Gå til indhold
 Samsung Electronics afslører innovativ brillefri 'Odyssey 3D'-gaming monitor på Gamescom 2024

Pressemeddelelse -

Samsung Electronics afslører innovativ brillefri 'Odyssey 3D'-gaming monitor på Gamescom 2024

Den innovative Odyssey 3D-skærm leverer brillefri fordybende 3D-gaming med Eye Tracking og View Mapping-teknologi.

København, Danmark – den 21. august, 2024 - Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerede i dag sine nyeste gamingskærme med særlig fokus på den nye Odyssey 3D, som tilbyder brillefri 3D-visning, på Gamescom 2024 i Köln i Tyskland.

Gamescom 2024, der afholdes fra 21. til 25. august, er verdens største gaming-udstilling med mere end 1.400 udstillere - herunder producenter af hardware, software og gaming-indhold. Samsung vil fremvise sine high-end gaming-skærme - herunder den nye Odyssey 3D og modeller fra Odyssey G6-, G8- og G9-serierne - på sin stand, som spænder over 800 m2 og er virksomhedens største stand til dato.

»Vi er glade for at kunne præsentere vores brillefri 3D-spilskærm på Gamescom, verdens største gaming-udstilling,« siger Hoon Chung, Executive Vice President of Enterprise Business Team, Visual Display Business hos Samsung Electronics. »Samsung er fortsat engageret i at være en af de ledende spillere på markedet for premium-gamingskærme ved løbende at udvikle innovative teknologier, der forbedrer spiloplevelsen.«

Brillefri 3D Gaming med Odyssey 3D

Odyssey 3D's innovative LFD-teknologi (Light Field Display) skaber naturtro 3D-billeder fra 2D-indhold ved hjælp af en såkaldt lenticular lens på frontpanelet. Kombineret med Eye Tracking og View Mapping-teknologi tilbyder Odyssey 3D en optimeret 3D-oplevelse uden behov for separate 3D-briller. Eye Tracking overvåger begge øjnes bevægelser ved hjælp af et indbygget stereokamera, mens View Mapping løbende justerer billedet for at forbedre dybdeopfattelsen.

Odyssey 3D kan problemfrit skifte mellem 2D- og 3D-tilstande baseret på brugerens præferencer. Den fås i størrelserne 27-tommer og 37-tommer og har en skærm med 4K-opløsning, en hurtig responstid på 1 ms fra grå til grå (GTG) og en høj opdateringshastighed på op til 144Hz (27”), 165Hz (32”), hvilket sikrer et jævnt og uafbrudt gameplay uden efterbilleder eller afbrydelser.

Derudover har Odyssey 3D et comfortablet design med en højdejusteringsstand (HAS), vippefunktioner, FreeSync Premium, en DisplayPort 1.4 og to HDMI 2.1-porte. Skærmen blev anerkendt med Best of Innovation-prisen i kategorien Gaming & eSports på CES 2024.

Gaming oplevelser tilgængelige på Gamescom 2024

På Gamescom 2024 vil Samsung tilbyde en eksklusiv oplevelse for deltagerne gennem partnerskaber med førende spiludviklere. I den fordybende Odyssey-oplevelseszone vil de besøgende kunne opleve de nyeste modeller i Odyssey-serien. Det gælder fx Odyssey OLED G8 med UHD-opløsning og en opdateringshastighed på op til 240 Hz og Odyssey OLED G6 med QHD-opløsning og en opdateringshastighed på op til 360 Hz samt den 57-tommer dobbelte UHD Odyssey Neo G9.

På Samsungs stand kan de besøgende også opleve følgende skærme sammen med længe ventede spil:

  • Odyssey 3D: Odyssey 3D skaber et enestående 3D-miljø, hvor de besøgende kan udforske KRAFTONs inZOI, der simulerer det virkelig liv og kan prale af sin realistiske grafik, som giver en fordybende spiloplevelse. Denne eksklusive forhåndsvisning giver spillerne et førstehåndsindtryk af den næste generation af spilteknologi og innovation. Odyssey 3D's hurtige responstider og høje opdateringshastigheder sikrer jævn handling og en engagerende fortælling.
  • Odyssey OLED G8: De rige farver og den store skærm på Odyssey OLED G8 løfter HoYoverses Genshin Impact og giver spillerne dynamiske billeder og et flydende gameplay, der forbedrer den tempofyldte historiefortælling.
  • Odyssey Neo G9 & OLED G9: Med en massiv, ultrabred skærm og høj opløsning leverer Odyssey Neo G9 og OLED G9 en episk oplevelse i Blizzard Entertainments World of Warcraft: The War Within, der giver spillerne et stort synsfelt og krystalklare detaljer, der kan få enhver til at blive opslugt af eventyrene. World of Warcraft vil blive spillet af nogle af Europas bedste content creators. Fans vil kunne spille nogle af Blizzards andre elskede spil, herunder Overwatch 2 og Hearthstone.

Deltagerne får en eksklusiv mulighed for at opleve disse top-of-the-line gaming-monitorer ved at spille de meget ventede titler, der er nævnt ovenfor - hvoraf nogle vil være tilgængelige, selv før de er officielt udgivet.

Udvidelse af 2024 Odyssey OLED Line-up

Samsung har annonceret udvidelsen af sin meget roste Odyssey OLED-serie, som omfatter introduktionen af Odyssey OLED G85SD.

  • 34-tommer Odyssey OLED G8 (G85SD-model) tilbyder ultrabred QHD (3.440 x 1.440) opløsning, et 21:9 skærmforhold, 1.800R buet design, Smart Hub, op til 175Hz opdateringshastighed og en 0,03ms GTG-responstid.

På baggrund af succesen med Odyssey OLED G6 og G8, der blev introduceret i juni, tilbyder Samsung nu OLED-skærme fra 27- til 49-tommer - inklusive de nye widescreen-modeller - hvilket yderligere diversificerer OLED-porteføljen og giver et bredere udvalg af muligheder for gamere.

De nye Odyssey OLED-modeller har Samsungs OLED Safeguard for at minimere burn-ins og OLED Glare Free-teknologi for at minimere lysrefleksion, hvilket sikrer den gode seeroplevelse.

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån