Få vores nyheder på mail

Nu lanceres Galaxy Z Flip – Samsungs første mobil med foldbar glasskærm

Pressemeddelelse   •   Feb 11, 2020 20:01 CET

Galaxy Z Flip er en elegant, kompakt og fleksibel telefon, der med sin innovative skærm i foldbart glas åbner op for helt nye muligheder og oplevelser.

København, d. 11. februar 2020 – I aften viser Samsung for første gang en designrevolution i form af deres første telefon på markedet med en foldbar skærm i glas. Glasskærmen i 6,7” kan let foldes til en mindre enhed, som passer i din hånd, lomme eller pung, hvor den indre skærm er beskyttet. Galaxy Z Flip er udstyret med en innovativ hængselsteknik med navnet Hideaway Hinge og en tilpasset brugergrænseflade, der giver helt nye muligheder for at tage billeder, optage film og foretage videoopkald uden at have telefonen i hånden.

  • Vores ambition er konstant at udvikle teknologier for at skabe nye oplevelser og muligheder for vores brugere. Med den foldbare glasskærm og nye formfaktor skubber Galaxy Z Flip virkelig grænserne for, hvad en telefon kan. Vi tror, at den vil appellere til designbevidste, kreative og sociale brugere, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Design møder teknisk innovation

Galaxy Fold var starten på en ny æra af foldbare telefoner, og med Galaxy Z Flip vil Samsung fortsætte med at forme fremtiden. Galaxy Z Flip er det første produkt i Z-serien, som er en helt ny serie af foldbare telefoner, der viser Samsungs engagement i den innovative kategori. Det kompakte og stilfulde design af Galaxy Z Flip er udviklet til de udtryksfulde og sociale brugere, der ser teknologi som en naturlig del af livet.

  • Samsungs første foldbare skærm i glas – Galaxy Z Flip er udstyret med den nye skærm Infinity Flex Display med Samsungs revolutionerende og foldbare Ultra Thin Glass (UTG), som gør telefonen smallere og giver en luksuriøs finish og fornemmelse. Det centrerede kamera tillader også, at størstedelen af telefonens overflade er dækket af skærmen. Skærmen med Samsungs første 21.9:9 format giver brugerne adgang til deres yndlingsindhold på den bedst mulige måde.
  • Stilfuld og kompakt – For maksimal fleksibilitet kan Galaxy Z Flip foldes til størrelsen på en mindre tegnebog, som brugeren nemt kan opbevare i lommen eller tasken. Når Galaxy Z Flip er foldet sammen, er det en stilfuld og kompakt mobil, og når den åbnes, kommer glasskærmen på 6,7” frem.
  • Hideaway Hinge – Galaxy Z Flip præsenterer den nye innovation Hideaway Hinge, som er en teknologisk revolution i sig selv. Med sine dobbeltmekanismer er hængslerne udviklet så det sikres, at hver gang telefonen åbnes og lukkes, er bevægelsen glat og stabil. Galaxy Z Flip kan holde sig åben i flere vinkler som en bærbar computer mellem 70° og 110°. Stående på bordet er Galaxy Z Flip i den perfekte position til at tage en selfie, foretage et videoopkald eller optage en video.

Nye foldbare oplevelser

Galaxy Z Flip er udviklet til en moderne og aktiv livsstil. Fordi Galaxy Z Flip kan åbnes i forskellige vinkler, kan brugeren gøre mere uden at skulle holde telefonen, noget som ikke tidligere har eksisteret på mobilmarkedet.

  • Flex Mode – Samsung har arbejdet tæt sammen med Google for at udvikle brugergrænsefladen One UI. Når telefonen står selv, opdeles skærmen i to 4” skærme, så brugerne nemt kan se for eksempel billeder og videoer i den øverste halvdel og styre eller kommentere indhold på den nederste.
  • Nyskabende kamera – Galaxy Z Flip står bogstavelig talt på sine egne ben, så brugerne kan tage billeder eller filme alt fra et gruppefoto til vlogs. Det betyder, at det er nemmere end nogensinde før at skabe indhold til sociale medier fra den perfekte vinkel uden behovet for ekstra udstyr til at placere og håndtere kameraet – Galaxy Z Flip skal blot placeres på bordet. Med natfunktionen er der intet behov for blitz for at kunne tage rigtig gode billeder og videoer, selv i mørkere omgivelser. I lukket tilstand kan brugeren let tage selfies med frontkameraet med den ene hånd uden at skulle folde telefonen op. Derudover kan brugeren optage videoer i forholdet 16:9 – det perfekte format til upload på sociale medieplatforme.
  • Notifikationer på brugerens præmisser – Uanset om Galaxy Z Flip er åben eller lukket, er det let at få adgang til alle notifikationer. Når den er lukket, kan man let se dato, tid og batteri på den ydre skærm. Brugeren kan få notifikationer i realtid, så de nemt kan besvare opkald uden at åbne Galaxy Z Flip eller svare på tekstbeskeder ved blot at trykke på notifikationen. For at svare i fuld størrelse, foldes telefonen ud.
  • Multi-Active Window – Det er nemt at multitaske med Multi-Active Window. Åbn blot Multi-Window og vælg de apps, du vil bruge på samme tid. Brugerne kan for eksempel se et YouTube-klip på den øverste halvdel samtidig med, at de kommenterer på klippet i den nedre halvdel.

Det bedste fra Galaxy

Som en del af Galaxy-familien kommer Galaxy Z Flip med den høje kvalitet, som brugerne kender. Det gælder kamera, skærm, batteri, sikkerhed og endda tjenester som Samsung Health, Samsung Pay og Samsung Knox. Det alsidige kamera leverer en professionel kvalitet med 4K videooptagelse sammen med funktionerne Live Focus og Super Steady. Galaxy Z Flip har et optimeret batterisystem, der deler batteriet i to for at opnå større batterikapacitet uden at optage mere plads. Med trådløs opladning af batteriet kan brugerne også oplade Galaxy Buds, Galaxy Watch eller en vens enhed direkte på sin Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip har salgsstart den 21. februar og kommer i farverne Mirror Purple og Mirror Black. Vejledende salgspris er 11.700 DKK.

For mere information om Samsung Galaxy Z Flip, besøg venligst: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxyeller www.samsung.com/galaxy

Produktspecifikationer Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip
Display Hovedskærm 6.7“ FHD+ Dynamic AMOLED Display (21.9:9) Infinity Flex Display 2636 x 1080 425ppi
* Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner; det faktiske synlige skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.
Ydre skærm 1.1“ Super AMOLED Display 300 x 112 303ppi
* Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner; det faktiske synlige skærmområde er mindre på grund af afrundede hjørner og kamerahuller.
Dimensioner & Vægt Foldet 73.6 x 87.4 x 17.3mm (Bagkant af hængsler) - 15.4mm (Forside)
Åben 73.6 x 167.3 x 7.2mm - 6.9mm (Skærm)
* Tykkelsen på Galaxy Z Flip, når den er i åben position, inkluderer ikke rammen på hovedskærmen.
Vægt 183 g
Kamera Frontkamera 10MP Selfiekamera: F2.4 Pixelstørrelse: 1.22μm FOV: 80˚
Dobbelt bagsidekamera 12MP Ultravidvinkel-kamera: F2.2 Pixelstørrelse: 1.12μm FOV: 123˚
12MP vidvinkel kamera: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8 Pixelstørrelse: 1,4μm FOV: 78˚

Bagvinkelkamera (optisk billedstabilisering)

Op til 8x digital zoom

HDR10 + videooptagelse

Sporing af AF

Processor 7㎚ 64-bit Octa-Core Processor ※ 2.95 GHz (Maksimal hastighed clock speed) + 2.41 GHz 1.78 GHz
Hukommelse og Lagring 8GB RAM med 256GB intern lagring
* Faktisk lagring kan variere afhængigt af den forudinstalleret software
Batteri 3,300 mAh (typisk) dual batteri
* Typisk værdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk værdi er den anslåede værdi baseret på forskelle i batterikapacitet blandt de testede batterier i IEC 61960-standarden. Indstillet (minimum) kapacitet er 3200mAh. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.
Opladning Hurtigopladning kompatibel med strømkabel og trådløs opladning Trådløs batteriledning
* Opladning med kabel kompatibel med QC2.0 og AFC. Trådløs opladning kompatibel med WPC. * Trådløst batterideling er begrænset til Samsung eller andre telefoner med WPC Qi trådløs opladning, såsom Galaxy S20, Galaxy S20 +, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10 +, Galaxy S10e, S10, S10 +, S9, S9 +, S8 , S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Note FE, Note5 og wearables såsom Galaxy Watch Active, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active2, Galaxy Buds + og Galaxy Buds. Det fungerer muligvis ikke med visse tilbehør, etuier, andre mærkevarer og nogle Samsung bærbare apparater. Kan påvirke forbindelsen afhængig af netværksmiljø.
OS Android 10
Netværk Forbedret 2X2 MIMO, 5CA, Op til 1,0 Gbps download / Op til 150 Mbps upload
* Den faktiske hastighed kan variere afhængigt af marked, operatør og driftsmiljø.
Opkoblingsmuligheder Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz),VHT80 MU-MIMO,256QAM Bluetooth® v 5.0 (LE op til 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
* Dækningen for Galileo og BeiDou kan være begrænset. BeiDou er muligvis ikke tilgængelig på nogle markeder.
SIM-kort Et eSIM og et Nano SIM
* eSIM kræver en trådløs tjeneste og muliggør aktivering af et mobilnetabonnement uden brug af et fysisk Nano-SIM-kort. Tilgængeligheden af eSIM kan variere efter land og operatør. Kontakt din mobiloperatør, om dit abonnement understøtter eSIM.
Betaling Samsung Pay (link) Kredit- og betalingskort: Support til MST eller / og NFC, Forudbetalt kort, Global overførsel, Transit, Medlemsskaber, Gavekort, Belønninger
* Fås i udvalgte lande. Funktioner kan variere afhængigt af landets tjenesteudbydere.
Sensorer Fingeraftrykssensor (på siden), Accelerometer, Barometer, Gyro, Geomagnetisk, Hall (digital, analog), Proximity, RGB Light
Autentificering Låstype: Mønster, PIN, adgangskode Biometrisk låsetype: Fingeraftrykssensor, ansigtsregistrering
* Ansigtsregistrering kun tilgængelig i åben position med frontkameraet.
Lyd Monohøjttaler Bluetooth-surroundlyd og hovedtelefoner med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet.) UHQ 32-bit &DSD64/128 support

PCM: Op til 32 bits, DSD*: DSD64/128

Lydafspilningsformat: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

Bluetooth

Dual Audio: Tilslut to Bluetooth-enheder til Galaxy Z Flip for at afspille lyd gennem begge enheder samtidig.

Scalable Codec: Forbedret Bluetooth-forbindelse til radiofrekvensinterferens.

Optagelse

Optagelseskvaliteten forbedres med High AOP Mic, der minimerer støj i larmende omgivelser.

* DSD64 og DSD128-afspilning kan være begrænset afhængigt af filformat. * De to tilsluttede enheder kan udvise mindre interferens i lydafspilning. * Kun tilgængelig for nogle tilbehør fra Samsung og AKG.

* AOP: Akustisk overbelastningspunkt

Video Videoafspilningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

TV-forbindelse

Trådløs: Smart View (1080p 30fps skærmspejling)

Sikkerhed Knox-platform: overvåger og beskytter i realtid. Beskyttelse mod virus og malware. (fra McAfee) Secure Folder: et sikkert sted på enheden til at isolere og beskytte indhold som apps, billeder, film og private filer.
* Virus- og malware-beskyttelsesløsning kan variere fra land til land.
I indpakningen Galaxy Z Flip, datakabel, rejseadapter, udskubningsstift, USB-stik (OTG), hurtigstartguide, Clear Cover, hovedtelefoner (USB Type-C) med lyd optimeret af AKG
*Hvilke komponenter der medfølger kan variere afhængigt af tilgængelighed og model, land og region.

Se flere billeder her: 

https://we.tl/t-AvMXcDAWDb

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/