Få vores nyheder på mail

Offline musikafspilning med Spotify i Gear S2 og Gear S3

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2017 16:52 CEST

København, 20. juni, 2017 – Fra og med den 19. juni er betaversionen af Spotifys Offline-funktion tilgængelig for Samsung Gear S2 og Gear S3. Det betyder, at brugerne nu kan afspille musik, som er downloadet til Spotify-appen, uden behov for internet eller telefon.

Tidligere har brugerne været i stand til at streame Spotify på smart watches via WiFi uden behov for at have telefonen med. Men med betaversionen af offline-tilstanden kan du nu downloade og gemme spillelister direkte på uret, og derefter afspille dem uden adgang til WiFi og uden at have telefonen i nærheden. Du kan enten lytte gennem den indbyggede højttaler i Gear S3, oprette forbindelse til et par trådløse hovedtelefoner eller koble til trådløse højttalere og tage musik med til stranden, til picnicen eller i bilen.

”Vi ved, at musik er en meget vigtig del af vores forbrugeres dagligdag, og det at være i stand til at lytte offline er noget, som mange af vores kunder har efterspurgt. Vi er derfor særligt glade for, at vi nu sammen med Spotify kan gøre det muligt for alle Gear S2- og Gear S3-brugere at tage deres yndlingsmusik med sig, uanset hvor de går. Uden at skulle bekymre sig om at have deres telefon med eller bekymre sig om at musikken bliver afbrudt,” siger Ardelan Sohrevardi, produktchef for Tablet & Wearables hos Samsung i Norden.

Spotify-appen til Samsung Gear S2 og Gear S3 er nu tilgængelig globalt for Android-kompatible telefoner og bliver inden længe tilgængelig for iOS-kompatible telefoner. Appen downloades fra Samsung Galaxy Apps. Offline-funktionen er en beta-version. Ligesom de andre apps i Samsung Galaxy Apps afhænger funktionen af den respektive udbyder, og adgang og indhold kan variere over tid.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/