Få vores nyheder på mail

Nu kommer den hårdføre Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition til Danmark

Pressemeddelelse   •   Jul 02, 2019 08:00 CEST

Denne uge lanceres Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition i Danmark. En opgradering af den hårdføre XCover-serie. Med Enterprise Edition indgår omfattende og kontinuerlige sikkerhedsopdateringer samt nemme og sikre konfigureringsløsninger til forretningsbrug. Ved hjælp af smart ydeevne og ekstraudstyr tilpasset virksomheder bliver den hårdføre XCover 4S det perfekte værktøj under særlige arbejdsforhold.

København, 2. juli 2019 – Galaxy XCover-serien er Samsungs hårdføre telefoner, der egner sig godt til særlige arbejdsforhold. XCover 4S er en robust mobil med stor HD-skærm, funktionelt tyndt design, som er behagelig at holde om, og fysiske knapper, der kan bruges selv med handsker på. Den er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den kan anvendes 1,5 meter under vand i 30 minutter. Desuden er den certificeret i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G, som beskriver stødmodstand og holdbarhed i forskellige temperaturer, vejr og vind. XCover 4S er en opgradering fra den tidligere XCover 4 model og kommer med en hurtigere processor, et skarpere kamera og større hukommelseskapacitet.

Galaxy XCover 4S kommer i Enterprise Edition, hvilket indebærer, at den er særligt tilpasset visse virksomheder med behov for høj sikkerhed og enhedshåndtering. Blandt andet gennem fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer[1], Knox Configure samt E-FOTA on MDM[2].

Med kombinationen af ydeevne, hårdførhed og smarte funktioner til virksomheder skiller XCover 4S sig ud, når det kommer til alsidige og fleksible arbejdstelefoner i visse hårde arbejdsmiljøer. Den har endda udskifteligt batteri til lange arbejdsdage, hvilket betyder, at man kan sætte et opladt batteri i når som helst, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Høj sikkerhed og nem anvendelse

Samsungs sikkerhedsplatform Knox garanterer høj sikkerhed og i kombination med fire års løbende og omfattende sikkerhedsopdateringer og de seneste softwareopdateringer til Samsung Knox holdes virksomhedens data sikre. Samsungs Knox fik flest ”Strong Ratings,” da Gartner sammenlignede mobile sikkerhedsplatforme i maj 2019[3]. XCover 4S er også udstyret med NFC.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition har en anbefalet pris på 2299 DKK.

Produktspecifikationer for Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

Galaxy XCover 4S
Display 5.0” HD TFT * Skærmen måles diagonalt som det komplette rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner
Kamera Hoved/Bakre: 16MP, F1.7 Front: 5MP F2.2
Størrelse 145.9 x 73.1 x 9.7 mm
Processor 1.6GHz Octa-Core
Hukommelse 3 GB RAM 32 GB intern lagringsplads
Micro SD Op til 512GB * Micro SD-kort sælges separat
Batteri 2,800mAh udskifteligt * Typisk værdi testet i et tredjeparts laboratoriemiljø. Anslået (minimum) kapacitet er mindre. For mere information, besøg www.samsung.com.
OS Android 9.0 (Pie)


* Alle funktioner, tjenester, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktfordele, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produkttilgængelighed kan ændres uden varsel.

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

[1]Fire år fra global lancering.

[2]De inkluderede licenser til Knox Configure og E-FOTA on MDM er begrænsede til enhedens levetid.

[3] Gartner: Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms, 6. maj 2019: https://www.gartner.com/en/documents/3913286/mobile-oss-and-device-security-a-comparison-of-platforms

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/