-S800D (nordisk navn HW-S810D): Denne ultratynde, 4 cm dybe soundbar er designet til at passe perfekt ind i ethvert rum og giver fyldig og fordybende lyd. S800D er kun en tredjedel så dyb som konventionelle soundbars og har 10 drivere, herunder dedikerede overheadhøjttalere og en centerkanal til krystalklar vokal. Kombinationen af en subwoofer med dyb bas og en passiv radiator forbedrer også lytteoplevelsen med dyb, forvrængningsfri bas i en kompakt formfaktor.

Samsungs 2024 TV-serie tilbyder en smidig fusion af banebrydende teknologi og brugercentreret design, der sætter scenen for personlige, fordybende oplevelser, der kan forbedre den måde, folk lever og interagerer med deres enheder på.


[1]Denne pressemeddelelse har til formål at beskrive, hvad Samsung vil præsentere under CES 2024. Bemærk venligst, at nogle af de beskrevne produkter og/eller tjenester ikke vil være tilgængelige på det nordiske marked. Mere detaljerede oplysninger om sortiment og specifikationer for det nordiske marked vil blive præsenteret sammen med introduktionsstarten i slutningen af marts 2024.

[2] Kun QN900D. 8K AI-opskalering til andre modeller.

[3] Seeroplevelsen kan variere afhængigt af indholdstype og format. Opskalering gælder muligvis ikke for PC-forbindelse og Game Mode.

[4] 12,9 mm dybde gælder kun for 65’-tommer QN900D.

[5] Samsung Daily+ vil blive anvendt på DU7000↑ og rullet ud over hele verden.

[6] Workout Tracker er kompatibel med Galaxy Watch 4 og opefter, YouTube og TV-programindhold. Den vil være kompatibel med forskellige tredjepartsenheder senere i 2024.

[7] Størrelse og tilgængelighed af OLED-modeller kan variere fra land til land.

[8] UL's verifikation validerer påstanden "OLED Glare Free" ved at vurdere produkterne i forhold til teststandarden Unified Glare Rating (UGR), der er fastsat af International Commission on Illumination (CIE), og teststandarden, der er fastsat af International Organization for Standardization.

[9] Et brugerabonnement på Art Store koster 49 DKK pr. måned.

[10] Der kan opstå yderligere omkostninger.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån