Få vores nyheder på mail

Samsung Electronics fører forbrugerne ind i en ny æra af multi-terabyte SSD’er med lanceringen af 2-TB 850 PRO og 850 EVO

Pressemeddelelse   •   Jul 06, 2015 13:14 CEST

Samsungs nye SSD-løsninger giver forbrugerne maksimal SATA-ydeevne, energieffektivitet og høj kapacitet 

København, 6. juli 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd., der er førende inden for avanceret hukommelsesteknologi og innoverende inden for forbrugerelektronik, har i dag introduceret de to Solid State Drives (SSD’er) 850 PRO og 850 EVO på 2 terabyte (TB). Samsungs 3D Vertical NAND (V-NAND)-baserede SSD-lineup består nu af 20 forskellige produkter med en bred vifte af kapaciteter – fra 120GB til 2TB. Lanceringen af 2TB drev, der er tilgængelige i 50 lande, imødekommer den stadigt stigende efterspørgsel fra forbrugerne efter løsninger med høj ydeevne og hukommelseskapacitet.

"Samsung har oplevet en stigning i efterspørgslen efter SSD’er med kapaciteter på 500 gigabyte og mere efter introduktionen af vores V-NAND SSD'er. Lanceringen af 2TB SSD’en er en stærk drivkraft henimod en æra af multi-terabyte SSD-løsninger”, siger Jakob Hultkvist, Director Enterprice Business, Samsung Electronics. "Vi vil fortsætte med at udvide vores produktportefølje af SSD’er med ultrahøj ydeevne og tæthed og dermed give brugere verden over en helt ny computeroplevelse.”

De nye 2TB 850 SSD’er, PRO og EVO, har stadig samme 7-millimeter, 2,5-tommer aluminiumsbeklædning som deres forgængere. Udstyret med Samsungs avancerede chip-løsninger, giver 2TB 850-familien en industriførende ydeevne og energieffektivitet. Det inkluderer 128 individuelle Samsung 32-lags 128GB 3D V-NAND flash chips, en opgraderet højtydende MHX controller, der understøtter 2TB kapacitet, og fire 20nm-class procesteknologi-baserede 4GB LPDDR3 DRAM-chips. Med denne ekstra kapacitet kan fagfolk og forbrugere opleve et gnidnigsfrit computermiljø, der er forberedt på intense krav til content, såsom 4K UHD videoredigering og visning.

Samsung 2TB 850 PRO har 10 års garanti eller 300 TBW (terabytes witten) og 2TB 850 EVO har 5 års garanti eller 150 TBW.

Efter lanceringen af 2TB 850 drev, vil Samsung udvide sit lineup inden for høj-kapacitets 3D V-NAND SSD-er til også at omfatte mSATA og M.2 formfaktorer for at imødekomme efterspørgslen i markederne inden for gaming, laptops, computere og high-performance SSD’er.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com