Få vores nyheder på mail

Samsung Electronics annoncerer 'Life Unstoppable' virtuel oplevelse

Pressemeddelelse   •   Jul 22, 2020 10:48 CEST

Samsung afslører sine seneste produktinnovationer i en virtuel verden den 2. september 2020.

København, 22. juli 2020 - Samsung Electronics Co., Ltd har netop annonceret, at virksomheden vil være vært for en forbløffende virtuel oplevelse, Life Unstoppable, for at afsløre Samsungs nyeste innovationer inden for mobiltelefoner, wearables, TV, lyd og hjemmeapparater. Samsung tager gæsterne gennem en interaktiv virtuel verden, afslører nye produkter og demonstrerer, hvordan 2020-serien leverer underholdning, kreativitet og effektivitet i nutidens digitalt forbundne livsstil.

Life Unstoppable er en 45-minutters virtuel og dynamisk rejse med Samsungs nyeste banebrydende teknologi. Værter og specielle gæster vil vise, hvordan Samsungs innovationer, der er centreret om mennesker, altid har gjort det muligt for mennesker at skabe forbundne, problemfrie oplevelser for at leve et liv, der ikke kan stoppes.

Samsung fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad teknologi kan gøre - og denne oplevelse er ikke anderledes. Den interaktive verden giver gæsterne mulighed for at udforske flere nye produktlanceringer inden for mobil-, TV- og husholdningsapparater fra deres eget hjem. De seneste innovationer inden for Samsungs integrerede økosystem vil tilbyde løsninger til forbrugernes behov - fra maksimal underholdning i hjemmet og forbundne spiloplevelser, til effektivitet med smarte digitale apparater og muliggør kreativitet til arbejde og spil, både derhjemme og på farten.

Dette års digitale oplevelse er en af de mange måder, Samsung tilpasser sin forretning til de nylige globale ændringer i rejsebegrænsninger, arbejdsmiljøer og fysisk interaktion.

Samsung Europe Chief Marketing Officer Benjamin Braun sagde: ”Hos Samsung fortsætter vi med at bringe banebrydende innovation til vores kunder og vores samfund. Vi er glade for at genopfinde den måde, vi afslører vores nye line-up af mobiltelefoner, wearables, tv'er, husholdningsapparater med mere - en rejse, der viser, hvordan vores forbundne, gennembrudsteknologi styrker et liv, der ikke kan stoppes.”

Life Unstoppable finder sted den 2. september 2020 fra 10:00 CET og vil være åben for medier, detailhandlere og industripartnere. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/