Få vores nyheder på mail

Salgsstart for Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Danmark

Pressemeddelelse   •   Sep 18, 2020 08:00 CEST

Samsung Galaxy Z Fold2

I dag er der salgsstart for Galaxy Z Fold2 5G, som er den seneste foldbare innovation fra Samsung. Med et design, som stikker ud fra mængden, større skærm, raffineret håndværk og kameraer i verdensklasse, introducerer Galaxy Z Fold2 en endnu større og mere fleksibel brugeroplevelse.

København, 18. september 2020 – I dag er der salgsstart for Galaxy Z Fold2 5G, som er Samsungs seneste foldbare mobiltelefon. Takket være den foldbare teknologi kombineres mobiltelefonens fleksibilitet med skærmstørrelsen på en tablet. Galaxy Z Fold2 har et dristigt design med en raffineret teknologi, der giver en stabil og pålidelig brugeroplevelse.

- Jeg vil beskrive Galaxy Fold2 5G, som markedets mest iøjnefaldende og innovative smartphone i et ultra-premium segment. Det er en smartphone, som lader dig gøre det, som du ikke troede var muligt. Og du kan være sikker på, at du stikker ud fra mængden med den foldbare glasskærm og lækre metalfinish, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark.

Innovative funktioner til en foldbar grænseflade

Samsung Galaxy Z Fold2 er udstyret med en 6,2” stor frontskærm, der stort set dækker hele fronten og gør det lettere for brugeren at håndtere mobiltelefonen med en hånd. Den indre foldbare 7,6” store dynamiske AMOLED-skærm har en adaptiv 120Hz opdateringshastighed, der giver en blød og hurtig berøringsskærm til de bedst mulige oplevelser, uanset om det handler om at arbejde, se film eller spille spil.

Galaxy Z Fold2 er også udstyret med fem kameraer, som er placeret sådan, at de kan bruges til alle lejligheder, hvad enten det drejer sig om et videomøde eller at tage billeder. Via Flex Mode kan brugeren folde deres Galaxy Z Fold2 i flere vinkler. Vælg og hold telefonen i den perfekte vinkel, eller placer den på et bord, hvor mobilen kan fungere som sin egen stand. Dette gør det lettere at have videomøder, tage fotos eller slappe af foran en film.

Et andet eksempel på, hvordan den indre dobbeltskærm kan udnyttes fuldt ud, er, at brugeren kan have op til tre forskellige apps åbne på samme tid, hvilket gør det nemt at skifte mellem apps og programmer for maksimal multitasking. Brugeren kan vælge, hvordan skærmen skal opdeles og have forskelligt indhold i hver halvdel eller blot udfylde hele skærmen med for eksempel favoritserien.

Stilrent design med farver, der kan tilpasses

Galaxy Z Fold2 kommer i de to stilfulde farver Mystic Black og Mystic Bronze. For dem, der ønsker at skille sig yderligere ud, er det muligt at bestille specielle modeller med skræddersyede hængselfarver i Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red eller Metallic Blue. Dette kan kun købes via Samsung.com.

Galaxy Z Fold2 er også 5G-klar, hvilket giver brugeren helt nye muligheder for hurtigt at downloade tunge filer, spille avancerede spil eller opleve multimedieindhold af højeste kvalitet i større formater.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G har salgsstart i dag den 18. september til en anbefalet pris på 15.700 DKK.

Den udvidede forsikringsdækning Samsung Care+ er inkluderet i et år.

For mere information: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/se/smartphones/galaxy-z-fold2

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/