Gå til indhold
Samsung Electronics fremviser Connected Lifestyle og nye indbyggede produkter ved EuroCucina 2024

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics fremviser Connected Lifestyle og nye indbyggede produkter ved EuroCucina 2024

Samsung Electronics fremviser deres nye premium køkken- og livsstilssortiment som en del af deres Connected Home ved EuroCucina 2024. Arrangementet blev afholdt i Milano og er et af de største internationale køkken-arrangementer, og finder sted fra d. 16. – 21. april i Rho Fiera, Milano. Samsung vil bruge anledningen af arrangementet til at fremvise hvordan forbindelse mellem forskellige produkter – såvel som de innovative funktioner i de nye indbyggede hårde hvidevarer – vil kunne ændre hverdagen i hjemmet.

”Jeg ser frem til at vise de besøgende hvad vi har skabt ved EuroCucina som følge af den globale lancering af ’Welcome to BESPOKE AI’ for to uger siden”, siger Moohyung Lee, EVP og Head of Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business hos Samsung Electronics. ”Vi tror på, at forbindelsen mellem produkter vil løfte forbrugernes liv til et nyt niveau. Derudover, ønsker vi også at forbrugerne vil kunne finde de forskellige funktioner i de nye indbyggede produkter nyttige i deres daglige liv. Jeg håber, at de besøgende på standen vil nyde nyhederne, som Samsung viser ved EuroCucina.”

Ved Samsungs stand under EuroCucina bliver gæster inviteret ind i to zoner; Bespoke AI[1] og Premium Built-in Kitchen. Den helt store nyhed Samsung vil løfte sløret for på deres premium køkken-zone, er de tre nye indbyggede produkter, der smelter sammen med den europæiske livsstil, og som tilmed er spækket med innovative funktioner.

Produkternes forbindelse bliver udvidet på tværs af kategorier

Turen i Samsungs stand starter ved Bespoke AI[2]-zonen, der demonstrerer den udvidede forbindelse[3]. Her er der ikke kun tale om den forbundne køkkenoplevelse men også resten af de produkter, man kan finde i hjemmet. Det er her, brugerne får lov til at opleve mulighederne ved en mere simpel og intuitiv brugeroplevelse derhjemme.

Samsung fremhæver særligt den brugeroplevelse, der understøttes af flere skærme, hvor AI Family Hub™[4] og AI Home[5]- en 7” skærm tilføjet til Anyplace Induction - er nøglekomponenterne. Skærmene tillader produkterne at blive forbundet med og styret af andre enheder, og giver brugerne flere muligheder med SmartThings-økosystemet.

Eksempelvis, inkluderer det SmartThings 3D Map View, et tredimensionelt perspektiv af hjemmet, der kan lokalisere forbundne Samsung-produkter. Det strømliner styresystemet og kan slukke for produkter og monitorere deres energiforbrug, når de er koblet op.

Besøgende vil også komme til at opleve forskellige scenarier, de kan genkende fra det virkelige liv, når de kommer igennem zonen. De kan indstille SmartThings Energy Away-tilstand, hvor SmartThings automatisk slukker for de valgte apparater og enheder, hvis brugeren ikke er hjemme. Derudover introducerer den også energibesparende løsninger baseret på SmartThings Energy. Med Optimal Charging oplader robotstøvsugeren kun op til 60 % på tidspunkter, hvor trafikken på energiforbruget er højt, mens Optimal Scheduling automatisk planlægger opvaskemaskinens cyklus uden for de travleste brugstidspunkter.

Gennem Calm Onboarding, kan brugere af Samsungs SmartThings-økosystem komme let og flydende fra start. Når kunder køber produkter gennem deres Samsung-konto, vil SmartThings spore, hvor leveringen er og opretter automatisk forbindelse dertil uden brugerinput, når den er installeret. Den forbundne oplevelse er understøttet af Samsung Knox, og sikrer kundernes sikkerhed.

Indbyggede produkter til forskellige livsstile

På det europæiske marked har Samsung yderligere styrket deres position ved at lancere indbyggede modeller som køleskabe, opvaskemaskiner, induktionskomfurer og ovne, såvel som at introducere innovative funktioner som AI Pro Cooking. Ved Premium Built-in Kitchen på EuroCucina fremviser Samsung tre nye produkter, der vil cementere Samsungs position på markedet for indbyggede produkter. De kommer med AI-funktioner og opgraderet funktionalitet og giver forbrugere mere fleksibilitet, når de konfigurerer deres indbyggede køkkener.

Built-in Wide Bottom Mount Freezer, BRB6500D, er den første brede model i Samsungs sortiment af indbyggede køleskabe. Ved at bruge udnytte dens Wi-Fi-kompatibilitet, kan brugere reducere deres energiforbrug op til 10%[6]gennem SmartThings AI Energy Mode[7]. De kan tilmed monitorere deres energiforbrug og estimere den månedlige energiregning. Hvis regningerne overstiger de forudindstillede mål, kan energibesparelsesfunktionen hjælpe med at spare energi[8] ved at ændre kompressorhastigheden og frekvensen af afrimningscyklussen. Når det kommer til at holde maden frisk, sikrer Twin Cooling™-systemet, at maden forbliver frisk i længere tid ved at ændre temperaturen og fugtigheden i køleskabet og fryseren ved hjælp af uafhængige fordampere og ventilatorer.

Ved den globale lancering ‘Welcome to BESPOKE AI’ blev Anyplace Induction fremvist før første gang. Som navnet antyder, giver Anyplace Induction brugerne mulighed for at lave mad hvor som helst på kogepladen. Denne fleksibilitet muliggøres af de 22 rektangulære pladespoler, der dækker hele kogepladen. Det reducerer inaktive zoner og giver derfor større brugsflade end en konventionel Samsung 4-rings induktionskogeplade.[9] Desuden hjælper Intelligent Pan Detection brugerne med at placere gryder og pander, hvor de vil. Induktionen bruger 76 sensorer til intelligent at genkende gryder og pander og vise deres placering på AI Home-displayet. Det giver brugerne mulighed for at vælge madlavningsområder og indstille temperaturer alt efter, hvad de laver. Ud over disse funktioner indeholder Anyplace Induction også funktioner som Anti-Scratch Glass, der har en utrolig Mohs-hårdhed på 8[10]. Med dette niveau af hårdhed, er overfladen mindre tilbøjelig til at få brugsspor når brugerne flytter kogegrej eller rengør det, så det er let at vedligeholde og holder længe. Produktet vil være tilgængeligt i Norden i løbet af efteråret i 2024.

Derudover er Samsungs nye Energy Efficient Dishwasher[11] at finde på EuroCucina i år. Det er den seneste model, der tilbyder høj energieffektivitet til opvask. Den kommer med A/B-niveauer[12] og et WaterJet Clean™-system, der tilbyder intensiv rengøring fra enhver vinkel og dermed optimerer energiforbruget, og den arbejder med et støjniveau på kun 41 dB, når Extra Silence-programmet er i brug[13]. Grundet brugen af kunstig intelligens, overvåger SmartThings AI Energy mode[14] proaktivt strømforbruget og forudsiger det løbende forbrug. Brugere kan slå energisparetilstanden til, hvis den månedlige elregning ser ud til at overstige deres mål. Dermed bruger opvaskemaskinen op til 23% mindre energi med Pots & Pans-programmet[15] ved at reducere temperaturen af hovedvasken og varm skylning, mens den udvider køretiden. Og som tillæg til det moderne køkken sikrer Kitchen Fit™ Sliding Door[16], at opvaskemaskinen integrerer sig harmonisk resten af køkkenet, takket være en glidende hængsel, der gør at lågen kan åbnes fuldt ud.

Kvalitet og samarbejde nu og i fremtiden

Samsung bestræber sig på at bevare produkternes kvalitet og sikre bedre resultater. Derfor har de udviklet teknologier, der kan omsætte dette engagement til produktfunktioner som AI Ecobubble™[17], der reducerer vaskemaskinens energiforbrug[18], og Less Microfiber™ Filter and Cycle, der reducerer udledningen af mikroplast i det vand, der drænes fra vaskemaskinen.[19].

Som en del af sin fortsatte indsats fremviser Samsung sine seneste tiltag for de besøgende på EuroCucina 2024. Virksomheden fokuserede især på samarbejdet med SmartThings Energy. Samsung har deltaget aktivt i projekter, der har til formål at skabe et energieffektivt hjem på sigt. SmartThings Energy integrerer disse projekter for at give en konsolideret kontrol og overvågning af hjemmets energiforbrug. Det kan også synkroniseres med et program som Demand Response[20] (DR), ved automatisk at justere tilsluttede produkters tilstand, når DR-funktionen udløses. Samsung er fast besluttet på at udvide sine samarbejder over hele verden for at hjælpe kunderne med at gøre fremskridt på vejen mod en energieffektiv livsstil.


[1] AI-baserede funktioner tilgængelige på udvalgte apparater.

[2] AI-baserede funktioner tilgængelige på udvalgte apparater.

[3] Apparaterne skal være forbundet med SmartThings og registreret under den samme Samsung-konto.

[4] AI Vision Inside, der er tilgængelig via Family Hub, bruger AI-baserede algoritmer, som kan opdateres med jævne mellemrum for at forbedre nøjagtigheden. De AI-baserede algoritmer kan generere ufuldstændige eller forkerte oplysninger.

[5]Til AI Home tilgængelig på Bespoke AI Laundry Combo™: AI Opti™ Wash & Dry og Bixby, der er tilgængelige via AI Home, bruger AI-baserede algoritmer. Vores AI-baserede algoritmer kan blive opdateret med jævne mellemrum for at forbedre nøjagtigheden. En Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto er påkrævet

[6] Testresultaterne er baseret på en sammenligning af den fabriksindstillede temperatur ved brug af AI Energy-tilstand og uden brug af AI Energy-tilstand. Resultaterne kan variere afhængigt af brugsforhold og -mønstre.

[7] Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. En Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto er påkrævet.

[8] SmartThings vil vise en meddelelse, før sparealgoritmen aktiveres i både "Maximum Mode" og "Custom Mode".

[9] Baseret på interne tests. Testbetingelser: Sammenligning af det faktiske kogbare område, der dækkes af spolen. Sammenligningsmodel: NZ84C605**K/U*(konventionel)

[10] Baseret på Interteks test af Mohs hårdhedsgrad i overensstemmelse med ASTM C1895: Almindeligt keramisk glas = 5, Samsung Anti-Scratch Glass = 8. Til sammenligning: Diamant = 10, murbor = 8, jernsøm = 6. Testen omfatter placering af en prøve på testeren, derefter installation af spidsen og indstilling af vinklen til 70 °C. En vægt på 200 g placeres på testeren, inden prøven ridses med spidsen 5 gange, hvorefter overfladen rengøres og kontrolleres med det blotte øje for at se, om der er en synlig ridse.

[11]DW7700B

[12]DW60DG790***** har energiklasse A, og DW60DG770/760***** har energiklasse B.

[13] Baseret på interne tests. Ved brug af Extra Silence-programmet er støjniveauet 41 dB med det tredje stativ installeret.

[14] Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. En Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto er påkrævet.

[15] Baseret på intern test på en DDW24G9000APDA-model for at måle energiforbruget i programmet 'Auto' med og uden brug af AI Energy-tilstand i overensstemmelse med standarderne AHAM DW-1-2020 og AHAM DW-2-2020. Resultat: 'Auto'-programmet = 748Wh og 'Auto'-programmet med AI Energy-tilstand = 482Wh, hvilket er en reduktion på 35,5%. Resultaterne kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold. AI Energy-tilstand kan bruges med 7 vaskecyklusser: Heavy, Delicate, Express 60, Plastic, Pots and pans, Night og Auto.(OBS: Opdateringer nødvendige)

[16] Tilpasset vægtområde for panel: 4,5-12 kg (selvjusterende).

[17] AI Ecobubble™ aktiveres kun, når der er valgt specifikke kurser, herunder Bomuld, Syntetik og AI Wash med en vask på mindre end 2 kg.

[18]Op til 70% reduktion i energiforbruget ved brug af Ecobubble™ koldvask sammenlignet med vask i varmt vand. Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010 / 4 kg vask / Super Eco Wash kold (WF80F5E5U4W) vs. Bomuld 40°C uden Ecobubble™ (WF0702WKU). Individuelle resultater kan variere.

[19] Kun ved vask af syntetiske stoffer.

[20] Demand Response (DR) er et program, der giver forskellige former for incitamenter til kunder, der flytter deres elforbrug i spidsbelastningsperioder.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån