Få vores nyheder på mail

Nu kan du se Samsungs kommende Galaxy

Pressemeddelelse   •   Feb 15, 2016 13:00 CET

Fra en femårigs perspektiv.

Nu begynder nedtællingen til Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, og dermed også til en af Samsungs største lanceringer i år, nemlig det kommende Galaxy-produkt. I den forbindelse prøver Samsung noget nyt ved allerede at have givet nogen få mulighed for at se det hemmelige produkt. I løbet af seks dage vil seks forskellige individer derfor fremvise deres fortolkning af Samsungs nye Galaxy gennem en række film. Den første til at fremvise sin fortolkning er femårige Tyson.

I Seven Days of Unboxing bliver en af årets største produktnyheder fra Samsung fortolket af et barn, en lama, en konditor, en metalkunstner, en isskulptør og en airbrush designer. Til sidst bliver den ægte vare naturligvis afsløret ved Samsung Galaxy Unpacked på MWC. I hver film bliver den nye Galaxy vist frem for personen, eller i et enkelt tilfælde dyret, hvorefter deres indtryk og fortolkning bliver delt med seerne. Filmene vil kunne ses på www.sevendaysofunboxing.com og via Samsungs sociale medier.

”Der er altid mange rygter op til vores store lanceringer, og de seks film giver alle et lille hint før den egentlige afsløring. Alle de involverede i filmene tager udgangspunkt i deres egne perspektiver, og det bliver meget sjovt at vise, hvad de enkelte har valgt at fokusere på,” fortæller Adam Fors, marketingchef for Samsung Nordic.

”Unboxing” er internetfænomen, der opstod i 2000'erne, og i løbet af årene har det vokset sig til en populær kategori af filmklip. Oftest handler det om personer, der filmer forløbet, når de åbner kasser med produkter for første gang. Samtidig fortæller de om deres reaktion til kameraet.

Samsung Galaxy Unpacked på MWC i Barcelona foregår søndag den 21. februar, hvor den nye Galaxy bliver offentliggjort.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på news.samsung.com/global