Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ny æra for smartwatches når Samsung udvikler platform i samarbejde med Google

København, 18. maj 2021 - I de seneste år er efterspørgslen på smartwatches vokset i takt med den stigende interesse for sundhed og velvære. Samsung fortsætter som en af de førende innovatorer inden for mobile oplevelser med at udforske nye måder at imødekomme brugernes skiftende behov. Samsung og Google udvider nu deres samarbejde og fusionerer deres platforme Tizen og Wear OS. Med en samlet platform ser de to parter en endnu større mulighed for at skabe de bedste forbundne oplevelser. Samtidig giver den samlede platform mere plads til tredjepartsudviklere til at drage fordel af Samsungs netværk af tilsluttede enheder og det voksende antal Samsung Galaxy Smartwatch-brugere. Og Samsung Galaxy Smartwatch-fans får igen et større og bedre udvalg af apps.

For eksisterende Samsung Galaxy Smartwatch-brugere vil Samsung fortsætte med at udvikle og tilbyde softwareopdateringer i tre år fra produktlancering.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån