Få vores nyheder på mail

Samsung annoncerer ny Facebook video-app til TV

Pressemeddelelse   •   Feb 28, 2017 10:00 CET

København d. 28. februar 2017 – Samsung Electronics meddelte i går, at den nye Facebook video-app er tilgængelig på Samsung Smart TV, inklusiv 2017 QLED TV-lineup’et, og app’en vil være tilgængelig på alle 2015, 2016 og 2017 Smart TV-modeller. Således slår Samsung sin rolle som global leder i TV yderligere fast, da de er den eneste tv-producent, der støtter app’en ved lanceringen.


"Det er en fornøjelse at bringe verdens sociale netværk til Samsung Smart TV-brugere. Det er med til at øge den samlede værdi af Samsung Smart TV-platformen hos vores kunder," siger Sangsook Han, Vice President, Visual Display Business hos Samsung. "Vi vil fortsætte vores innovation af Smart TV-platformen på forskellige fronter, herunder nye teknologier og partnerskaber, for at sikre at vores forbrugere kan nyde en bredere vifte af tjenester."


Den nye Facebook video-app til TV er en ny måde at opleve Facebook-videoer på en større skærm. Gennem app’en kan brugerne se videoer delt af deres venner eller sider de følger, se de højest rangerende Facebook Live-videoer fra hele verden og anbefalede videoer baseret på brugerens individuelle interesser.

For at få adgang til app’en, skal brugerne blot logge ind på deres Samsung Smart Hub og downloade app’en.


Tidligere på året annoncerede Samsung sine fornyede Smart TV-tilbud, som fokuserer på en samlet, enkel brugeroplevelse skræddersyet til at imødekomme forbrugernes vigtigste behov. Med de nye funktioner vil brugere være i stand til at styre alle enheder tilsluttet deres TV via én kilde, Samsung One Remote. Derudover kan brugerne nu opleve deres yndlings live TV-programmer og video-on-demand-tjenester direkte på TV’et med et enkelt klik på Smart View mobil-app’en.

Den forbedrede Smart Hub-platform blev rullet ud på Samsungs nye QLED TV lineup på CES 2017. De nye QLED TV fra Samsung har blandt andet en væsentligt forbedret farvegengivelse, og er derudover den første teknologi i verden til at blive godkendt af en af Europas største teknisk-videnskabelige foreninger, Verband der Elektrotechnik (VDE), for 100 % farvegengivelse.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/