Få vores nyheder på mail

Nu er der salgsstart på Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra

Pressemeddelelse   •   Jan 29, 2021 08:00 CET

Samsungs nye flagskibsserie med Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra kan nu købes online og i butikkerne. De nye Galaxy-telefoner tilbyder Samsungs mest avancerede mobilkamera nogensinde kombineret med den smarteste og skarpeste skærm til dato. Alt sammen pakket ind i en fremragende ydeevne i et sofistikeret design.

København, 29. januar 2021 - I dag er der salgsstart på Samsungs seneste flagskibsserie, Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra-telefoner. Galaxy S21-serien introducerer et nyt stilfuldt design sammen med banebrydende kamera og fremragende ydeevne. For første gang er det populære værktøj S Pen også inkluderet.

Tag din fotografering til nye niveauer

Galaxy S21-serien er udstyret med Samsungs bedste kamera nogensinde med smarte funktioner, der gør det muligt at tage billeder og optage video på den allerbedste måde. Ikke mindst ved hjælp af funktionerne 8K Snap, der gør det muligt at tage skarpe stilbilleder ud fra 8K-videoer og Super Steady, som giver brugeren mulighed for at tage skarpe billeder, selv under ustabile, rystende øjeblikke. Highlight Video og Dynamic Slow-Mo hjælper brugerne med at fokusere på det mest interessante i stilbilleder og videoer. Portrait Mode og Single Take giver flere valgmuligheder og gør det lettere end nogensinde at tage det perfekte selfie.

Bright Night-sensor gør det lettere at tage billeder i mørkere omgivelser med flere detaljer og bedre skarphed. Sammen med en forbedret nattilstand og 12MP Nona-binning-teknologi er Galaxy S21 Ultra optimal til fotos under dårlige lysforhold. Med en forbedret Space Zoom med op til 100x zoom (30x zoom på Galaxy S21 og S21+) skabes muligheden for at tage endnu bedre billeder på lang afstand, hvor høj optisk zoom giver skarpere detaljer.

Flagskibsserie i nyt design og smartere skærm

Med den nye Galaxy S21-serie præsenterer Samsung et stilfuldt, mat design, hvor kamerahuset smelter ind i metalrammen, hvilket skaber et unikt og tiltalende look - og er udstyret med nyt og holdbart Corning® Gorilla® Glass Victus™. Galaxy S21-serien kommer også i et stilfuldt farveskema med en række muligheder, der passer til enhver brugers personlige stil.

Galaxy S21 Ultra er det største familiemedlem med sin 6,8” skærm. Alle telefoner i S21-serien er udstyret med den nye Dynamic AMOLED 2X Infinity-O-skærm med adaptiv 120Hz opdateringshastighed, som giver en blødere seeroplevelse og mere kompatibel rulning. For at reducere belastningen af øjnene justerer den nye funktion Eye Comfort Shield automatisk blåt lys baseret på tidspunktet på dagen, hvad brugeren gør, og hvornår brugeren normalt går i seng om aftenen.

Kraftpakke med smarte funktioner og mere stabil forbindelse

Galaxy S21-serien er klar til både 5G og Wi-Fi 6E (S21 Ultra), som giver hurtigere og mere stabil forbindelse, uanset hvor brugeren er. Hurtigopladning betyder, at kun 30 minutters opladning oplader batteriet til mere end 50 procent. Galaxy S21-serien inkluderer også Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor nogensinde. Galaxy S21-serien er kompatibel med en række produkter fra Galaxy-familien, og med den nye SmartThings Find-tjeneste og Galaxy SmartTag-brikken kan du også finde forsvundne Galaxy-enheder.

Med Galaxy S21 Ultra vil S Pen være tilgængelig for brugere af S-serien for første gang. S Pen-signaturværktøjet giver Galaxy S21 Ultra-brugere mulighed for at tage noter, tegne, underskrive eller redigere fotos og videoer med præcision. S Pen sælges separat og kan købes med et kompatibelt beskyttelsesetui, men brugere kan også bruge den tidligere S Pen fra en Galaxy Note eller Galaxy Tab.

Salgsstart, farver og vejledende priser

Fra i dag, fredag den 29. januar, er Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra tilgængelige på Samsung.com. Følgende farver er eksklusive, når de købes via Samsungs webshop: Phantom Titanium, Phantom Navy, Phantom Brown, Phantom Gold og Phantom Red.

Galaxy S21:

128 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Grey, Phantom Pink og Phantom White): DKK 6.599

256 GB version med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Grey, Phantom Pink og Phantom White): DKK 7.099

Galaxy S21+

128 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): DKK 8.199

256 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): DKK 8.599

Galaxy S21 Ultra:

128 GB med 12 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): DKK 9.799

256 GB med 12 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): DKK 10.199

512 GB med 16 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): DKK 10.999

For mere information om Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra, besøg venligst: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/dk/smartphones/galaxy- s /

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/