Få vores nyheder på mail

Nu kommer Galaxy Tab S4 i butikkerne – hjertet i det forbundne hjem

Pressemeddelelse   •   Aug 31, 2018 08:00 CEST


Fra fredag den 31. august vil Samsungs nyeste Tab-modeller, Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5, være tilgængelige i butikkerne. De to tabs er udviklet til en funktion som hjemmets online hjerte. Tab S4 har en skarp Super AMOLED-skærm og høj ydeevne. Kombineret med det indbyggede DeX og S Pennen er den både egnet til underholdning og kreativt arbejde på højt niveau. Muligheden for at skifte mellem op til otte brugere gør den til midtpunktet for familiens underholdning. 


København, 31. August, 2018
– Fredag den 31. august bliver den nye avancerede Android-tablet Samsung Galaxy Tab S4 tilgængelig i de danske butikker. Den er designet i glas og metal og har desuden en skærm, der når næsten ud til tablettens yderste kanter. Galaxy Tab S4 bliver et samlingspunkt for alle i hjemmet – blandt andet igennem det nye Daily Board, der eksempelvis kan vise tid og vejrudsigt, samt det skræddersyede opladningsstel, der konstant holder den i gang og fuldt opladt. Udover den forhøjede ydeevne og den nye S Pen giver Tab S4 desuden mulighed for op til otte forskellige brugere på samme enhed – og man kan let skifte mellem hver enkelt brugerprofil ved hjælp af iris-scanneren. 


- For at en tablet virkelig skal blive hjertet i det forbundne hjem, handler det ikke bare om at besidde bedste ydeevne og kvalitet, det handler også om tilgængelighed og brugervenlighed. Ved at have Tab S4 placeret i opladningsstationen og tilsluttet Daily Board, har brugerne altid deres tablet tilgængelig og altid tændt, f.eks. i køkkenet, når du skal finde og følge en opskrift, eller hvis du vil se favoritserien, siger Ardelan Sohrevardi, produktchef for Tablet and Wearables i Samsung Norden.


Hjemmets midtpunkt – stort batteri og flere brugerkontoer for hele familien
Galaxy Tab S4 sørger for underholdning til hele familien med en større super AMOLED-skærm i 16:10 format, samt kraftfuld surroundlyd fra enhedens fire kraftfulde højtalere, der er kalibreret af AKG med Dolby Atmos surround-lydsupport. Med et stort batteri på 7 300 mAh er Tab S4 garant for at give den absolut bedste mobile film- og serieoplevelse i op til 16 timer. Ved hjælp af hurtig opladning effektiviseres opladningstiden og giver mere tid til anvendelse. 


På Galaxy Tab S4 kan der skabes otte forskellige personlige logins på samme enhed. Dette gør det muligt for flere i hjemmet at anvende den til sine egne interesser. At kunne dele tabletten mellem hinanden og vide, at personlige login til diverse sociale medier og streamingtjenester gemmes på den specifikke brugerprofil, gør delingen af Galaxy Tab S4 meget enkel og gnidningsløs. Det gør, at du slipper for at skulle logge ind og ud af alle tjenester, hver gang tabletten skifter bruger.
Den børnevenlige brugergrænseflade Kids Mode tilbyder indhold til de mindste i familien.
Login-processen bliver desuden yderligere forenklet og sikker for hver enkelt bruger, da tabletten har indbygget iris- og ansigtsgenkendelse.

Mere kreativitet og produktivitet med S Pen og Samsung DeX
S Pennen til Galaxy Tab S4 giver flere muligheder for kreativitet og leg – både for voksne og børn. Tag noter direkte på den låste skærm gennem Screen-Off Memo, naviger mellem apps og oversæt og organiser tekster og noter gennem Samsung Notes. 

Børnene kan bruge S Pennen til at skrive, tegne eller male gennem forskellige apps.
Med Galaxy Tab S4 er det samtidig første gang, Samsung benytter DeX til tablets. Ved hjælp af det indbyggede DeX kan brugerne nu blot ved hjælp af en HDMI-adapter koble den til en ekstern skærm og skabe en kraftfuld og kreativ arbejdsstation, som kan bruges, hvis der skal ordnes noget arbejdsrelateret, eller hvis man skal tage sig af praktiske hverdagsting. Kombinationen af det indbyggede DeX og et tastatur (sælges separat) gør Samsung Galaxy Tab S4 til et smart alternativ til computeren.

Samsung lancerer ligeledes Galaxy Tab A 10.5 – et mere prisvenligt alternativ for hele familien
Udover Samsung Galaxy Tab S4 lancerer Samsung desuden Galaxy Tab A 10.5 – en avanceret og prisvenlig tablet fyldt med funktioner til hjemmet og familien. 

Nye forbedrede underholdningsfunktioner i lyd- og billedegenskaber for hele familien, så som fire højtalere samt en skærm på 10.5 tommer, gør den perfekt til sofaen eller under længere køreture.
Galaxy Tab A 10.5 indeholder desuden Daily Board-funktionen, og brugeren har mulighed for at tilføje og skifte mellem op til otte brugere.

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5 kan købes i butikkerne fra den 31. august. Tab S4 har en vejledende pris på 5999 DKK for 4G-versionen og 5499 DKK for WiFi-version. Tab A 10.5 har en vejledende pris på 2999 DKK for 4G-versionen og 2549 DKK for WiFi-versionen.

Tab S4 LTE
5 999 DKK

Tab S4 Wifi
5 499 DKK

Tab A 10.5 LTE
2 999 DKK

Tab A 10.5 Wifi
2 549 DKK


For yderligere information om Galaxy Tab S4 & Galaxy Tab A 10.5 samt produktspecifikationer, besøg venligst. http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s4/.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/