Gå til indhold
Samsung Music Galaxy Rewind
Samsung Music Galaxy Rewind

Pressemeddelelse -

Samsung Danmark inviterer til Samsung Music Galaxy Rewind

Samsung Danmark inviterer til årets sidste Samsung Music Galaxy koncert med et helt unikt lineup bestående af nogle af Danmarks mest aktuelle artister, der også tidligere har været stjerner i Samsung Music Galaxy.

København, 12. november 2021 – Samsung afholder en helt særlig koncert for at slutte 2021 af med et brag, når vi den 16. december fylder scenen på TAP1 med seks af Danmarks mest aktuelle artister, der også tidligere har optrådt til Samsung Music Galaxy. Til koncerten kan man opleve Artigeardit, Lord Siva, Ericka Jane, Maximillian, Alexander Oscar og Off Bloom, hvor Nicholas Kawamura er aftenens vært.

Samsung Music Galaxy løb af stablen for første gang i januar 2019 og har siden afholdt 10 koncerter, hvoraf fire af dem blev livestreamet grundet corona-pandemien. Formålet med Samsung Music Galaxy er at sætte fokus på musikken og give mulighed for at udforske den danske musikscene og komme tættere på artisterne, der sætter ord og billeder på deres drømme, talent og kreative processer.

”Vi har igennem årene set en stigende interesse fra danskerne for Samsung Music Galaxy, hvor vi har fået mange positive tilkendegivelser for at skabe unikke oplevelser for musikglade danskere. Samtidig har det været interessant at følge den stigende interesse for danske artister, som Samsung Music Galaxy har været med til at skabe uden for Danmarks grænser. Der er ingen tvivl om, at danskernes interesse og passion for musik er stor, og derfor er vi meget stolte af at være med til at promovere dansk musik,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager.

En af Samsungs grundlæggende værdier er at stræbe mod at gøre det umulige muligt og være nyskabende. Samme værdi ses hos artisterne, der med en legende, kreativ og ambitiøs tilgang skubber grænserne for, hvad der er muligt. Med Samsung Music Galaxy går musik, kreativitet, talent og drømme op i en højere enhed, og derfor har Samsung Danmark også store ambitioner for Samsung Music Galaxys fremtid ifølge Claus Holm:

”Siden Samsung Music Galaxy startede for tre år siden, har vi løbende udviklet det. Det er sket i samspil med artisterne, men også ud fra de input, vi løbende har fået fra de danske musikelskere. Der er ingen tvivl om, at vi fortsat vil arbejde med konceptet, og vi er allerede nu i gang med at planlægge 2022. Ideen med Samsung Music Galaxy har hele tiden været at skabe en levende platform, der udvikler sig i takt med både artister, musikscenen og ikke mindst alle fansene.”

Du kan vinde billetter til Samsung Music Galaxy Rewind her*: https://www.musicgalaxy.dk/rewind/

*Kampagnen løber fra d. 12.11-16.12.2021. Total værdi: 600 kr. Præmien er skattefri og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs de fulde konkurrencebetingelser via linket.

Om Samsung Music Galaxy

Samsung Music Galaxy er et musikunivers, hvor Samsung Danmark forkæler musikelskere og fans med spritny dansk musik, unikt indhold og eksklusive musikevents fra talentfulde og kreative artister med store drømme.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån