Gå til indhold
Sådan får du det bedste ud af ferien

Pressemeddelelse -

Sådan får du det bedste ud af ferien

Ferien er i fuld gang for mange. Det er altid noget, de fleste ser frem til, men desværre viser undersøgelser også, at mange bliver stressede på ferien. Her får du de bedste råd til, hvordan du kan undgå feriestress og i stedet få det bedste ud af ferien.

Ferietiden er over os og mange danskere bruger ugerne i udlandet. Ifølge Dansk Erhverv rejste hele 2,1 millioner danskere på ferie til udlandet i 2022.

Mange vender ikke gladere hjem fra ferien
Ofte rejser vi afsted med forventningen om at få genopladet batterierne, men desværre viste en undersøgelse i 2010 fra Applied Research in Quality of Life, at de fleste mennesker ikke vender tilbage fra deres ferie gladere, end de var, da de tog afsted.

Dog er der råd at hente ifølge Harvard Business Review. En undersøgelse fra 2014 viste nemlig, at det, der tager på glæden, er den velkendte feriestress. Så svaret på en gladere ferie er altså en struktureret ferie, og her kan teknologien hjælpe.

Brug teknologien til at få det bedste ud af ferien
Ifølge undersøgelsen fra Harvard Business Review viste det sig, at mange bliver negativt påvirket på grund af dårligt planlagte og stressfulde ferier. Men hos Samsung har de råd for, hvordan teknologien kan hjælpe til at strukturere ferien og undgå stress.

”Moderne teknologi kan på mange måder hjælpe os på vores ferier. Hjemmefra kan man planlægge ferien ved at samle nødvendige dokumenter og lave en rejseplan. Alt dette kan man samle på sin smartphone eller tablet og derved have en nem oversigt over ferien lige ved hånden,” forklarer Claus Holm, der er landechef hos Samsung, Danmark.

Fald ned med mindre støj
Udover at bruge en tablet eller telefon som personlig rejseguide forklarer Claus Holm også, at teknologien kan hjælpe med at lette det mentale pres. En undersøgelse fra Frontiers in Neuroscience fra 2021 har nemlig delvist bevist et lavere mentalt pres ved brug af noise cancellation-teknologi.

”På ferien kommer sanserne på prøve. Der er mange nye indtryk, og man er i gang længe ad gangen. Det kan sætte gang i hovedet. Dog kan man her gøre brug af høretelefoner med aktiv noise cancellation. Det kan give fokus og ro igen,” afslutter Claus Holm.

Tre bud på teknologi, der kan lette feriepresset

Samsung Galaxy Tab S8: Denne tablet giver mulighed for at holde flere vinder åbne på én gang. Det kan give overblik og hjælpe dig til hele tiden at have de rette dokumenter ved hånden på ferien.

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Disse høretelefoner har aktiv noise cancellation, så du kan få ro omkring dig, mens du lytter til lige det, du har lyst til. Derudover holder de strøm længe[1] og er perfekte på flyveturen.

Samsung Galaxy Smart Tag: Smart tag kan sættes på din bagage. Via bluetooth kan du med din telefon følge smarttagget og derved hele tiden sikre dig, hvor din bagage befinder sig[2].


[1] Batteritid afhænger af brug

[2] Galaxy SmartTags har en Bluetooth-rækkevidde på op til 120 meter uden forhindringer. Den faktiske ydeevne kan variere afhængigt af omgivelserne. Med Galaxy-enheder kan du offline via Galaxy Find Network bruge scannede data til at finde den savnede genstand.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån