Gå til indhold
Nu kommer Samsung Music Frame - en smart højttaler maskeret som en ramme

Pressemeddelelse -

Nu kommer Samsung Music Frame - en smart højttaler maskeret som en ramme

Samsung har de seneste år præsenteret smart hjemmeelektronik, der smelter ind i danskernes hjem og integrerer sig med indretningen – særligt The Frame er et godt eksempel på, hvordan det kan se ud, når elektronik og indretning går hånd i hånd. Den seneste tilføjelse til familien er højttaleren, Music Frame, der med sine mange muligheder for forskelligt udtryk kan se lige så godt ud som den kan lyde. Men modsat The Frame er det fysiske analogbilleder, der sættes ind – ligesom enhver anden traditionel ramme.

Music Frame blev præsenteret globalt under CES tidligere i år, og nu kommer den endeligt til Danmark. Den danske vejledende startpris er 3 699 DKK, og den kan allerede nu bestilles på Samsung.com/dk.

Højttaleren kommer i sort, og senere i år lanceres separate rammer i hvid, så danskerne kan udskifte efter ønske. Med Music Frame har danskerne mulighed for at vinke farvel til højttalere, der ligner højttalere og i stedet kamuflere teknologien i indretningen.

Sådan fungerer den toneangivende ramme

Music Frame er lige så meget en billedramme, som det er en højttaler, og den fungerer både for sig selv eller som et supplement til filmaftenerne derhjemme. Kobler man den op med et Samsung tv og soundbar forstærker den surroundsound-lyden og forbedrer bassen for en optimeret lydoplevelse.

Mulighederne stopper ikke her. Music Frame kommer både med vægfæste og et stativ og har man flere Music Frames, kan de forbindes så hjemmets lyd taler sammen. Bliver lyden streamet, fungerer det også enkelt og trådløst direkte fra mobilen via Wi-Fi eller Bluetooth.

Hvordan udskifter man så billedet? Fronten på rammen er aftagelig og bag den, er der et rum, hvor du kan indsætte dit egent foto eller kunstværk. Den medfølgende passepartout kan rumme et billede på 18,1x18,1cm.

Lyd i høj kvalitet med Dolby Atmos, der tilpasser sig til rummet

Music Frame er lige imponerende udadtil som den er indadtil. Med sit teknologiske avancerede indre med dobbelte 3-vægshøjttalere og en patenteret waveguide fylder højttaleren rummet med en fyldig og velafbalanceret stereolyd. Music Frame analyserer desuden rummet den er placeret i med SpaceFit Sound Pro, der hjælper med at finjustere lyden efter akustiken.

Som prikken over i’et kommer Music Frame med Dolbly Atmos, hvilket tilføjer lag og dimensioner, der sætter brugeren i cenrtum for lyden og filmen. Kobler man højttaleren sammen med et Samsung tv og soundbar med Q-Symphony[1]synkroniseres samtlige enheders højttalere med hinanden så filmaftenen bliver finjusteret.


[1] Music Frame fungerer i dag med Q Symphony-kompatible tv- og soundbar-modeller fra 2024. En opdatering til 2023-modeller er planlagt til sommeren 2024.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån