Få vores nyheder på mail

Samsung baner vejen for skarpe kurver

Pressemeddelelse   •   Sep 18, 2013 09:11 CEST

Samsung viser vejen ind i en ny TV-tidsalder, og lancerer som de første på det nordiske marked et 55-tommer TV med buet skærm.

København d. 18 september 2013 – På CES-messen i Las Vegas i starten af 2013 præsenterede Samsung fremtiden inden for TV. Nu er fremtiden her, og Samsung er som de første klar til at lancere det buede OLED-TV i de nordiske lande.

I modsætning til LED/LCD-teknologien lader OLED-teknologien hver pixel leve sit eget liv. Dette giver TV-seeren en kompromisløs skarphed, selv ved de dybeste kontraster og hurtigste bevægelser. Samsungs OLED-TV sørger for at fodboldspilleren ikke løber fra sit fodboldtøj og zebraen på savannen bevarer sine smukke striber.

Den let buede skærm giver billedet en større dybde og skaber en surround-oplevelse for øjet. Panoramaeffekten skaber en naturtro gengivelse, der bringer seeren med ind på fodboldbanen eller ud i naturen. Den buede skærm giver alle seere en god oplevelse. Både for dem, der sidder i sofaen direkte ud for fjernsynet og for dem, som sidder i stolen ved siden af.

Samsungs OLED-TV giver ikke kun skarpe kurver i tidløst design, beskueren får desuden to fjernsyn i ét. Med Samsungs MultiView-funktion og de aktive 3D-briller, skal du og din familie ikke slås om fjernbetjeningen. I kan se og høre to forskellige programmer på samme tid - på samme TV! Det kalder vi skræddersyet underholdning. Velkommen til TV’et anno 2013!

Samsung KE55S9C forventes at komme i de første butikker i starten af oktober, til en vejledende pris på 60.000 kroner.

FAKTA: OLED står for Organic Light Emitting Diode. På indersiden af KE55S9C findes de nyeste Samsung Smart TV-funktioner så som Smart Hub, S-recommendation, stemme- og bevægelsesstyring, apps og VOD-tjenester. KE55S9C er også forberedt til fremtidens opdateringer ved hjælp af Evolution Kit, der giver mulighed for at tilpasse TV’et til nye funktioner og standarder. 


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.