Få vores nyheder på mail

Nu er Samsung Galaxy Tab S6 i butikkerne – kreativ, produktiv og kraftfuld i et let format

Pressemeddelelse   •   Aug 22, 2019 13:00 CEST

Den 23. august kommer Samsungs seneste tablet Galaxy Tab S6 i butikkerne. Med opgraderet S Pen med bevægelsessensor, optimeret ydelse for kreativitet, film eller spil og et forbedret Daily Board bliver Galaxy Tab S6 et perfekt multiværktøj for kreativitet og underholdning i hjemmet eller på farten.

København, 22. august 2019 – Fra og med fredag den 23. august kan Samsungs seneste tilføjelse af avancerede tablets, Galaxy Tab S6, købes i butikkerne. Galaxy Tab S6 er en innovativ videreudvikling af sine forgængere med en række forbedringer i ydelse såvel som i signaturværktøjet S Pen. Galaxy Tab S6 er Samsungs første tablet med 7nm processor, som giver kraftfuld ydelse, fingeraftrykslæser på skærmen, dobbelt hovedkamera samt signaturværktøjet S Pen med 10 timers batteritid[1], Bluetooth og bevægelsessensor.

Brugerfunktionerne gør Galaxy Tab S6 til en tablet, der skaber den bedst mulige oplevelse for brugerne, uanset hvor de er. Med et design i glas og metal er Galaxy Tab S6 udviklet til at kunne veksle mellem op til otte forskellige brugerprofiler via samme enhed, hvilket giver flere brugere mulighed for at arbejde, udtrykke deres kreativitet og blive underholdt, når som helst.

  • Lad kreativiteten flyde med en opdateret version af det kreative signaturværktøj S Pen
    Galaxy Tab S6 kommer med en ny version af Samsungs signaturværktøj S Pen, et mangesidigt værktøj til kreativitet og produktivitet. S Pen til Galaxy Tab S6 har nu bevægelsessensor og fjernkontrol for eksempel til at tage billeder, starte en videooptagelse eller bladre i sine fotoalbums uden at have Galaxy Tab S6 i hånden.

  • Topydelse for flere funktioner
    Samsung præsenterer sit første dobbeltkamera med ultravidvinkellinse til tablets med Galaxy Tab S6, som gør det muligt for brugeren at fange motiver helt præcist, som de selv ser det gennem 123 graders synsfelt. Avanceret teknik tilpasser effekter og indstillinger automatisk for at hjælpe brugerne med at tage professionelle billeder. For bedste spil- og filmoplevelse har Galaxy Tab S6 en 10.5” Super AMOLED-skærm, som nu understøtter HDR10+, kombineret med fire højttalere der er kalibreret af AKG med Dolby Atmos. Intelligent hard- og software giver nemmere og sjovere spiloplevelser med blandt andet optimal FPS, minimal skærmforsinkelse og kortere opladningstider.

  • Hjemmets midtpunkt har fået nye funktioner – Daily Board bliver familiens naturlige opslagstavle
    Gennem Daily Board kan familien se fotoalbums, dagens vejr, håndtere noter, styre musik og holde styr på kalenderen – alt sammen på ét sted. Med hjælp fra den skræddersyede Pogostand[2] bliver Galaxy Tab S6 en naturlig del af hjemmet, i form af en digital opslagstavle – altid opladt og altid på.

Galaxy Tab S6 har salgsstart 23. august og kommer i farverne Mountain Gray, Cloud Blue og Rose Blush med en anbefalet pris på 5.999 DKK for WiFi-version og 6.499 DKK for 4G-version.

For mere information om Samsung Galaxy Tab S6, besøg venligst: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.comellerwww.samsung.com/galaxy

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
RelationsPeople / samsung@relationspeople.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

[1]S Pen batteritid holder op til 10 timer i standby-tilstand. Faktisk batteritid påvirkes af netværksmiljø, brugsmønster og andre faktorer.

[2]Pogostand sælges separat.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/