Gå til indhold
Sådan får du mest ud af sommerens sportsbegivenheder på din smartphone

Pressemeddelelse -

Sådan får du mest ud af sommerens sportsbegivenheder på din smartphone

Danskerne er vilde med sportsbegivenheder. 67% af danskerne havde i første kvartal af 2021 overværet sportsbegivenheder i TV’et[1] og ifølge DR’s medierapport bruger mere end hver tiende (12%) dansker dagligt TV2 sport appen. Og med sommeren hængende over os, betyder det også en masse sportsbegivenheder, som vi har mulighed for at overvære.

Men sommeren betyder også, at mange danskere er på farten eller væk hjemmefra på sommerferie. Derfor kan det være en god idé at have styr på, hvordan du kan få de bedst mulige sportsoplevelser på ferien med din smartphone. Her får du tre gode råd fra Claus Holm, som er landechef hos Samsung i Danmark.

Optimering af videostreaming
Selvom vores mobilnetværk efterhånden er blevet rigtig godt, så er det en god idé at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, hvis du kan. Så er der mindre risiko for, at du oplever problemer med at loade indholdet.

Derudover er det en god idé at lukke alle baggrundsprogrammer og apps ned, det vil være med til at give din streaming-app flest mulige ressourcer.

Hav altid et par trådløse høretelefoner med i lommen
En sportsbegivenhed bliver altid mere spændende med god lyd. Mange gange kan din smartphones lyd være god nok. Du kan slå dolby atmos til, som alle Samsung Galaxy S9 og nyere modeller har, der er med til at give en fængende oplevelse, når du ser sport på din telefon.

”Hvis du er et sted med meget larm eller ikke vil forstyrre resten af familien, er det en god idé altid at have et par noise-cancelling høretelefoner med på farten. Samsung Galaxy Buds2 pro kan give ro omkring dig, mens du lytter til lige præcis den sportsbegivenhed du har lyst til. Derudover holder de strøm længe og er perfekte til at have med på farten” fortæller Claus Holm.

Sørg for førstehjælp til batteriet
Når man streamer indhold, som en sportsbegivenhed vil batteriet hurtigere blive tømt. Derfor kan det være værdifuldt fra start at slå funktionen strømbesparelse til på din smartphone. Det kan reducere batteriforbruget betydeligt. Derudover kan man spare strøm ved at slukke for overflødige funktioner som placeringstjenester og baggrundsopdateringer af apps. Hvis nødvendigt kan du også skrue ned for skærmens lysstyrke for at spare batteri. Bruger du nogle af overstående tricks kan dit batteri holde til en del. Dog kan det være en god idé også at investere i en power bank, så du altid har strøm ved hånden, hvis din smartphone skulle gå ud midt i et servees.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån