Få vores nyheder på mail

Nu lander Samsungs køkkenserie Chef Collection i Danmark

Pressemeddelelse   •   Feb 05, 2015 11:00 CET

Samsungs eksklusive serie af hårde hvidevarer, Chef Collection, kommer nu til Danmark. Den nye køkkenserie er resultatet af Samsungs passion for innovation, skabt i samarbejde med stjernekokke fra hele verden.

København d. 5. februar 2015 – God mad begynder med gode ingredienser, og ingen ved bedre end en kok, hvordan man bedst opbevarer og tilbereder sine råvarer for at opnå det perfekte resultat. Derfor har Samsung allieret sig med en række stjernekokke fra hele verden, og har brugt deres viden og ekspertise i udviklingen af køkkenserien Chef Collection. Resultatet bringer dit køkken og din madlavning til helt nye højder. Læs mere om seriens hovedlanceringer nedenfor.

Den wifi-styrede ovn NV9900

Sidste år lancerede Samsung den digitaliserede vaskemaskine WW9000. Nu er turen kommet til køkkenet. Chef Collection-ovnen NV9900 er nemlig udstyret med indbygget wifi. Via Samsungs Smart Home-app kan du således nemt holde øje med og justere temperatur og tilberedningstid direkte fra din smartphone. Du har desuden hurtig adgang til mere end 80 automatiske tilberedningsprogrammer. Funktionen ’Vapour Technology’ fordeler damp gennem ovnens ventilator og sørger for, at fugt og varme bliver jævnt fordelt, når du eksempelvis steger kød. Resultatet bliver et saftigt og mørt indre og en sprød skorpe. Alle unødvendige knapper og håndtag er naturligvis skiftet ud med en 4,6-tommer LCD-touchskærm.

Det præcise køleskab RB8900

I Chef Collection-køleskabet RB8900 kan du opbevare din mad under de helt rette forhold. Med hjælp fra funktionen ’Precise Chef Cooling’ minimeres temperaturvariationen i skabet til max ±0,5 grader. I ’Chef Zone’-skuffen kan temperaturen tilpasses separat for optimal opbevaring af særskilte råvarer som fisk og kød. Det fritstående køleskab RB8900 er i et stilrent design, der passer til indretningen i et moderne køkken. Takket være Samsungs isoleringsteknologi ’Space Max’ får du op til 30 procent mere plads, således at RB8900 giver dig mere opbevaringsplads på indersiden uden at fylde mere på ydersiden.

Den intuitive induktionskogeplade NZ9900

Med Chef Collection-kogepladen NZ9900 er det let at se, hvor varm kogepladen er. Kogepladens temperatur vises med virtuelle flammer, og du kan let afkode den enkelte zones aktuelle varme. Kogepladen er desuden udstyret med en magnetisk drejeknap til regulering af temperaturen. Så glem alt om besvær med at justere varmen med fedtede eller våde fingre som på en traditionel induktionskogeplade. Drejeknappen kan desuden tages af, så rengøring er en let sag.

Den revolutionerende opvaskemaskine DW9000

Samsung DW9000 er udstyret med den særligt udviklede teknik ’WaterWall’. Til forskel fra traditionelle opvaskemaskiner, som sprøjter vandet ud i cirkelbevægelser fra bunden af maskinen, skaber ’WaterWall’-teknikken en fejende væg af vand. Det spiller ingen rolle, hvor du placerer den snavsede opvask, for ingen hjørner bliver forbigået. Funktionen ’Zone Booster’ gør det desuden muligt at vaske meget beskidt opvask og hverdagsopvask på samme tid. Placér det mest snavsede og indtørrede lasagnefad i den ene side og middagstallerkenerne i den anden. Med ’Zone Booster’ justeres styrken af vandstrålerne til behovet i forskellige sider af maskinen.

Udover disse fire produkter indeholder Samsungs Chef Collection flere nyheder, som gør dit køkken til hjemmets stolthed. Den bevægelsesstyrede emhætte NK9000, varmeskuffen NL7000, som holder både mad og tallerkener varme, og kombimikrobølgeovnen NQ9000 med LCD-touchskærm og grillfunktion.

Samsung Chef Collection findes i danske butikker i løbet af foråret 2015.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer og halvledere. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for digital sundhed og det intelligente hjem. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com