Gå til indhold
Sådan ser fremtidens smartphone ud ifølge danskerne

Pressemeddelelse -

Sådan ser fremtidens smartphone ud ifølge danskerne

Ekstremt tynd, fantastisk kamera og en skærm, som dækker hele telefonen. Således svarer danskerne når de bliver spurgt om, hvordan de tror, fremtidens smartphone kommer til at se ud.

I næste uge starter Mobile World Congress og her forventes det at verdens største mobilproducenter fremviser årets nyheder. Allerede nu kører rygterne om, hvordan fremtidens smartphones kommer til at se ud. En ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Samsung tyder på, at det hos de danske forbrugere er skærm og kamera, som er i fokus, når det kommer til forventningerne til næste generation af smarte telefoner. I undersøgelsen har danskerne kunne vælge mellem en række funktioner og design, som de tror vil være kendetegnende for fremtidens smartphones. Således svarer 45 % af danskerne, at de tror kommende telefoner vil have et endnu bedre kamera end nu, og 36 % svarer, at fremtidens telefoner vil have en skærm, som dækker både for- og bagside af telefonen.

Også design er noget, danskerne har fokus på. 23 % ad de adspurgte danskere svarer, at telefonerne vil begynde at have frontvendte højttalere. Og 28 % mener, at fremtidens telefoner vil være helt uden knapper.

Når det kommer til formen på fremtidens telefoner, er danskerne lidt mere konservative. 16 % tror, at telefonerne i fremtiden vil have en buet form. Og en telefon formet som en terning er næsten utænkeligt. Kun 1 % af danskerne svarer, at dette kan være en mulighed.

”Vores undersøgelse viser, at danskerne fokuserer på teknik, der gør de små ting i hverdagen lettere. Eksempelvis et kamera i høj kvalitet, da smartphonen som regel er vores primære kamera. Men når det kommer til anderledes funktioner eller design, så bliver det lidt sværere at forestille sig. Vi kan dog se, at danskerne er hurtige til at tage nye innovationer til sig, når de først bliver præsenterede. Og undersøgelsen viser således også, at hver sjette dansker tror på, at eksempelvis en buet telefon vinder indpas i fremtidens mobiltrends,” fortæller Jimmy Voss, salgsansvarlig for telecom hos Samsung Danmark.

Om danskerne får ret, må tiden vise. I starten af marts forventes flere af verdens største smartphoneproducenter at præsentere årets mobilnyheder på messen Mobile Worlds Congress i Barcelona Spanien. Samsung afholder deres eget Unpacked-event d. 1. marts, men allerede nu, er spekulationerne i fuld gang.

Læs mere om de seneste rygter om Samsungs Unpacked-event og se det live d. 1. marts kl. 18.30 via: http://www.samsung.com/se/isthisthenext/

Om undersøgelsen:

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Samsung. Der er i alt gennemført 1010 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, i perioden 13. - 16. februar 2015.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92