Få vores nyheder på mail

Nu lanceres Samsungs nye gaming skærme Odyssey G9 og G7 i Norden

Pressemeddelelse   •   Jun 02, 2020 12:00 CEST

Unikke og højtydende 1000R buede skærme med QLED-billedkvalitet for en forbløffende spiloplevelse.

København – 2. juni, 2020 – Samsung Electronics meddeler i dag, at de banebrydende spilskærme Odyssey G9 og G7 nu kan købes på det nordiske marked. Branchens første billedskærme med højtydende 1000R kurve inkluderer krystalklar QLED-billedkvalitet, en responstid på 1ms samt 240Hz opdateringsfrekvens hvilket giver en blød og glidende spiloplevelse i mange forskellige situationer.

Udviklingen af onlinespil og e-sport har gjort det endnu mere konkurrencepræget at være gamer, hvilket betyder, at spillerne har brug for et display med lynhurtige hastigheder, der forbedrer følelsen af spillet. Odyssey G9 og G7 tilbyder den seneste teknologi for at give spillere den oplevelse de forventer og kræver.

- Samsung stræber altid efter at flytte grænserne for hvad der er muligt og kontinuerligt at tilbyde innovation for næste generations spiloplevelser. Gennem en unik kombination af komfort, krystalklar billedkvalitet og hurtig responstid giver vores buede spilskærme, G9 og G7, spillere den avancerede ydeevne de behøver, siger René Ebsen, salgsansvarlig for Display i Samsung Danmark.

Odyssey G9: Tager oplevelsen til næste niveau

Spillere kommer til at mærke forskellen med G9 (49 tommer). Det er verdens første Dual Quad High-Definition-spilskærm (DQHD; 5120x1440 opløsning) som har en lynhurtig opdateringsfrekvens på 240Hz, 1ms responstid, 32:9 billedforhold, en fordybende 1000R krumning og en lysstyrke på 1000 cd/m2. G9 tilbyder også mere levende detaljer og farver end nogen Samsung billedskærm tidligere har gjort gennem en kombination af QLED-billedkvalitet og et HDR1000 panel.

Samsung har udviklet et unikt design till G9 med et integreret element som tiltaler hardcore-spilleren. G9 har et blankt hvidt ydre og et futuristisk stemningsbelysningssystem på bagsiden som inkluderer 52 farver og fem alternativer for lyseffekter hvilket får den til at skille sig ud.

Odyssey G7: Giver spillere overtaget

27- og 32 tommer versionerne af G7 tilbyder samme dybe krumning, hurtige responstid, opdateringsfrekvens samt ydeevne som G9. Spillere drager også nytte af Wide Quad-High Definition (WQHD; 2560 x 1444 opløsning) samt 16:9 billedforhold, et HDR600 panel, en lysstyrke på 600 cd/m2 og QLED-billedkvalitet hvilket giver exceptionel farvepræsentation uanset belysning.

Samsung benytter endda samme futuristiske designelement som hos G9, hvilket giver en billedskærm som forandrer spillerens oplevelse. Et matsort ydre kombineres med et farveskiftende kernebelysningssystem på bagsiden, som kan være både statisk, dæmpet eller skifte mellem farver efter spillerens ønsker.

Samsungs buede skærme, G9 og G7 understøtter NVIDIA G-SYNC og Adaptive Sync på DP1.4 hvilket giver spillere en unik og dynamisk spiloplevelse.

Samsung G7 og G9 er tilgængelige i Norden fra og med i dag. For mere information, besøg: www.samsung.com

Anbefalet pris er 11.495 DKK for G9, 5.299 DKK for G7 (32 tommer) og 4.599 DKK for G7 (27 tommer).

Pressekontakt

Elin Axelsson / +46 73 671 95 26 / e.axelsson@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/