Gå til indhold
Mød den nye Odyssey Neo G7 43"  Den første flade mini-LED gamingskærm fra Samsung

Pressemeddelelse -

Mød den nye Odyssey Neo G7 43" Den første flade mini-LED gamingskærm fra Samsung

København, Danmark - 26. januar 2023 - Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerede i dag den globale lancering af Odyssey Neo G7 (modelnavn: G70NC), Samsungs første flade Mini-LED-model, som tilføjer en ny formfaktor til den førende Odyssey-serie. Den nye store skærm er designet til at give gamere et mere omfattende udvalg af detaljer, hvilket inviterer dem ind i gaming-verdener med livagtig billedkvalitet.

”Markedet for spilmonitorer vil kun blive større, og gamere forventer mere og mere af deres skærme", siger Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business hos Samsung Electronics. "Vi leverer ikke bare en bedre spiloplevelse - vi ombygger nye smarte funktioner i vores skærme, som giver gamerne et alt-i-ét-sted for teknologi og underholdning. Vores innovationer gør det muligt for gamere overalt at være optaget af deres spil med en visuel ydeevne, der intensiverer de sanselige oplevelser”.

Samsung Odyssey Neo G7 er designet til at levere livagtig billedkvalitet, et tilpasseligt high-performance visningsmiljø og personlige funktioner til optimal gaming og underholdning.

Gaming-skærm, der er stor nok til alle spil og platforme

Den store 43" skærm leverer 4K-opløsning[1] (3.840 x 2.160) med VESA Display og HDR 10+-certificering for avanceret billedkvalitet med fortræffelig grafik. Odyssey Neo G7 bringer Samsungs Quantum Matrix technology til nyt niveau ved hjælp af Quantum Mini LED'er, som muliggør ultrafin og præcis styring af de tæt pakkede LED'er. Resultatet er, at brugerne kan nyde rigere og dybere sort, et mere ekspansivt farveudtryk og flere detaljer selv i spilmiljøer i skygge.

Den matte skærm reducerer desuden lysreflektion på skærmen, hvilket minimerer distraktioner under de mest intense spilsessioner. Dette lader den store skærm levere detaljer, mens gameren fokuserer på spillet og den fantastiske visuelle ydeevne.

Odyssey Neo G7 er en fantastisk skærm til alle spilplatforme - med DisplayPort- eller HDMI-tilslutning kan du tilslutte den til dit gaming-udstyr eller skifte til HDMI 2.1 for at spille på din nyeste spilkonsol. En anden mulighed er at spille mobilspil på en større 43" skærm via den indbyggede WIFI/Bluetooth eller blot ved at tilslutte en controller for at nyde et spil fra skyen uden at have en konsol.

Ydeevne til at tage gaming til det næste niveau

En opdateringshastighed på 144 Hz og en responstid på 1 ms (MPRT) giver en hurtig og jævn respons og gør det muligt at udføre præcise musebevægelser. Selv i de mest intense øjeblikke holder Odyssey Neo G7 et ekstremt jævnt og hurtigt action-gameplay og reducerer stuttering, input latens og screen tearinggennem AMD FreeSync Premium Pro-understøttelse.

Brugerne forventer i stigende grad personlige og tilpassede spiloplevelser. Odyssey Neo G7 har en række innovative funktioner, der giver brugerne mulighed for at justere skærmstørrelse, position og endda forholdet for at opnå en optimal gaming-opsætning. Flex Move Screen giver brugerne mulighed for at justere skærmstørrelsen mellem 43 og 20 tommer, så den passer til deres foretrukne størrelse baseret på det spil, de spiller. Den kan tilmed ændre skærmens position, så brugerne kan finde den tilstand for gode gaming-præstationer.

For at tilpasse deres præstationer kan man bruge Samsung Game Bar[2], et effektivt værktøj, der giver brugerne mulighed for hurtigt at se og ændre vigtige indstillinger uden at skulle forlade spilskærmen. Spillere kan se og ændre FPS (Frames Per Second), billedformat, High Dynamic Range (HDR) og Variable Refresh Rate (VRR). Man kan desuden justere indstillinger som skærmforhold, responstid og Game Picture-tilstand. Game Bar giver spilleren kontrol uden at gå glip af noget af handlingen.

Smarte funktioner til personlige oplevelser

Odyssey Neo G7 er udstyret med smarte funktioner til at imødekomme brugernes mange forskellige behov med tilpassede oplevelser via Samsung Smart Hub og Samsung Gaming Hub[3].

Derudover kan brugerne også få smart-TV-oplevelsen med apps fra partnere som Prime Video, Netflix[4]og YouTube via Samsung Smart Hub. Herigennem kan man nyde forskellige over-the-top-indhold (OTT) via en internetforbindelse uden at skulle starte deres PC op eller oprette forbindelse til andre enheder.

Tilgængelighed og priser

Odyssey Neo G7 er tilgængelig i Norden fra og med februar 2023 og har vejledende pris på 9 999 DKK.

Du kan finde flere oplysninger på Odyssey Neo G7.


[1] Oplevelsen kan variere afhængigt af opløsningen af det materiale der spilles

[2] Game Bar understøtter PC- og konsolspil, men understøtter ikke Samsung Gaming Hub

[3] Samsung Gaming Hub er ikke tilgængelig i Norden

[4] Kræver separat abonnement for at kunne bruges og er mod betaling

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån