Få vores nyheder på mail

Samsung deler Tim Berglings hyldestkoncert med hele verden

Pressemeddelelse   •   Dec 05, 2019 12:06 CET

Torsdag eftermiddag fyldes Friends Arena i Stockholm med fans og musikelskere for at hylde en af de største kunstnere i vores tid, Avicii, til Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness, hvor indtægterne fra koncerten går til initiativer inden for mental sundhed og selvmordsforebyggelse. Mellem klokken 21:00-23:15 livestreamer Samsung Norden via sine kanaler, så musikken og beskeder kan blive delt med fans verden over.

København, 5. december 2019 - Torsdag eftermiddag finder hyldestkoncerten Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness sted i Friends Arena i Stockholm. Koncerten indeholder alt fra et 30-mandsband til en samling af verdens største DJs og kunstnere, der deltager for at ære mindet om Tim Bergling, en af Sveriges største kunstnere gennem tiden, og for at skabe opmærksomhed om mental helbred.

Hyldestkoncerten arrangeres af Tim Bergling Foundation, hvor indtægterne går til initiativer inden for mental sundhed og selvmordsforebyggelse. Samsung Norden blev kontaktet af fonden for at hjælpe og muliggøre en livestream af koncerten til Aviciis millioner af fans verden over. Foruden Aviciis kanaler på YouTube og Facebook vises hyldestkoncerten også på Samsungs danske hjemmeside mellem klokken 21:00-23:15 i aften.

Sådan ser du Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness

Hyldestkoncerten streames live mellem klokken 21:00-23:15 torsdag den 5. december 2019 på Aviciis kanal på YouTube og Facebook.

Koncerten på YouTube vises også på Samsungs websted.

Link til livestream: https://www.samsung.com/dk/explore/experience/avicii-tribute/

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk 

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/