Få vores nyheder på mail

Nu åbner salget af Galaxy A9 – fire kameraer der indfanger alle øjeblikke

Pressemeddelelse   •   Nov 26, 2018 08:00 CET

København, 26. november 2018 – I dag åbner salget af Samsung Galaxy A9 - verdens første mobiltelefon med fire bagkameraer. Den gør det muligt for brugeren at indfange og dele alt, der sker, med funktioner som hjælper med at få det mest optimale ud af hvert foto – hvad end det drejer sig om det store panoramabillede eller den perfekte bokeh-effekt, når der skal tages portrætter.

– Galaxy A9 er et godt eksempel på vores vision om at gøre meningsfuld innovation tilgængelig for alle. Vi ser A-serien som en perfekt kombination af det bedste fra vores flagskibstelefoner, men med plads til nye innovationer inden for f.eks. kamerateknik. Det er noget, som vi ved, at mange af vores brugere efterspørger, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager for Samsung Danmark.

Galaxy A9 og dens fire kameraer gør det lettere end nogensinde før for brugeren at skyde mere dynamiske og smukke billeder. Med et 24MP hovedkamera kan brugeren tage skarpe fotos i både lyse og mørke omgivelser. Scene Optimize-softwaren gør, at kameraet automatisk kan genkende og optimere billedindstillinger afhængigt af, hvad billedets motiv er. Ultra vidvinkel-objektivet gør det muligt at tage professionelle billeder. Dybdelinsen giver frihed til manuelt at indstille skærmdybde og fokus, og med 2x optisk zoom kan brugeren tage detaljerede nærbilleder.

Galaxy A9 – mere end innovative kameraer
Galaxy A9 bygger videre på det stilrene design fra Samsung med en kurvet bagside i 3D-glas. Telefonen bliver tilgængelig i de tre unikke farver Caviar Black, Bubblegum Pink og Lemonade Blue. For at få mest muligt ud af de fire bagkameraer er Galaxy A9 desuden udrustet med et batteri på 3,800mAh, hvilket skaber længere batteritid. En udvidet lagerplads på 128GB intern lagring og op til 512GB med MicroSD gør, at brugerne kan gemme alt det indhold, som de ønsker. Galaxy A9 tilbyder ligeledes funktioner som er udviklet til at forenkle brugernes hverdag, såsom Bixby, Samsung Health og Samsung App Pair for at køre to apps samtidigt.

Galaxy A9 har salgsstart i dag, den 26. november, og kommer til at være tilgængelig i Elgiganten samt på Samsungs hjemmeside for det danske marked, med en vejledende pris på 4499 DKK.

I forbindelse med Galaxy A9’s salgsstart afholder Samsung Danmark fredag den 30. november et event i Elgiganten på Strøget i København, hvor der – udover at være specialtilbud til de første 50 – ligeledes vil være mulighed for at vinde en Samsung Galaxy A9.

For produktspecifikation og yderligere information om Galaxy A9, besøg https://www.samsung.com/dk/

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/