Få vores nyheder på mail

På ISE præsenterede Samsung løsninger der integrerer, interagerer og inspirerer

Pressemeddelelse   •   Feb 07, 2014 14:54 CET

KØBENHAVN d. 7. februar 2014 – På ISE i Amsterdam præsenterede Samsung tidligere på ugen sine B2B skærm-løsninger for 2014, herunder anden generation af ’Smart Signage Platform’ (SSSP). Løsningerne skaber en ny oplevelse i mødet mellem virksomhederne og kunden. Smartere, bedre tilpasset og differentieret til den enkelte branche, revolutionerer løsningerne den måde virksomhederne kan interagere med og inspirere deres slutkunder på.

I forlængelse af det fortsatte behov for samarbejde, kommunikation og forbrugerinformation i realtid, giver Samsung virksomhederne mulighed for at give differentierede og innovative oplevelser på flere forskellige kanaler, idet nye formater og løsninger integreres. Samsungs integrerede skærmløsninger skaber derved dynamiske miljøer til eksempelvis detailhandel, offentlige virksomheder og hotelsektorer.

Anden generation af Samsung ’Smart Signage Platform’ (SSSP)
Samsung ’Smart Signage Platform’ (SSSP) er en integreret platform til digital skiltning, der fjerner behovet for eksterne medieafspillere og strømliner implementeringsprocessen. Dette sparer tid og penge for både installatører og virksomheder. Den nye generation af digitale skiltløsninger har forbedret processorkraft og ekstra funktionalitet, der giver mulighed for et mere integreret system end sin forgænger.

·  Intet behov for ekstern hardware: Ved at bruge Samsungs anden generation af digitale skiltløsninger (SSSP) har virksomheder nu mulighed for et touch- og videovæg-setup uden brug af PC.

o  Udstyret med en intern medieafspiller og MagicInfo - content management software – har skiltløsningen et interaktivt touch interface, som eliminerer behovet for en ekstern enhed. Alt styres direkte på skærmen.

·  Let og enkel udvikling af indhold: Ved hjælp WebAuthor kan virksomheder nu ændre skærmens indhold lettere end med tidligere løsninger – når som helst og hvor som helst.


Indbygget WiFi funktionalitet
Den anden generation af digitale skiltløsninger (SSSP) kommer med indbygget WiFi, der giver mulighed for et mere bekvemt og mobilt content management-system og en mere enkel arbejdsproces.

·  Med indbygget WiFi etableres en trådløs forbindelse mellem en ekstern enhed og skærmen for at styre skærmens hardware-funktion, således at brugerne kan dele indhold fra en mobil enhed direkte på skærmen.


Retail Solution
I dagens stærkt konkurrenceprægede detailhandel har forhandlere et øget behov for løsninger, der giver kunderne en differentieret oplevelse i butikken.

·  Integreret digital platform: Samsungs digitale skiltløsninger giver mulighed for en mere effektiv produktfremvisning, der er lettere at opdatere og kontrollere.

·  Skabeloner med tilpasningsmuligheder: Samsung fjerner besværet med at opsætte de digitale skiltløsninger, ved at tilbyde skabeloner der let kan tilpasses ethvert butiksmiljø, for eksempel menuer, prisskilte og reklamer.

·  Opdatering af lageret i realtid: Samsungs MagicInfo-løsning, giver detailhandlere mulighed for at sammenkoble lagerdata med skærmene, således at man i realtid kan følge lagerbeholdningen.

·  Kundeinteraktion: Med den digitale skiltløsning får kunderne mulighed for at bladre mellem de produkter der har interesse og hente uddybende information på skærmens touch-interface.

Corporate Solution
Ved brug af Samsungs samlede skærm-løsninger, kan virksomhederne skabe sammenkoblede arbejdsmiljøer. Samsungs Magic IWB 3.0 samler flere skærme og får dem til at fungere som en enhed, hvilket giver brugerne mulighed for at samarbejde mere effektivt og dele indhold via laptops og PC’er.

·  Maksimering af effektiviteten: Ved hjælp Samsungs UHD LFD skærm kan virksomhederne øge deres effektivitet ved at bruge samme skærm til at miks af video og data fra op til fire enheder.


UHD LFD (Large Format Display)
Da efterspørgslen efter UHD LFDs stiger, forventer Samsung at lancere sit lineup af UHD skærme i forskellige størrelser.

·  Quality Picture Detail: Ved at bruge Samsungs UHD-skærme kan virksomheder fremvise en detaljegrad fire gange større end på almindelige Full HD-skærme. Særligt velegnet til eksklusive detailbutikker.

·  Fire gange så mange billeder: Fire-vejs split screen funktionalitet, hvor skærmen inddeles i fire felter, giver virksomheder mulighed for at være vært for video- konferencer og præsentationer, mens data kan deles til flere tilsluttede pc'er.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.