Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Opdatering om Galaxy Note7

Samsung undskylder til forbrugerne

Selv om salget af Galaxy Note7 ikke er påbegyndt i butikkerne i Danmark, opfordrer Samsung i dag forbrugere, der eventuelt har en Galaxy Note7, til at tage en backup af alle data på telefonen, slukke den og stoppe med at bruge produktet. Vi ønsker også at være meget klare om, at dette er kun omhandler Galaxy Note7 og ingen andre produkter.

Samsung arbejder tæt sammen med operatører og forhandlere i Norden for at sikre, at forbrugerne vil være i stand til at ændre deres bestilling af en Galaxy Note7 til en Galaxy S7 eller S7 edge på favorable vilkår. Kunder, der vælger at bytte deres telefon til en anden model, vil få prisforskellen refunderet eller få pengene tilbage, hvis de ønsker at annullere deres køb.

Yderligere oplysninger om, hvordan man som forbruger skal agere, vil blive meddelt via Samsungs hjemmeside og kontinuerligt direkte til de berørte kunder.

I Danmark vil forbrugerne blive tilbudt følgende muligheder:

  • Ombytning af Galaxy Note7 med en Galaxy S7 eller Galaxy S7 edge (og få refunderet prisforskellen)
  • Annullere købet og få pengene tilbage

"Vores kunders sikkerhed er vores højeste prioritet, og selv om vi ikke har startet salget af Galaxy Note7 i butikkerne i Danmark, vil vi opfordre dem, der eventuelt har en Note7 til at stoppe med at bruge produktet, tage en back-up og slukke den," siger Lars Jansson, Corporate Vice President & Head of Mobile Division Samsung Electronics Nordic.

"Vi ønsker virkelig at undskylde overfor vores Galaxy Note7 kunder, fordi vi ikke har været i stand til at leve op til den kvalitet og de høje standarder, som I forventer af Samsung. Vi takker for jeres tålmodighed i denne sag og ønsker at understrege, at vi virkelig beklager den ulejlighed dette har medført, "siger Lars Jansson.

Samsung fortsætter med at arbejde tæt sammen med relevante myndigheder for at tage alle de nødvendige skridt for at løse situationen. Nu er vores fokus hurtigt at erstatte alle Galaxy Note7 telefoner for at minimere risikoen for kunderne. Hvis du som kunde har spørgsmål eller bekymringer, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice på 70 70 19 70.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70